2777
2789
عنوان

جامانده سنجش بدو ورود پیش دبستان

976 بازدید | 25 پست

نتونستم ثب نام سنجش بچه مو انجام بدم متاسفانه ساعت دو شب بعد از اتمام زمان ثبت نام سنجش بدو ورود متوجه شدم 

سایتم قبل از تاریخ چک کرده بودم ولی اشتباه چک کردم فک کردم هنوز وقتش نرسیده الانم زده آخرین مهلت و دیگه تمدید نمیشه از دیشب تا الان از ناراحتی خوابم نبرده

کسی هست که ثبت نام سنجش بچه شو انجام نداده باشه؟راهی هست بدون ثبت نام براشون انجام بدن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه واسه کسی که میخواد بره پیش دبستانی باید توی سنحش ثبت نام کرد؟ بچتون متولد چه سالی؟

اجباری بودن یا نبودنشو نمیدونم ولی مدرسه که اسمشو نوشتم گفتن سنجش انجام بدید متولد ۹۸ امسال  پیش ۲ میره

تو رو خدا منو راهنمایی کن بچم متولد ۹۸ الان جا موند استرس گرفتم

استرس چی پسر من متولد ۹۷میره کلاس اول شما هم پیش میتونی ببری هم موقع کلاس اول میتونی ببری سنجش اگه پیش قراره بره سال بعد ببر اگه مدرسه میره از مدرسه پیگیری کن حتما باز تمدید می‌کنند سنجش

نیمه های اول۹۸یا نیمه دومیام هست؟

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2810