2777
2789
عنوان

بچه‌ها رژیم فستینگ شدیداً جوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 15781 بازدید | 119 پست
مثلا میشه از ح شب چیزی نخوری تا صبح

باید حدود ۱۵-۱۶ ساعت حالت روزه داری داشته باشی. البته آب و چای و قهوه آزاده. حالا خودت میتونی این ۱۵-۱۶ ساعت رو مشخص کنید. اما میگن در واقع از ساعت ۸ شب دیگه نباید چیزی خورد. 

وجدانن یگاینهایی ک ب رزیم فست معتقدند و حاضرن بخاطرش گشنگی بکشن ایا ب روزه داری هم معتقدن؟

روزه داری مدل ایرانیا خیلی آسیب می‌زنه. اما رژیم فست بخاطر اینکه آب و چای و قهوه آزاده ، آسیب رسان نیست. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حوصله ندارم افسردگی هم دارم خیلی اوضاع م وخیمه

عزیزم. خدا نکنه افسرده باشی. امتحان کن. حرکت‌ها رو شروع کن و واسه خودت برنامه صبحگاهی بذار ببین چقدر حالت بهتر میشه. بهت قول میدم. اصلا ورزش لعنتی انگار ذهن رو باز می‌کنه. 

باید حدود ۱۵-۱۶ ساعت حالت روزه داری داشته باشی. البته آب و چای و قهوه آزاده. حالا خودت میتونی این ۱۵ ...

من نتونستم بگیرم.بخاطر اینکه کارم ی جوریه نمیتونم غذا به موقع بخورم.

ممنون از توضیحاتت

خیلی پولدارم😅
عزیزم. خدا نکنه افسرده باشی. امتحان کن. حرکت‌ها رو شروع کن و واسه خودت برنامه صبحگاهی بذار ببین چقدر ...

یه چیز درونیه دست خود آدم نیست که نمی تونه مثه کسی که جفت پاش شکسته بهش بگن بدو واقعن نمی تونه 

می بخشید ناراحت تون کردم 

یه چیز درونیه دست خود آدم نیست که نمی تونه مثه کسی که جفت پاش شکسته بهش بگن بدو واقعن نمی تونه می بخ ...

نه عزیزم ناراحت نشدم. امیدوارم بزودی حال دلت خوب خوب بشه . موفق باشی 🌹☺️

نه عزیزم ناراحت نشدم. امیدوارم بزودی حال دلت خوب خوب بشه . موفق باشی 🌹☺️

ببخشید عزیزم شما رژیم فستینگو چ مدت انجام دادین؟چقد وزن کم کردین؟و اینکه عزیزم برا شما پیش نیومدمثل ریزش مو

عزیزم الان دکترم برام رژیم داده بعد شام که 8میخورم تا ساعت 8صبح چیزی نمی‌خورم این ساعت قبوله فست به ...

میشه ۱۲ ساعت بی تاثیر نیست 

ولی فست بالای ۱۶ الی ۱۸ ساعت تاثیر فوق العاده ای روی پاکسازی بدن از سموم و چربی میذاره 

۱۲ ساعت اول بدن از قند ذخیره شده تو خون استفاده میکنه بعد از اون میره سراغ چربی ها

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️