خیلی هم نباید به حرف دوست گوش کرد معمولا دلسوز آدم نیستن.هودش احترامه.چه اشکالی داره شما احترام بزار ...
ماشین مال خودمونه، راننده هم مال خودمونه
بعد یکی دیگه بیاد جلو بشینه و احترام بزاریم؟😂
اون باید به ما احترام بزاره عزیزم. چیکارس مگه
از همون اول نباید رو داد تا حد خودشونو بدونن
برو جلو بشین بعدشم بگو ببخشید پشتم به شماست
تموم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اوه پس اینطوریه،کلا بزن ب بیخیالی ،یه طور بگو ک اصلا برات مهم نیست و عقب راحت تری ...خودشون رو درگیر چی هم کردند جلو بشینند مدال میدن بهشون ،ولشون کن ..
اگه خواهرشوهرت دوباره مطرح کرد بگو من عقب راحت ترم افتاب بهم نمیخوره ،مدالش باشه ب ای شما ،بعدم یه لبخند معنی دار بزن،البته وقتی بگو ک همسرت و مامانش نباشن
من یه بار گفتم ببخشید پشتم به شماست.زیر لب نمیدونم چی میگفت عصبانی هم میگفت.اینو نگین.
ی حرف محترمانس دیگه بد نیست که
کسی که پرتوقع باشه و دنبال بهونه باشه
هرکار کنی ی چیزی از توش درمیاره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️