2777
2789
عنوان

دنیا روز به روز ادماشو خرابتر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
بعضی وقتا میگم آمدنم بهر چه بود؟ بهر غم خوردن!!!

اینکه دنیا رو نهایت و غایت ببیینم باعث میشه همین حس رو پیدا کنیم اینجا کلاسه درسه 

باید تهمت و برچسب بهت بزنن و رنج ببینی تا یادبگیری تو برای موندن خلق نشدی 

مدرس،فعال اقتصادی،فعال فرهنگی تربیتی ،در مسیر مربی تربیتی شدن تربیت نوجوان و بالغ...

معمولا صبح زود بیدارم منظورم همین اشخاصی هستن که دوباره بجای اینکه دنبال حقیقت باشن بخاطر نداشتن حری ...

ساکتشو مردک

چند ساعت آینده نینی یار به خدمتت میرسه

بساط کثیفتو از وسط سایت جمع کن چهارتا بیچاره خزعبلاتت رو باور میکنن

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@niniyar_3 این کاربر یک سره تاپیک زنان بی سرپرست میزنه و فکر میکنیم آقا هستش و خانوم هارو میخواد گم ...

خانم محترم واقعا این چه استدلال و تهمتیه ؟ 

من که ادعا نکردم خانمم و از اول که عضو شدم تو این سایت درج کردم اقا با اسم اقا 

نی نی سایت برای من یک بستر برای تبادل تجربه و شناخته 

مدرس،فعال اقتصادی،فعال فرهنگی تربیتی ،در مسیر مربی تربیتی شدن تربیت نوجوان و بالغ...

خانم محترم واقعا این چه استدلال و تهمتیه ؟ من که ادعا نکردم خانمم و از اول که عضو شدم تو این سایت در ...

من پیگیر احوالاتت به طور قانونی میشم ببینم کدوم ارگان به شما مجوز این کارو دادن!!!

متاهل🧸

🤣یه مرد با کدوم مجوز و کدوم مدرک برای خانوما داره اشتغال زایی میکنه!!!!

این از تهمت و این از توهین و منشا اینکارم میدونم چیه چون تو تایپیک قبلی انتقاد کردم از شما 

تو رو خدا برای اشخاص شعور و عقل قائل بشید کی بدون اعتماد کاری انجام میده ؟

و گفتم صرفا اینجا محل بازخورد و شنیدن نظراته 

و ما تو شهر خودمون کارمون رو داریم انجام میدیم