2777
2789

اینکه متوجه بشی الان یه جای بدنت میلنگه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

واکنش ریه در برابر درگیر شدنش هست

اگر سرفه نمی‌کردی متوجه نمیشدی ریه ات درگیره که در جهت بهبودش درمان رو شروع کنی

همه چیز ب جا آفریده شده

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سرفه واکنش ومکانیسم طبیعی بدنته

ب میزانی ک ریه درگیره

اگه سرفه نباشه مسیر شش ها بسته میشه و تو خدایی نکرده خفه میشی از بی اکسیژنی

خالق بزرگ ما هیچ چیز عبث وبیهوده ای نیافریده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من ماه پیش موقع خواب اینقد سرفه میکردم که از تختخواب افتادم پایین حین سرفه کردن😂بعد شوهرم ک از خواب بیدار شده بود 

اومده بود لبه تخت هی میگفت چته؟ چی شده؟ چرا افتادی؟

منم سرفه امونم نمیداد چیزی بگم داشتم خفه میشدم

اونم چون گیج بود و لبه تخت، از همونجا سقوط کرد روی منه بیچاره😕😐😂😂😂کمرم نابود شد

نمیدونستم بخندم یا بزنمش😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒