امروز اتفاقا به برنامه دیدم روانشناسه میگف بعد از ازدواج همسر نفر اول زندگیته...ینی بینخانم و مادرشوهرش بازم اولويت با خانمه..حالت اگه خانم به لحاظ احترام گذاشت مادرشوهرش بشینه اشکالی نداره..ولی خواهرشوهر که اصلا نباید بشینه دیگه نذار
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی هم نباید به حرف دوست گوش کرد معمولا دلسوز آدم نیستن.هودش احترامه.چه اشکالی داره شما احترام بزارین به خواهرشوهر.اونطوری پیش همسرتون ارزشتون میاد پایین.میش خودش میگه مقصر همسر منه.همیشه که تو ماشین با شما نیستن معمولا جاهایی هم میرین که فقط شما و همسرتون هستین
اونم از این حرفها زیاد میزد .خدا رو شکر ۴ ساله نذاشتم بیاد تو خونه م 🙂
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
مواقعی که با شوهرتون میرید دنبال خواهر شوهرتون،جلو بشینید و پیاده نشید.اگر رانندگی بلدید؛بشینید پشت فرمون و بگید تو خانواده ی ما هم مثلا داماد جاش پشته.
شوهرت باید ازت حمایت کنه ...اگه همینطوری خودت می خواستی مشکلی نبود ولی ایشون هم پرووعه ک این حرف رو میزنه ...اینا رو نمیگیم ک اختلاف بیافته ها ولی همسرت باید ازت حمایت کنه ...مثلا یک روز ک خواستید جایی برید و خواهرشوهر هم باهاتون میومد،خوب قاعدتا با شوهرت میرید دنبالشون دیگه،اوتوقت شما جلو نشستی و اون میاد عقب ،اگه همون موقع چیزی بگه همسرت باید جوابش رو بده .به خوهر شوهر هم ضعف نشون نده ،نگو دوست داری جلو بشینی ،اگه نرمال بود ک عقب میشست ،نرمال نیست ک این کار رو میکنه ...اگه راه حلی نداری برای این موضوع،بزن به بیخیالی و بگو عقب راحت ترم ....باور کن ما جایی بریم .من خودم با بچم عقب میشینم ،حتی وقتی هیچ کس نباشه ..راحت ترم ..بستگی داره به خود ادم ...ه عکر میکنی اختلاف م افته بین خودت و همسرت مطرح نکن