2777
2789
عنوان

دلم میخاد دق مرگ شم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست
خیلی از خودم بدم میاد سالهاس جلوی آینه نرفتم و خودمو نگا نمیکنم هیچ وقت عکس اط خودم نمیگیرم چون چهرم ...

خیلی واست متاسفم 😒براچی قدر خودتو نمیدونی ‌‌؟. 

اگه خودت قدر خودتو ندونی هیچکس قدرتو نمیدونه... 

این دنیا خیلی کوچیک تر از چیزیه که فکرشو بکنی زود تموم میشه تو خودتو حبس کنی تموم میشه بیرون بری و خوش گذرونی کنی هم تموم میشه... انتخاب باخودت 

اونوقت ی سوال چجوری مدرسه رو تحمل میکردی؟ 

چیشد که به این جا رسیدی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الاهی بمیرم برات از اعماق وجودم درکت کردم انگار خودمو توصیف کردی منم با ۲۰ سال سن تنهایی بیرون نمیتونم برم خرید یا هرچیز دیگ تنهایی نمیرم وای چقدر مثل منی چقدر ما بدبختیم🥲🫂

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=344252791]خیلی واست متاسفم 😒براچی قدر خودتو نمیدونی ‌‌؟.  اگه خودت قدر خودتو ندونی هیچکس قدرتو نمیدونه. 

به طور تحمل کردم عذاب کشیدم من از بچگی اینجور بودم از آدم فراری بوم پشت خانوادم قائم میشدم کسی نبینتم در عذاب بودم هیچ جا نمی‌رفتم هیچ کلاسی دوستم نداشتم لصلا

الاهی بمیرم برات از اعماق وجودم درکت کردم انگار خودمو توصیف کردی منم با ۲۰ سال سن تنهایی بیرون نمیتو ...

خیلی بده خیلییییییی بخدا انقدر از خودن بدم میاد مثل احمق ها هستم

میشه چهرتو واسم توصیف کنی؟

خیلی زشتم 🥲 صورتم عادیه ابرو هام پر پشته و صورتم تپل و بینی بزرگ و دوستام میگن مژه هات خوشگلن ولی بنظرم خودن خیلی زشته و کلا از فیس خودم نفرت دارم

خیلی بده خیلییییییی بخدا انقدر از خودن بدم میاد مثل احمق ها هستم

درکت میکنم تا خودت نخوای بهتر نمیشی من شاید یک ساله یکم بهتر شدم اول از همه باید بگی بیخیال بقیه ادمای اطراف کوچه و خیابون اصلا اصلا برات مهم نباشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی زشتم 🥲 صورتم عادیه ابرو هام پر پشته و صورتم تپل و بینی بزرگ و دوستام میگن مژه هات خوشگلن ولی ب ...

اینحوری که تو گفتی من چیزی جز زیبایی تصور نمیکنم :) خیلی متاسفم که خودتو دست کم میگیری 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
درکت میکنم تا خودت نخوای بهتر نمیشی من شاید یک ساله یکم بهتر شدم اول از همه باید بگی بیخیال بقیه ادم ...

میدونی چیه گلم من کلا دست خودم نیست انگار یه قالب دوره که نمیذاره راحت باشم دست خودم نیست خیلی دوست دارم اجتماعی باشم ولی نمیتونم بلد نیستم حس میکنم خیلی گیج خیلیییی

اینحوری که تو گفتی من چیزی جز زیبایی تصور نمیکنم :) خیلی متاسفم که خودتو دست کم میگیری

من مشکلم فقط ظاهرم نیست فکر میکنم یه آدم اضافی یه آدمی که زندگیش رو داره تباه میکنه یه آدمی که هیچ لذتی نداره تو زندگیش حس میکنم همه روزام تکراری و همش میگم چرا زندم چیکار میکنم تو این دنیا با خودم چند چندم اصلا هیچیم رو ثبات نیست رقتارام مثل یه آدم عادی نیست ذهنم شلوغه از خودم نفرت دارم چند بار خودکشی ناموفق داشتم و خب نمیدونم چرا زندم واقعا همش میگم خدایا کسایی که بیمارن و آرزوی زندگی دارن از عمر من کم کن به اونا بده که حداقل اونا برای زندگیشون تلاش کنن:》

میدونی چیه گلم من کلا دست خودم نیست انگار یه قالب دوره که نمیذاره راحت باشم دست خودم نیست خیلی دوست ...

میفهمتت عزیزم میدونم چی میگی چون خودمم دقیقا همین جوریم ولی یه قدم برداشتم برای بهتر شدنم اونم نسبت به ادما بی تفاوت شدم دیگ تو سرم جنگ نیست قبلا همش فکر میکردم همه دارن نگاهم میکنن یا همه مسخره میکنن معذب بودم حتی راحت نمیتونستم تو خیابون راه برم ولی به خودم گفتم توام یه آدمی حق زندگی داری یکم بهتر شدم ولی هنوز نمیتونم تنهایی برم خرید یا جایی 🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میفهمتت عزیزم میدونم چی میگی چون خودمم دقیقا همین جوریم ولی یه قدم برداشتم برای بهتر شدنم اونم نسبت ...

کاش میشد مام مثب بقیه باشیم من مشکلم از خانوادم نشات میگیره که هیچ وقت برام ارزش قائل نبودن و درکم نکردن و محبتی از جانسون ندیدم حالا شما رو نمیدونم ولی خب کاش یه خانواده داشتن درکم میکردن دوستم میداشتن و ارزش برام قائل بودن و من رو هم آدم حساب میکردن اونموقع شاید مثل آدمای عادی میتونستم زندگی کنم

کاش میشد مام مثب بقیه باشیم من مشکلم از خانوادم نشات میگیره که هیچ وقت برام ارزش قائل نبودن و درکم ن ...

منم یه قسمتیش از بچگی بوده یکمشم از رفتار بد اطرافیان خیلی زجر میکشم ولی باور کن همش دست خودمونه اگه بخواییم میتونیم تغییر کنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه قسمتیش از بچگی بوده یکمشم از رفتار بد اطرافیان خیلی زجر میکشم ولی باور کن همش دست خودمونه اگه ...

همه میگن برو روانشناس خودمم خیلی دوست دارم برم راستش میترسم بگم به خانوادم به مادرم که مسخ م کنه چون آدم منطقی نیست کاش مستقل بودم میتونستم خودم برم خیلی دوست دارم برم