2777
2789
عنوان

دلم میخاد دق مرگ شم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست
همه میگن برو روانشناس خودمم خیلی دوست دارم برم راستش میترسم بگم به خانوادم به مادرم که مسخ م کنه چون ...

اره روانشناس خیلی عالیه منم شرایطشو ندارم برم کتاب بخون خیلی بهت کمک میکنه کتاب کتابخانه نیمه شب _ می‌خواهم بمیرم ولی هوس دوکبوکی کردم یه همچین چیزی بود اسمش کتاب چرا تابه حال کسی اینها را به من نگفته بود کتاب تکه هایی از یه کل منسجم کتاب دلایلی برای زنده ماندن کتاب میخواهم خودم باشم کتاب مغازه جادویی کتاب مغازه خودکشی 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره روانشناس خیلی عالیه منم شرایطشو ندارم برم کتاب بخون خیلی بهت کمک میکنه کتاب کتابخانه نیمه شب _ م ...

مرسی عزیزم بابت معرفی کتابم ممنونم ازت واقعا 😍خیلی خوشحال شدم باهام صحبت کردی ممنونم دوست داشتی میتونیم باهم دوست بشیم 🥲❤☺🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم بابت معرفی کتابم ممنونم ازت واقعا 😍خیلی خوشحال شدم باهام صحبت کردی ممنونم دوست داشتی میت ...

خواهش میکنم عزیزم چون خودم تو این شرایطم خیلی خوشحال میشم کمکت کنم بله با کمال میل 😍🌹

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزم چون خودم تو این شرایطم خیلی خوشحال میشم کمکت کنم بله با کمال میل 😍🌹

مرسی فدات بشم عزیزمی😍🫂❤منم خیلی خوشحال میشم از دوستی باهاتون