2777
2789
عنوان

جامانده سنجش بدو ورود پیش دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 25 پست

پیش دبستان مگه سنجش میخواد ؟ 

اگه منظورت کلاس اوله که نه مدرسه بدون سنجش ثبت نام نمیکنه میمونه یه سال عقب .

من سنجش کلاس اولو بهمن ماه انجام دادم و واکسن زدم چرا انقدر دیر؟ 

مدرسه دیگه کجا میخوای پیدا کنی همه جا پر شده از ۲۰ اردیبهشت دارن ثبت نام میکنن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش،من ثبت نام کردم کامل،مدارک هم بردم اما هیچ صحبتی برای سنجش نکرد،اگه لازم بود حتما م ...

مگه میشه کلاس اول سنجش نخواد؟ چطوری پیش ثبت نام زدی؟ 

سایت اگه سنجش نشده باشی اجازه پیش ثبت نام نمیده 

همون صفحه اول نتیجه سنجش میخواد 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

اسی جان اصلا نگران نباش 

شما اسمش را توی مدرسه بنویس و بگو در اولین فرصت سنجش را انجام میدهم 

چند بار دیگه سایت باز میشه بر ای حاماندگان 

اما خدایش اینقدر بی حواس نباش ادمی که بچه کلاس ا ولی داره باید خیلی حواس جمع باشه وگرنه بچه اش تو باقالی هاست

ممنونم خدا خیرت بده منتظرم

عزمزمه زنگ زدم مدرسه ش مثل اینکه کلا سامانه سنجش مشکل داره خود مدرسه هم پرونده ها که دستش بود نتونسته بود ثبت نام کنه بازم سامانه مجددا باز میشه

اسی جان اصلا نگران نباش شما اسمش را توی مدرسه بنویس و بگو در اولین فرصت سنجش را انجام میدهم چند بار ...

عزیزم پیش ۲ هست اسم نویسی انجام دادم فقط سنجش مونده

مثل اینکه سامانه مشکل داره بازم تمدید میشه

پیش دبستان مگه سنجش میخواد ؟ اگه منظورت کلاس اوله که نه مدرسه بدون سنجش ثبت نام نمیکنه میمونه یه سال ...

عزمزمه پیش ۲ هست اسم نویسی رو انجام دادم فقط سنجش مونده اونم مثل اینکه سامانه مشکل داشته دوباره ثبت نام تمدید میشه

عزمزمه زنگ زدم مدرسه ش مثل اینکه کلا سامانه سنجش مشکل داره خود مدرسه هم پرونده ها که دستش بود نتونست ...

عزیزم من رفتم پرسیدم گفتن سنجش ندارن سال دیگه بخان برن کلاس اول قبل مدرسه سنجش دارن 

عزیزان کلینیک تخصصی  روانشناسی کودک نوجواندکتر مهسا ساداتی 

توی تهران برای بالا بردن توجه و تمرکز و تشخیص و درمان انواع اختلالات بدون دارودرمانی عالیه

پسرم پارسال سنجش قبل از پایه اول رد شد مدیر مدرسه فقط ایشونو معرفی کردند

لطف الکی وقتتون رو جای دیگه تلف نکنید

اسم ایشون رو گوگل کنید اتدرس و شماره منشی هست🌹