2777
2789
عنوان

دوستم میگفت خاک برسرت اجازه میدی خانواد شوهرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 84 پست

امروز اتفاقا به برنامه دیدم روان‌شناسه میگف بعد از ازدواج همسر نفر اول زندگیته...ینی بین‌خانم و مادرشوهرش بازم اولويت با خانمه..حالت اگه خانم به لحاظ احترام گذاشت مادرشوهرش بشینه اشکالی نداره..ولی خواهرشوهر که اصلا نباید بشینه دیگه نذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا درست گفته

خیلی هم نباید به حرف دوست گوش کرد معمولا دلسوز آدم نیستن.هودش احترامه.چه اشکالی داره شما احترام بزارین به خواهرشوهر.اونطوری پیش همسرتون ارزشتون میاد پایین.میش خودش میگه مقصر همسر منه.همیشه که تو ماشین با شما نیستن معمولا جاهایی هم میرین که فقط شما و همسرتون هستین

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

مادرشم میگ دخترم باید بشینه عروس بره عقب

خواهرشوهرت که عروسی کرد، جلو فامیل دامادشون بگو رسم دارن خواهر شوهر جلو بشینه از نظرشون عروس پشت نشینه حواستون باشه🤣🤣🤣🤣

ایندفعه گفتن، بگو خودتم عروس بشی عقب میشینی دیگه؟!؟

بعدم هرر هررر بخند

ببین چه جوابی میدن

بادعوا بلندم میکنه همسرم  البته منم میگم ارزش ندار کوتاه میام

پس تقصیر شوهرته 

من باشم قهر میکنم کلا نمیرم:/

البته شما باید به شرایط خودت نگاه کنی

با حرف ما تو زندگیت دعوا راه ننداز 

ولی من باشم قهر میکنم سوار ماشین شوهرم نمیشم:/

میگ عروس جاش پشته

خواهررشوهرت مثل خواهر شوهر افریطه ی منه .

اونم از این حرفها زیاد میزد .خدا رو شکر ۴ ساله نذاشتم بیاد تو خونه م 🙂

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
میگ عروس جاش پشته

شوهرت باید ازت حمایت کنه ‌...اگه همینطوری خودت می خواستی مشکلی نبود ولی ایشون هم پرووعه ک این حرف رو میزنه ...اینا  رو نمیگیم ک اختلاف بیافته ها ولی همسرت باید ازت حمایت کنه ...مثلا یک روز ک خواستید جایی برید و خواهرشوهر هم باهاتون میومد،خوب قاعدتا با شوهرت میرید دنبالشون دیگه،اوتوقت شما جلو نشستی و اون میاد عقب ،اگه همون موقع چیزی بگه همسرت باید جوابش رو بده .به خوهر شوهر هم ضعف نشون نده ،نگو دوست داری جلو بشینی ،اگه نرمال بود ک عقب میشست ،نرمال نیست ک این کار رو میکنه ...اگه راه حلی نداری برای این موضوع،بزن به بیخیالی و بگو عقب راحت ترم ....باور کن ما جایی بریم .من خودم با بچم عقب میشینم ،حتی وقتی هیچ کس نباشه ..راحت ترم ..بستگی داره به خود ادم ...ه عکر میکنی اختلاف م افته بین خودت و همسرت مطرح نکن

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
خواهرشوهرت که عروسی کرد، جلو فامیل دامادشون بگو رسم دارن خواهر شوهر جلو بشینه از نظرشون عروس پشت نشی ...

اتفاقا گفتم ب مادرشورش🤣🤣🤣

خونشون بودیم گفتم اینا رسم دارن شستن ظرف کلا باعروسه

مادرشوهرخواهرشوهرم دق کردن همونجا

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
2810