2777
2789
عنوان

بچه‌ها رژیم فستینگ شدیداً جوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 16594 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ،اکثرا میگن روزه داری برا سلامتی ضرر داره😂

خب تو فست اب خوردن ازادمن خودم روزه میگرفتم سرم چشمم درد میگرفت ، موقع افطار انقدر اب مخوردم ک دیگه نمیتونستم غذا بخورم

ولی فست خیلی راحته، از سردرد خبری نیست

چکار میکنی برای زانوهات

من از این کشهای ورزشی خریدم به بارفیکس وصل کردم هر روز نیم ساعت خوابیده باهاش کار میکنم و بعدش با چند تا روغن که مخلوط کردم ماساژ میدم. روغن سیاهدونه و زیتون و خشخاش . الان خیییییلی بهترم. هفته‌ای یک بارم میرم استخر.

من بدون برنج و نون نمیتانم زنده بمانم😐

بهت حق میدم واقعا سخته. من اگه تنها زندگی میکردم راحت می‌تونستم خیلی کارا بکنم. اما وقتی برای خونواده غذاهای شیطانی 😁 درست میکنم نمیتونم تحمل کنم.

ببخشید عزیزم شما رژیم فستینگو چ مدت انجام دادین؟چقد وزن کم کردین؟و اینکه عزیزم برا شما پیش نیومدمثل ...

من یه دوماه استفاده کردم. فوق‌العاده ست. اما آدم استرسیی هستم. وقتی عصبی میشم و استرس میگیرم مثل هیولا گرسنه میشم. اگه آدم بتونه ادامه بده نه تنها ضرر ندارد بلکه کلی مفیده. ریزش مو هم نه. نگرفتم. 

چقد کم کردی عزیزم تو این مدت؟میشه ی چندنمونه مثال بزنی از ۱۰صب تا ۶عصر چیا میخوری؟

من زیاد اضافه وزن ندارم سخت گیری نمیکنم ولی دو کیلو کم کردم

صبحانه ؛ تخم مرغ ابپز، عدسی، لوبیابا یه کف دست نون جو

قبل ناهار : یه سیب یا ماست با جودوسر و چیا

ناهار : سالاد و پروتیین 

شام : همینطور گاها برنج بمقدار کم

گربوهیدرات و شیرینی جات محدود

تاکید بر سبزیجات و پروتیین

میانوعده : یکدوم از اینا

اجیل، میوه ، شیر ، ماست، الو خشک، حبه عناب، خرما، مویز، کشک و ...