2777
2789
عنوان

دوستم میگفت خاک برسرت اجازه میدی خانواد شوهرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 84 پست
اره حتی ماه عسلم اومد رفت جلوام نشست

از قدیم گفتن احترام امامزاده به متولیشه

وظیفه ی شوهرت  بود که از  روز اول جایگاه همسرش رو مشخص کنه.

ولی انگار ایشون هم با این‌مسئله مشکلی نداره

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خیلی هم نباید به حرف دوست گوش کرد معمولا دلسوز آدم نیستن.هودش احترامه.چه اشکالی داره شما احترام بزار ...

ماشین مال خودمونه، راننده هم مال خودمونه

بعد یکی دیگه بیاد جلو بشینه و احترام بزاریم؟😂

اون باید به ما احترام بزاره عزیزم. چیکارس مگه

از همون اول نباید رو داد تا حد خودشونو بدونن

برو جلو بشین بعدشم بگو ببخشید پشتم به شماست

تموم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از قدیم گفتن احترام امامزاده به متولیشه وظیفه ی شوهرت  بود که از  روز اول جایگاه همسرش رو ...

اره ن مشکلی ندار

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
اره حتی ماه عسلم اومد رفت جلوام نشست

اوه پس اینطوریه،کلا بزن ب بیخیالی ،یه طور بگو ک اصلا برات مهم نیست و عقب راحت تری ...خودشون رو درگیر چی هم کردند جلو بشینند مدال میدن بهشون ،ولشون کن ..

اگه خواهرشوهرت دوباره مطرح کرد بگو من عقب راحت ترم افتاب بهم نمیخوره ،مدالش باشه ب ای شما ،بعدم یه لبخند معنی دار بزن،البته وقتی بگو ک همسرت و مامانش نباشن 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
امروز اتفاقا به برنامه دیدم روان‌شناسه میگف بعد از ازدواج همسر نفر اول زندگیته...ینی بین‌خانم و مادر ...

تو خانواده ی ما هم کلا همین بوده.

ولی مثل اینکه نی نی سایتیا کلا اعتقادی به این مسئله ندارن و زن و شوهر اولویت چندم همدیگه هم نیستن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
وقتی تا ماه عسلم باهاشون رفته احتمالا از دستش آسایش ندارن🤦‍♀️

حالا اشکال نداره.مهم عاقبت بخیر شدن هست.اونا هم کار درستی نکردن.ماه عسل ما هم تنها نبودیم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

ماشین مال خودمونه، راننده هم مال خودمونه بعد یکی دیگه بیاد جلو بشینه و احترام بزاریم؟😂 اون باید ب ...

من یه بار گفتم ببخشید پشتم به شماست.زیر لب نمیدونم چی میگفت عصبانی هم میگفت.اینو نگین.

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

من یه بار گفتم ببخشید پشتم به شماست.زیر لب نمیدونم چی میگفت عصبانی هم میگفت.اینو نگین.

ی حرف محترمانس دیگه بد نیست که

کسی که پرتوقع باشه و دنبال بهونه باشه

هرکار کنی ی چیزی از توش درمیاره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️