2777
2789
عنوان

بچه ها سوال واسه خواستگارم دارم

67 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه خواستکار داشتم هی ما میگفتیم نه هی پسره ول نمیکرد 

نزدیک سه بار گفتیم نه باز مادرش رو میفرستاد 

تا اینکه بار اخر اوکی دادیم و اومد باهاش چند ماه رفتم و اومدم

به شدتتتتتت دوسم داشتتتتتت 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنید 

چند روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد که فکر کرد من ازش مخفی کاری کردم 

حالا موضوع چی بود : من یک ماهه محل کارمو استعفا دادم و دیگه نمیرم ولی بهش نگفتم دقیق که نمیرم 

اما بهش تو جرفتم میگفتم که میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه شغلم هم ازمایشگاه هست و کار واسم زیاده و میدونست که کار واسم هست

اما از اینکه فک کرده ازش مخفی کاری کردم جواب تلفنم نمیده و جواب پیامم نکیده الان یک هفته شده 

از طرفی نمیگه نکیخامت فقط جواب نمیده

اصلا هم خانوادشو نمیفرسته که بگن رابطه تموم شده و این حرفا

تو سکوت مطلق 

من خیلی دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

اکثرا نظرشون اینه که فعلا داره گربه دم حجله میکشه و داره کم محلی میکنه

به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟

شابد رو شغلت حساب کرده بوده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شابد رو شغلت حساب کرده بوده

میدونه دوباره میخام برم یه ازمایشگاه دیگه

از این ناراحته که چرا بهش نگفتم یک ماهه در اومدم از اونجا 

به نظرت سر این حرف میره ؟

از شدت دوس داشتن آدمی که نمیشناستت باید بفهمی ممکنه یه روزی یه دفعه ای به همون شدت نخوادت بنظرم برو ...

این همه می اومد خواستگاریم ردش میکردم هی باز می اومد 

سر این حرف میخاد بره ؟

این همه می اومد خواستگاریم ردش میکردم هی باز می اومد سر این حرف میخاد بره ؟

تا حالا نامتعادل نبودی نمیدونی

بعضیا ثبات هیجانی ندارن برو مشاوره نذار زندگیتو نابود کنه این تا تورو به خاک و خون نکشونه ول نمیکنه از من گفتن

تا حالا نامتعادل نبودی نمیدونیبعضیا ثبات هیجانی ندارن برو مشاوره نذار زندگیتو نابود کنه این تا تورو ...

میشه بهم بگی دلیل اینکه جواب تماسام رو و پیامام رو نمیده چیه ؟

البته از امروز تصمیم گرفتم بهش زنگ و پیام نزنم 

واسش تو پیامم معذرت خواهی فرستاده بودم ولی کلا هیچی جواب نمیده

من میگم اگه منو نمیخاد چرا مثلا به کادرش نمیگه زنگ بزنه و همه چی تموم کنه ؟ 

چرا خودش نمیاد بگه تموم شده ؟ 

فقط سکوت کرده 

به نظرت برمیگرده ؟

میدونه دوباره میخام برم یه ازمایشگاه دیگهاز این ناراحته که چرا بهش نگفتم یک ماهه در اومدم از اونجا ب ...

بره فدا سرت از الان نگران رفتنشی مرد قهر نمیکنه میپرسه چرا نگفتی و اگه منطقش قبول کرد قبول میکنه اگه نه میاد با کلمات میگه آقا این رفت رو مخم وقت نیاز دارم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
میشه بهم بگی دلیل اینکه جواب تماسام رو و پیامام رو نمیده چیه ؟البته از امروز تصمیم گرفتم بهش زنگ و پ ...

دیگه پیام نده چرا عذرخواهی و فلان مردا اگه یکیو دویت داشته باشن سریع آشتی میکنن زنا هستن که قهرشون طول میکشه دقت کن پرنسعلی نباشه

میشه بهم بگی دلیل اینکه جواب تماسام رو و پیامام رو نمیده چیه ؟البته از امروز تصمیم گرفتم بهش زنگ و پ ...

مریضه میخواد اذیتت کنه تا بیشتر التماس کنی تهشم که پیام ندی با یه دلیل مسخره ممکنه برگرده