2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733691 بازدید | 90144 پست

حتی روزانه ورزش هارو حدود ۱ساعت نیم انجام میدادم....سجده های طولانی وپروانه والاکلنگ واسکات وچمپاته و روغن مالی شکم وپهلو وپرینه...ولی دیروز خیلی خورد تو ذوقم نمیدونم باید چیکار کنم دیگه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وااااای🤕خدا رحم کرده بچه هاش چن کیلو بودن؟

رستا جان عزیزم من لیست دکترهایی که ویبک میکنن رو میخوام امیدوارم پیاممو ببینی هر چی میگردم پیدا نمیکنم توی قم و تهران 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
سلام عزیزم. از تجربه وحشتناک زایمانت متاسف شدم. ولی قطعا شرایط جسمی و بدنی خوبی داشتی که با این حال ...

خیلی ممنون از راهنماییتون به امیدخدا .دعام کنید اون تجربه بد تکرار نشه

بچه ها دیدم بحث واکسن شده، خواستم بگم تو قضیه واکسن با صحبت های رستا موافقم، منم چندین ساله تردید دا ...

سلام،
1- آدرس دکتر علیگل ناصری  مطبش کجاست ؟
2-  تهران نیستم ، نوبت چطور بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

من ۱۱ سال پیش سزارین شدم و الان دومی رو قصد وی بک دارم که از ۵ ماهگی تحت نظر یه مرکز مامایی تو تهران ...

سلام من دوسال پیش ویبک کردم سرجمع هزینههام نزدیک 13ت شد. 

بیمارستان‌های خصوصی معمولا انجام میدن 

ولی خب اگر پرونده زایمانت رو ببری تامین اجتماعی 2،3ت میدن 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
امروز که معاینه شدم گفت بچت تو لگنته و دهانه رحمت نرم شده و حتی یک سانت هم باز شده و بعدش گفت انقدر ...

ببین هزینه بالاخره بالا میشه به 30ت فکرنکنم برسه اما پایین هم نیست 

اما بنظرمن ارزش داره. آدم حتی یه تیکه طلایی چیزی بفروشه اما زایمان طبیعی خوبی تجربه کنه. 

من با خ صابریان تجربه داشتم از آرامش و مهارت و همراهی شون خیلی راضی بودم.البته ایشون هم توصیه میکنن که زود تر با مادرباردار آشنا بشن حتی بعضا شنیدم توصیه میکنن کلاسهاشون رو شرکت کنن، چون بعضیا تصور اشتباهی از زایمان طبیعی دارن، چیزای غلطی شنیدن، تو روند زایمان هم خودشون اذیت میشن هم بقیه رو اذیت میکنن

اما بنظرم شما اگر هزینه رو میخوای بکنی، برو پیش ایشون که از زایمان طبیعی حمایت میکنن نه اینکه انقدر استرس بده بگه فوری سز میکنم!!! ایشون هم 100 در 100 طبیعی نیست زایمان‌هاش، قطعا سز هم بین مراجعینش هست، اما بحث اینه که همه تلاشش رو میکنه کمک کنه طرف طبیعی زایمان کنه. جایی میره سمت سز که سلامتی مادر یا نوزاد تحت تاثیر باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
راستی عزیزان یه سوالاگه مامای عامل خانوم صابریان باشن و خدایی نکرده روند زایمان جوری پیش بره که نیاز ...

خ صابریان با دو تا دکتر هماهنگ هستن. که اگر نیاز به سزارین شد، دکتر انجام میده. اما هر دو دکتر هم طرفدار زایمان طبیعی هستن و خیلی حمایت میکنن

سر زایمان میان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی فکر میکنم زایمان قبلی من هیچ کمکی به من نکرد که شرایطم رو برای زایمان طبیعی متوجه بشم.لگن رو گف ...

افت ضربان بخاطر همون آمپول فشار لعنتیه 

منم تو زایمان اولم همینطور شد که سز شدم 

نمی‌ذارن دردهای آدم طبیعی شروع شه و روند طبیعی پیش بره 

توکل بر خدا

شما چند سال از سزت میگذره؟ همون یه بچه رو داری؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام‌دوستان وقتتون بخیر...لطفا منوهم راهنمایی کنیددیروز ۳۸ هفته و۲ روز بودم که پیش دکتر آیتی معاینه ...

نگران نباش هنوز وقت داری! 

ورزش ها رو انجام بده 

پیاده روی در حد توان 

قر کمر، اسکات، 

سجده. روزی 1ساعت سعی کن سجده بری

4دست و پا تو خونه راه برو. 

لم نده، 

رو صندلی برعکس بشین. و کمی خم به جلو. 

دوش آب گرم هر روز، یا آب به کمر و لگنت بگیر، بعد با روغن بادام شیرین یا سیاهدانه یا زیتون چرب کن. کمر و لگن رو. 

از هفته 39 هرروز یه مغربی هم بخور. 

داروی زایمان آسان تبریزی آن رو از عطاری‌ها معتبر مشهد تهیه کن بخور. 

آبزن زایمان آسان اگر میتونی بشین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رستا جان عزیزم من لیست دکترهایی که ویبک میکنن رو میخوام امیدوارم پیاممو ببینی هر چی میگردم پیدا نمیک ...

تاپیکی که تو امضام هست ببین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتی روزانه ورزش هارو حدود ۱ساعت نیم انجام میدادم....سجده های طولانی وپروانه والاکلنگ واسکات وچمپاته ...

کارایی که تو پیام قبل گفتم انجام بده 

رابطه محافظت نشده هم حتما داشته باش. خود مایع منی هم کمک میکنه به نرمی دهانه رحم. 

هرروز آبزن بشین، یا تو لگن آب گرم بشین، یا آب گرم به کمر و لگن و شکمت بگیر. 

راستی هرروز ناشتا 1ق خاکشیر، کمی گلاب 1تا3 قاشق روغن بادام شیرین بخور. 

خاکشیر رو شب قبل بذار خیس بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای خدایا تاپیک داره میشه 6000 صفحه 😍🤩😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افت ضربان بخاطر همون آمپول فشار لعنتیه منم تو زایمان اولم همینطور شد که سز شدم نمی‌ذارن دردهای آدم ط ...

ای بابا...

البته دکتر من الحق نگذریم خیلی خوب بود.چون آب دور بچه زیاد بود نمیتونست ریسک کنه بیشتر صبر کنه.

بعد میدونید چی بیشتر ناراحت میکنه؟

من صبح روز زایمان لک بینی داشتم😭😭همینجوری با پای خودم رفتم آمپول فشار زدن.چی بگم...انشالله که خیره

بله همین یه دونه دارم فعلا،پسرم ماه دیگه دو ساله میشه.

انشالله قصد دارم ار شیر بگیرمش بعد از چهار پنج ماه اقدام کنم به امید خدا(قصدم اینه زایمانم محرم صفر نیفته(اون سال پسرم یک روز مونده به اربعین به دنیا اومد خب از نظر معنوی خیلی قشنگ بود ولی پیاده روی اطرافیانم کلا مختل شد و هر چقدر میگفتم برید گوش نمیدادن منتظر زایمان من بودن!همین کلی استرس شد واسم و عذاب وجدان

سلام دوستان.من فاصله دو تا زایمانم میشه ۱۹ ماه. مشهدم.دکترم خانم آیتی هستن.

خیلی دوس دارم طبیعی زایمان کنم چون کمکی هم ندارم بعد زایمان. توروخدا نخندین ولی واقعی جواب بدین من چون فاصله زایمان هام کمه یه مقدار دل نگرانی دارم. ممکنه رحمم پاره بشه خدای نکرده؟ احتمال مردن وجود داره ؟میترسم دو تا بچه کوچیکم بی مادر بشن.کسی رو دیدین رحمش پاره بشه یا بلایی سر بچه ش بیاد؟