سلام دوستای خوبم!
من همیشه و هرروز میام خرفاتون رو میخونم.
واقعا آفرین به شما که اینجا رو ساختین.
من مشکل بزرگی دارم و از همتون و همچنین زهره جون خواهش میکنم کمکم کنین.
24 سالمه و نامزدم که 6 ماهه عقد کردیم 30 سالشه.
خیلی مشکلات داشت و یه سرس حصوصیات که من اصلا راضی نبودم باهاش ازدواج کنم ولی همه فامیل چون خونواده همسرمو میشناختن و میگفتن خونواده خوبی داره بالاخره منو راضی کردن.
مشکلات نامزدو و دالایل مخالفت من:
-من لیسانسمو تازه گرفتم و اون دیپلم هم نداره(البته مشکلات مالی زیادی داشتن و دارن و بخاطر مشکلاتش از بچگی کار میکرد.
- کارگره و حقوقش کم
-قبلا اعتیاد داشت و 6 ساله ترک کرده و واقعا خودش خوشحاله که ترک کرد
- نامزد داشت و از اشناهاشون بود و دختره با کسی رابطه داشت و خود شوشو میگه 2روز بعد عقد فهمید و نتونست باهاش زندگی کنه و صبر کرد تا خود دختره درخواست طلاق بده که مجبور نشه مهریه رو کامل بده.
-و ...
کلا حالا 6 ماهه عقدیم و از همون روز اول مدام مشکل داریم و کارم فقط گریه.
بلد نیست ابراز علاقه کنه
با اس میگه تا خدودی که دلش تنگ میشه و دوسم داره و عزیزم و عشقم و..
که همینا هم الان بهتر شده قبلا نمیگفت.
ولی خضوری اصلا نه عزیزم نه جانم نه دوستت دارم و هیچی , حتی بغل هم نمیکنه,دیگه چی بشه تا دست بزنه.
اصلا باهم تنها نمیشیم و سعی نمیکنه موقعیت فراهم کنه تا ساعتهای باهم تنها بمونیم.وقتی هم تناها میشیم حالا 2ماه یکبار,زیاد بهم نزدیک نمیشه و مثلا من ناراحت هم شم از کارش حتی نمیاد طرفم نازم کنه و آرومم کنه فقط میگه گریه نکن چرا اینطوری میکنی.میگه نباید گریه کنی.
از نظر ج..سی هم که حتی یکبار هم نتونست ارضام کنه.از همون شب اول ازم رابطه خواست و فقط من باید واسش کاری کنمواگرم کاری نکنم ترجیح میده اونم بیخیال شه بجای اینکه بهتر شه و واسم کاری کنه.
یعنی اصلا بهم دست نمیزنه و میگه از این کار و اونکار بدم میاد.
نمیدوم چکار کنم.خیلی دوسش دارم و نمیتونم حتی به جدایی فکر کنم.
دنبال یه ساست هستم که بهم محبت کنه,عاشقم شه اونقدر که تحمل جدایی ازم رو نداشته باشه.
و بتونه ارضام کنه.
من الان کافی نتم.دسترسی به نت ندارم ولی با موبایل فقط میتونم جوابهاتون رو بخونم.سعی میکنم بیام جواب بدم .
توروخدا کمکم کنین.
اینم بگم با توجه به همه مشکلاتش فقط اینکه قیافش ازم بهتره مدام از قیافه من ایراد میگیره و گیر میده.
منتظر جوابهاتون هستم.اول به من کمک کنین بعد بریم سر بقیه.
دوستون دارم و معذرت زیاد حرف زدم.
بوووووووس