2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم یه راهکار میخوام برای این مشکلم

اینکه همسرم خیلی شلخته ست وقتی میره سرکار کل اتاقو بهم میریزه واقعا عصابم خورد میشه و یه وقتایی گریه ام میگیره نمیدونم چی کار کنم که خوب بشه !!! باردار هم هستم

دوستن خوبم وقتی مشکلاتتونو میخونم می بینم اکثرا از ماد شوهر گله دارن ... اما من از مامان خودم گله دارم... با مادر شوهرم خدا را شکر هیچ مشکلی ندارم... این مامان خودمه که با کاراش هم من و هم شوهرمو ناراحت میکنه ... این بار جلوش وایسادم و بااینکه حقو به خودم میدادم متوجه شدم کل فامیل طرف اونو گرفتند... خیلی ناراحت شدم. احساس تنهایی می کنم.
سلام. به لطف شما دوستای خوب از بی سیاستی تا حدی درومدم........
خونه مادرشوهرم بودیم....کلی مرغ گرفته بودند......بعد مادرش گفت برو مرغها رو بشور و شام هم درست کن....چون تو خوب درست می کنی((((همیشه از این حرفش کلی بال در میاوردم اما این سری احساس کردم داره چاخان می کنه که کار کنم)))....

با بی میلی رفتم آشپز خونه و مقداری که مرغ ها رو تیکه کردم......(((خواهر شوهرا بودند....همه بودند...احساس بدی کردم که همه نشسته باشن و من توی آشپز خونه...اون هم تمیز کردن مرغ که ازش متنفرم....)))
یک م دست دست کردم و اومدم گفتم بلد نیستم....بگین فلانی تمیز کنه. من شام درست می کنم...

مادرش یک نگاه عاقل اندر سفیه کرد و گفت کی پس پاک کنه؟؟ کی؟؟

گفتم زهرا (دخترش) بهتر بلده مرغو تمیز کنه....من توی خونه هم دست نمی زنم...

و بدین ترتیب بود که اینجوری از زیر کاری که بهم تحمیل شده بود در رفتم....

به نظرتون این یعنی سیاست؟؟
سلام خانمهای گل
فلفلی جون تبریک ....آره دیگه به این میگن سیاست آفرین

سحر جان کاش کمی هم ازخوبیهای نامزدت میگفتی که لااقل بفهمیم برای چی دوستش داری!!!!!!!!! ببخشیدااااااااا
عزیزم ولی درکل راهکارهای لورا خوبه

زهره جون بیا دیگه بدون تو اینجا سوت و کوره

راستی شقایق جان اسم کتاب "هنر زن بودن" هست
دیشب با شوهرم دعوام شد، ساعت 2 نصف شب با صدای بلند توی آپارتمان خیلی ضایعه اونم در حالی که همه به شوهرم و من به عنوان زن و شوهر تحصیلکرده و با فرهنگ نگاه می کنن باور کنین کلی مشکل دارم به خاطر خدا کمکم کنید کسی هست راهنماییم کنه می خوام مشکلاتم رو بگم و کمی سیاست زندگی یاد بگیرم
2810