2777
2789
عنوان

بچه‌ها رژیم فستینگ شدیداً جوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 16592 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور؟

اندازه یک قاشق روغن توی یه قابلمه کوچیک ( سایز ۱۶) بریز . روغن که داغ شد ذرت بریز. زیاد نباشه کم هم نباشه. به اندازه‌ای که کف قابلمه توی یک ردیف کامل ذرت باشه. یه کم نمک بریز و هم بزن و درش رو بذار. حرارت رو کم نکن. بذار زیاد باشه. یکم صبر کن. شروع کرد به سروصدا ، با دو تا دستمال دسته‌های قابلمه رو بگیر دورانی و سریع تکون بده. یکم بذار رو شعله باز تکون بده تا وقتی صدا تموم بشه. بریز توی یه ظرفی که در محکم داره . وقتی سرد شد درش رو کیپ کن. هر وقت خواستی یکم وردار دوباره درش رو بذار. البته این بخاطر اینه که ما شمال زندگی میکنیم. اگه شهری هستی که هواش خشکه رطوبت نمیگیره.

نه هر چی. نون و برنج و ماکارونی ممنوع. محاسبه هم دیگه نمیکنم. قبلاً میکردم . فایده نداشت. اعصابم خرا ...

چ ربطی داره من هیچ وقت نون و برنج رو ممنوع نمیکنم برای خودم یه کف دست چیه که دریغ کنم از خودم که ریزش موهام بدتر بشه...برنجم که فقط 10 قاشقه 

اگر کسی وزنش۴۵ کیلو باشه می‌تونه بگیره؟!

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

استارتر ببخشید اینجا‌ کامنت بذارم خانوما میشه لطفا تاپیکمو گزارش بزنید ؟ از دست شوهرم عصبانی بودم غرولند کردم الان هرچی مرده داره درخواست دوستی میده . متشکرم ❤️

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
خو سخت میگیرن استپ که هیچروزی که تصمیم بگیرن بخورنوزن قبلیشون ضربدر ۲ رو تحویل میگیرنعین باشگاستبا ب ...

چه جوری ۲۵ کیلو کم کردی؟ 

با چه رژیمی

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

عزیزم الان دکترم برام رژیم داده بعد شام که 8میخورم تا ساعت 8صبح چیزی نمی‌خورم این ساعت قبوله فست به حساب میاد ؟ حالا در طول روز هم رژیم رو رعایت میکنم .

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

باید پروتئین زیادی مصرف کنید تو این روش و اینکه مکمل حتما بخورید وگرنه بدن کم میاره از طرفی ریزش مو‌میگیرید از طرفی عضله های بدنتون آب میشه و‌یه بدن لاغر شل‌و‌ول‌تحویل میگیرید اگه میتونید تو‌وعدتون حتما سینه مرغ و سفیده تخم مرغ لوبیا چیتی کشک یا شیک پروتئین بذارید 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!