من همه راههای لاغری رو امتحان کردم. فستینگ یه چیز دیگه ست. یه شیوه زندگیه که میتونین تا آخر عمر ادامه بدین. نه ضرر داره نه بدن بهش عادت میکنه. هر کسی میتونه طبق قانون زندگی خودش ساعاتش رو مشخص کنه. من ۱۷-۷ گرفتم. ۷ ساعت میخودم ، ۱۷ ساعت فقط آب ، چای و قهوه .قند مصنوعی ممنوعه. نون و برنج و ماکارونی تقریبا صفره. تو اون ۷ ساعت مرغ و خورشتی که واسه خونواده درست کردین و سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آزاده. از کرفس و ذرت و نخودفرنگی و لوبیا سبز غافل نشین. البته وقتی غذا واسه خونواده درست میکنین یه قاشق برنج یا یه تیکه خیلیییی کوچولو نون میتونین بخورین که چشمتون دنبالش نباشه. کاهو رو دریابین که فوقالعاده ست. تو ساعتایی که میتونین بخورین پاپ کورن بهترین گزینهست. کالری کمی داره و فیبر کامله. هم سیرتون میکنه هم باعث میشه رودههاتون خوب کار کنه. یه ورزش مناسب خودتونم هفتهای دو سه روز در نظر بگیرین. میوه هم باید خیلی کنترل شده مصرف بشه. خرما هم تا سه تا خوبه. یه قوتو هم درست کنین با انواع مغز و ارده و جو پرک دوسر و شیره توت که بعضی وقتا یه قاشق چایخوری بندازین بالا . با رژیم فستینگ کوچولو کوچولو کم میکنین. اما باید ادامهدار باشه دیگه. قطعش نکنین. شروع کنین ببینم چیکار میکنین.
باید حدود ۱۵-۱۶ ساعت حالت روزه داری داشته باشی. البته آب و چای و قهوه آزاده. حالا خودت میتونی این ۱۵-۱۶ ساعت رو مشخص کنید. اما میگن در واقع از ساعت ۸ شب دیگه نباید چیزی خورد.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم. خدا نکنه افسرده باشی. امتحان کن. حرکتها رو شروع کن و واسه خودت برنامه صبحگاهی بذار ببین چقدر حالت بهتر میشه. بهت قول میدم. اصلا ورزش لعنتی انگار ذهن رو باز میکنه.