2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733637 بازدید | 90140 پست
عزیزم بارداری اولم سرکلاژ بود نمیخوام این یکی رو بشم چیکار کنم همم میخوام طبیعی زایمان کنم اولی سزار ...

سلام عزیز شرمنده من درمورد سرکلاژ اطلاعاتی ندارم

استارتر هم نمیدونم چرا چند وقته نیومده، ان شاء الله که زودتر بیاد و جوابتو بده 

دکترت کیه؟ کدوم شهری؟ 

میخوای تلفنی با خ صابریان صحبت و مشورت کن ببین نظرشون چیه؟ شاید بتونن راهنماییت کنن. 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام عزیز شرمنده من درمورد سرکلاژ اطلاعاتی ندارماستارتر هم نمیدونم چرا چند وقته نیومده، ان شاء الله ...

من بندر لنگم‌اینجا فقط دوتا دکتر داره 

ولی میتونم شهرستان گراش یا لار برم 

برام خیلی مهمه طبیعی زایمان‌کنم 

بارداری اولم رحمم باز نشد البته ۴ سانت شد اخرم افت ضربان قلب شدرفتم‌سزارین ۲۳ سالمه اونموقعه ۱۹ سالم بود  تا زایمانم‌میشم ۲۴ 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز شرمنده من درمورد سرکلاژ اطلاعاتی ندارماستارتر هم نمیدونم چرا چند وقته نیومده، ان شاء الله ...

تلفنی جواب میدن؟

چجوری نوبت بگیرم‌شماره میرین بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام خواهرای عزیزم.من ۳۹ هفته هستم.دهانه رحم هم ۲ سانت بازه، اما گفتن بچه همچنان بالاست و پایین نیوم ...

زایمان وی بک؟

نزدیکی کن بدون جلوگیری‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما برای ویبک

دکتر متبحر و مذهبی و مهربون در بیمارستان نجمیه یا یه بیمارستانی که پوشش و حجاب رو رعایت می‌کنند و دکترای خوبی داره و هزینش منصفانه باشه

کجا و کی رو پیشنهاد میدید؟؟

پروردگار بی نهایت زیبا و قدرتمند و حکیمم:من از آن روز که در بند توأم..آزادم💚

زایمان وی بک؟نزدیکی کن بدون جلوگیری‌

ازت ممنونم خواهرجون که به‌این تاپیک صدام زدی

امیدوارم خواهرها جوابمو بدونند و بدند🥰

پروردگار بی نهایت زیبا و قدرتمند و حکیمم:من از آن روز که در بند توأم..آزادم💚

نمیخواد الان بهش فکر کنی😅 الان از وجود اون فرشته ناز و خوشبوی بهشتی لذت ببر 🥰خستگی‌ها ت که دراد، و ...

ممنونم عزیزم آره واقعا از دیدنش سیر نمیشم خدا دامن همه ی مادرای آرزومند رو سبز کنه😊

فعلا اصصلا نمیخوام بهش فکرکنم وگرنه دیوونه میشم تا ببینیم چی پیش میاد..

سلام عزیز. ان شاءالله به خیر و خوشی و سلامتی کدوم شهری؟ دکترت کیه؟پیاده روی رو شروع کن، روزانه پیا ...

ممنونم سلامت باشید😍،کرج عزیزم، دکترم مریم قلامپور، ک موافق ویبک هستند خداروشکر میگن سزارین دوم خطرش از ویبک بیشترهست، من سر فرزند اولمم زیر نظر ایشون بودم ک اشتباه کردم لحظه اخر رفتم پیش دکتر مرضیه شریفی ک کلی امپول فشار بهم زدن چون هنوز خودم دردم شروع نشده بود اخرم با ۷ سانت باز بودن رحم بردن سزارین، بخاطر کم بودن اب دور جنین در ۴۰ هفته بستری شدم ولی اشتباهم این بود ک بدون درد قبول کردم بستری بشم موقع بستری بدون درد ۳سانت بود

ممنون عزیزم از راهنمایتون،🙏🙏

سلام خواهرای عزیزم.من ۳۹ هفته هستم.دهانه رحم هم ۲ سانت بازه، اما گفتن بچه همچنان بالاست و پایین نیوم ...

سلام عزيزم خوبید؟ 

بسلامتی سومی هم تو راه دارید، خیلی خوشحال شدم

این بار هم میرین بیمارستان شوشتری؟ 

من بندر لنگم‌اینجا فقط دوتا دکتر داره ولی میتونم شهرستان گراش یا لار برم برام خیلی مهمه طبیعی زایمان ...

ان شاء الله که خیر باشه 

بله خ صابریان تلفنی جواب میدن میخوای زنگ بزن باهاشون مشورت کن 09125154118

اینم آدرس کانال شون @fereshtegane_masum

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

سلام همون سجده در رأس اقداماته 

به جز اون، گنگوئنی راه رفتن 

سر بالایی راه رفتن 

چهار دست و پا راه رفتن تو خونه، مثلا نپتون کشیدن 

قر کمر، هر تعداد به راست قر دادی همون تعداد به چپ هم قر بده. 

بنظرم 2سانت بازه خیلی خوبه. نگران نباش که بچه بالاست. فکنم انقباضها که شروع بشه کم کم میاد پایین. 

فقط چیزهای قابض نخور که دهانه رحم بتونه تو مراحل زایمان همراهی کنه 

چیزهایی بخور که طبع گرم و تر داره. 

چیزهایی که مسهل هستن بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40