2777
2789
زهره جان این کتاب را نورا جون معرفی کرده بود و من به اشتباه اسم شما رو آوردم....کتاب خوبیه بد نیست که مطالعه کنیم...

راستش رو بخوای من هم حالم از مردهای زن نما بهم میخوره ولی خب میبینم که من برای کوچکترین خواسته ای که دارم چقدر باید زحمت بکشم ولی خواهرشوشو هنوز دهنش رو باز نکرده شوهرش برام فراهم میکنه....
ببین نیازهای من اصلا چیزهای لوکس و دست نیافتنی نیستااااااااا مثلا یکیش اینه که دلم میخواد فقط و فقط یک جمعه نرم خونه مادرشوشو....دلم میخواد بدون حضور خانواده همسر و فقط خودمون بریم سفر و اگه رفتیم با آه و ناله و حسرت و گریه زاری و دلتنگیشون سفر زهرمار نشه....دلم میخواد با بخشی از حقوقم برای خودم طلا بخرم.....
میبینی اینا خیلی ساده است ولی من برای هرکدومش باید بجنگم....
یسنا جون اینکه دخترت عمه مجردش رو دوست داره طبیعیه و اصلا بد نیست....ولی درباره تعریف کردن مسائل بهتره مدام باهاش حرف بزنی و بهش بگی کار بدیه...و براش کتاب بخون ...بچه ها با کتاب بیشتر آموزش میگیرن

البته پیشکسوتها اینجا هستن و بهتر میتونن راهنمایی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون از نظرهای خوب و کارسازتون

من همیشه میامو از تجربیاتتون استفاده می کنم ، زیاد بلد نیستم که در خیلی از مواقع چیکار باید بکنم واسه همین نظری نمی دم

یسنا جون منم مشکل شمارو دارم ، پسر منم یه عموش که کلاس دوم دبیرستانه خیلی علاقه داره و دوست داره بره اونجا ، من زیاد جلوشو نمی گیرم و بعد از نیم ساعت می رم دنبالش یا خودمم می رم یه کم اونجا میشینم و بعد با پسرم میام خونه ، یا به عموش می گم بیان برین توی اتاق آراد با اسباب بازی ها بازی کنین
آخه صبحا که سرکارم واسه همین دوست دارم بعد از ظهرها کنارم باشه
مشل من اینه که خونواده شوهرم هرکاری دلشون بخواد می کنن و واسشون مهم نیست که من خوشم میاد یا نه ؟ ناراحت بشم یا نه ؟

مثلا همین دیشب ، مهمون داشتن منم یه سر رفتم پیش مهموناشون ، مادرشوهرم جلوی اونا به پسرم میگه بیشرف ، پسرم متوجه نشد ، بلندتر صداش می کنه و بهش میگه خیلی بیشرفی
گفتم ما می گیم فحش جلوش ندین، شما تکرار هم می کنی
گفت بیشرف که فحش نیست
گفتم اونکه نمی دونه این حرف خوبه یا بد ، پس فردا همینو تحویل خودتون میده

بعد به یه بهانه ای بلند شدم و اومدم خونه ، کلا حوصله کل کل کردن باهاشونو ندارم ، چون اگه بخوام دهن به دهنشون بزارم تا صبح حرف داره که بارم کنه
اینقدر دلم پر که خدا می دونه
سلام دوستای خوبم!
من همیشه و هرروز میام خرفاتون رو میخونم.
واقعا آفرین به شما که اینجا رو ساختین.
من مشکل بزرگی دارم و از همتون و همچنین زهره جون خواهش میکنم کمکم کنین.
24 سالمه و نامزدم که 6 ماهه عقد کردیم 30 سالشه.
خیلی مشکلات داشت و یه سرس حصوصیات که من اصلا راضی نبودم باهاش ازدواج کنم ولی همه فامیل چون خونواده همسرمو میشناختن و میگفتن خونواده خوبی داره بالاخره منو راضی کردن.
مشکلات نامزدو و دالایل مخالفت من:
-من لیسانسمو تازه گرفتم و اون دیپلم هم نداره(البته مشکلات مالی زیادی داشتن و دارن و بخاطر مشکلاتش از بچگی کار میکرد.
- کارگره و حقوقش کم
-قبلا اعتیاد داشت و 6 ساله ترک کرده و واقعا خودش خوشحاله که ترک کرد
- نامزد داشت و از اشناهاشون بود و دختره با کسی رابطه داشت و خود شوشو میگه 2روز بعد عقد فهمید و نتونست باهاش زندگی کنه و صبر کرد تا خود دختره درخواست طلاق بده که مجبور نشه مهریه رو کامل بده.
-و ...

کلا حالا 6 ماهه عقدیم و از همون روز اول مدام مشکل داریم و کارم فقط گریه.
بلد نیست ابراز علاقه کنه
با اس میگه تا خدودی که دلش تنگ میشه و دوسم داره و عزیزم و عشقم و..
که همینا هم الان بهتر شده قبلا نمیگفت.
ولی خضوری اصلا نه عزیزم نه جانم نه دوستت دارم و هیچی , حتی بغل هم نمیکنه,دیگه چی بشه تا دست بزنه.
اصلا باهم تنها نمیشیم و سعی نمیکنه موقعیت فراهم کنه تا ساعتهای باهم تنها بمونیم.وقتی هم تناها میشیم حالا 2ماه یکبار,زیاد بهم نزدیک نمیشه و مثلا من ناراحت هم شم از کارش حتی نمیاد طرفم نازم کنه و آرومم کنه فقط میگه گریه نکن چرا اینطوری میکنی.میگه نباید گریه کنی.
از نظر ج..سی هم که حتی یکبار هم نتونست ارضام کنه.از همون شب اول ازم رابطه خواست و فقط من باید واسش کاری کنمواگرم کاری نکنم ترجیح میده اونم بیخیال شه بجای اینکه بهتر شه و واسم کاری کنه.
یعنی اصلا بهم دست نمیزنه و میگه از این کار و اونکار بدم میاد.
نمیدوم چکار کنم.خیلی دوسش دارم و نمیتونم حتی به جدایی فکر کنم.
دنبال یه ساست هستم که بهم محبت کنه,عاشقم شه اونقدر که تحمل جدایی ازم رو نداشته باشه.
و بتونه ارضام کنه.
من الان کافی نتم.دسترسی به نت ندارم ولی با موبایل فقط میتونم جوابهاتون رو بخونم.سعی میکنم بیام جواب بدم .
توروخدا کمکم کنین.
اینم بگم با توجه به همه مشکلاتش فقط اینکه قیافش ازم بهتره مدام از قیافه من ایراد میگیره و گیر میده.
منتظر جوابهاتون هستم.اول به من کمک کنین بعد بریم سر بقیه.

دوستون دارم و معذرت زیاد حرف زدم.
بوووووووس
من نمیدونم چرا مردا وقتی از یه زن جدا میشن مگن رابطه داشت و بعد هم درکمال وقاحت میزارن خانومه درخواست طلاق بده تا مهریه بهش تعلق نگیره واقعا اینا دیگه چه موجوداتین!!!!!!!!!!

سحر جان ناراحت نشیااااااا کلی گفتم.
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند....
دوستای خوبم توی این لینک که میگذارم مطالب کوتاه جالبی برای مامانایی که بچه مهدکودکی یا مدرسه ای دارن داره .
http://www.madresehclub.com/Threads.aspx?FID=1036
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
زهره جون ممنون ازت خانومی
واقعا دیشب شب خوبی داشتم چون احساس میکردم ازم سوء استفاده نشده از محبتم

در مورده پس انداز پول هام هم حتما باید یکی از این راهکار هایی که گفتی در نظر میگیرم
اخرین بار دلار خریدم ولی در اصل شوشو میخواست بخره برای خودش منم پولمو دادم اونم خرید میگم خداییش هیچ وقت ازم دریغ نداره همیشه هم برام طلا میگیره تولد و عیدی
خودش خیلی تو خط پس اندازه مقلا پولی خواسته باشه پس انداز کنه برام طلا میخره میگه تو هم استفاده میکنی
ولی از این که نمیتونم برای خودم پول کنار بزارم اعصابم بهم میریزه
مثلا شوشو گوشیش خراب شده گوشیه خوب میخواد خودش پول داره اما میگه من لازم ندارم همین خوبه ولی من بهش میگم واممو برنده شدم میخوام هدیه برات گوشی بخرم
منم نباید اینطوری ولخرجی کنم

ایشالا این راهکار هم در پی میگیرم
Lilypie Pregnancy tickers
سحر جان سلام
این که میگی دوسش داری و میخوای باهاش بمونی پس باید یه سری کارها رو برای بهتر شدن روابطتون انجام بدی
در مورده اینکه اون قیافش بهتره و همش اینو بهت گوشزد میکنه میتونی یه کاری بکنی میتونی خیلی شیک تر از اون باشی در لباس پوشیدن و رفتار وقتی از طرفت خیلی شیک تر باشی طرف رو تو یه جور دیگه حساب میکنه همیشه هم مرتب باش و هیچ وقت بدون آرایش جلوش نباش
من الان 3 ساله ازدواج کردم و2 سال تو عقد بودم همیشه جلو شوشو ارایش داشتم جز مواقعی که از خواب بیدار میشم اونم همینکه دست و صورتم رو میشورم اول ارایش میکنم بعد میرم سراغ صبحانه این کار خیلی خوبه چون باعث میشه همیشه چهرت مرتب باشه

و اینکه وقت یپیش هم هستین چرا بهت زیاد توجه نمیکنه و رابطتون..... بهتره همیشه مرتب باشی و لباسای سکسی براش بپوشی بوی عطر بدی و میتونین با هم یه فیلم عاشقانه ببینین اینا خیلی تاثیر دارن

و نکته دیگه اینکه زیاد گریه نکن نه اینکه اصلا چون نمیشه ولی ضعف نشون نده همیشه باید جلو مردها قوی بود اگه بفهمن ما ضعیفیم واویلا میشه
Lilypie Pregnancy tickers
2810