من همه راههای لاغری رو امتحان کردم. فستینگ یه چیز دیگه ست. یه شیوه زندگیه که میتونین تا آخر عمر ادامه بدین. نه ضرر داره نه بدن بهش عادت میکنه. هر کسی میتونه طبق قانون زندگی خودش ساعاتش رو مشخص کنه. من ۱۷-۷ گرفتم. ۷ ساعت میخودم ، ۱۷ ساعت فقط آب ، چای و قهوه .قند مصنوعی ممنوعه. نون و برنج و ماکارونی تقریبا صفره. تو اون ۷ ساعت مرغ و خورشتی که واسه خونواده درست کردین و سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آزاده. از کرفس و ذرت و نخودفرنگی و لوبیا سبز غافل نشین. البته وقتی غذا واسه خونواده درست میکنین یه قاشق برنج یا یه تیکه خیلیییی کوچولو نون میتونین بخورین که چشمتون دنبالش نباشه. کاهو رو دریابین که فوقالعاده ست. تو ساعتایی که میتونین بخورین پاپ کورن بهترین گزینهست. کالری کمی داره و فیبر کامله. هم سیرتون میکنه هم باعث میشه رودههاتون خوب کار کنه. یه ورزش مناسب خودتونم هفتهای دو سه روز در نظر بگیرین. میوه هم باید خیلی کنترل شده مصرف بشه. خرما هم تا سه تا خوبه. یه قوتو هم درست کنین با انواع مغز و ارده و جو پرک دوسر و شیره توت که بعضی وقتا یه قاشق چایخوری بندازین بالا . با رژیم فستینگ کوچولو کوچولو کم میکنین. اما باید ادامهدار باشه دیگه. قطعش نکنین. شروع کنین ببینم چیکار میکنین.
عزیزم چنوقته گرفتی من مثل شما انقد سخت رژیم نگرفتم ولی جلوی موهام خیلی کم شده
وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شام رو که میخوردم دیگه تا غروب روز بعد چیزی نمیخوردم جز چندتا میوه.شامم همه چی میخوردم حتی یه بشقاب پر برنج و با اینکار توی دوماه ۶کیلو کم کردم الان که باردارم هیچی ولی بعد زایمانم شروع میکنم باز
من خیلی حالم بده کلی روش بلدم میدونم چطوری باید لاغر بشم ولی اصلا نمیتونم😔بنظرتون قد ۱۶۸ چ وزنی برا ...
حداکثر ۶۴
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
وجدانن یگاینهایی ک ب رزیم فست معتقدند و حاضرن بخاطرش گشنگی بکشن ایا ب روزه داری هم معتقدن؟
هزیزم آخه روزه داری تو روزه ولی این رژیم بیشتر وقتش خوابی
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
من 12 روز سه کیلو کم کردم، البته من برنج و نون راحت میخوردم هفته ای یه روز هم چیت پیتزا و فست فود . ...
چه خوب فست چند ساعته میگرفتی و چند کالری تو ساعت مجازت میخوردی؟
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
گروه ندارین ؟؟؟ من خیلی کمر درد دارم باید کم کنم کاش یه گروه می ذاشتید
گروه نه متاسفانه. اما اول ببین کمردردت از چیه. اگه سیاتیک هست یا یه کمردرد جزئی ، میتونی با چند تا حرکت که بصورت خوابیده انجام میشه درمان کنی. اگه دیسک باشه ، باید دکترت بگه چه حرکتهایی انجام بدی.من خودم مشکل شدید سیاتیک داشتم. توی گوگل سرچ کردم حرکتهاشو پیدا کردم. الان خیلی ساله که وقتی از خواب پا میشم قبل از اینکه دست و صورتمو بشورم حرکتها رو انجام میدم و کاملا خوب شدم.