2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
اگه دست تنهایی که بعد سزارین خیییلی اذیت میشی.  سزارین بدون پرستار اصصصلا نمیشه و خیلی دیر سرپا ...

رستا جان من سه شنبه ۳۷ هفته ام تموم میشه میرم تو ۳۸ دکتر گفت بیا معاینه لگن کنم احتمالا تحریک هم بکنه اما هنوز بهم نگفته تا چندهفته بهم زمان میده برای شروع دردها

من الان ورزش سجده و اسکات رو بیشتر انجام میدم و پروانه و الاکلنگ هم گاهی 

ناشتا هم خاکشیر و روغن بادوم شیرین و عسل و آبگرم میخورم 

گل مغربی هم شبی دوتا دارم میذارم البته از فردا باید روغن حیوانی استفاده کنم تا اونی که از داروکده سفارش دادم برسه 

دم کرده تخم شوید و گل گاوزبان و بابونه هم روزی سه تا استکان از دیروز شروع کردم بخورم 

بنظرت کار دیگه ای هست انجام بدم زودتر زایمان کنم چون نینی سه کیلو شده ماشاالله نمیخوام خیلی وزنش بره بالا که نتونم یهو خدایی نکرده ، میخوام همین یه هفته ده روزه زایمان کنم، پیشنهادی داری؟

...
نمیدونستم ۲ سری سز شدی بعد ۲ مرتبه سز،  امید نمیتونی بری.  شهرامم شنیدم امکاناتش خوب نیست ...

دوبار سز شدم سومی ویبک شدم پیش دکتر شریفی الان چهارمی هم دوست دارم طبیعی بشه 

چون قبلا ویبک شدم خیلی امید داشتم ایندفعه بی دغدغه ویبک شم ولی انگار فرقی نداره 

جاریم میگه ماما همراه بگیر بالاسرت باشه تا خیالت راحت باشه دکتر آخر سر بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتون کی هستش ؟ من سه سال پیش دخترم رو محب بودم خیلی راضی بودم  دوستام هم چند وقت پیش بودن ر ...

دکتر شریفی هستن بیممون تامین اجتماعی هست  تکمیلی پارسیان  

نمی دونم والا چند نفر گفتن خاتم خیلی هزینه تراشی میکنه 

ببین اگر درد تو قسمت استخوان واژن و مفصل ران هستش دکتر بهم گفت به معنی اینه که بچه داره میاد تو لگن ...

خب خداروشکر، اخه من هنوز ۲۷ هفتم، بچه هنوز نیومده تو لگن که بخاد فشار بیاره، باید برم پیش ارتوپد ببینم نظرش چیه، میترسم این ورزشارو شروع کنم و کلا زمین گیر بشم، کمکی هم ندارم، اون وقت دگه دردسری میشه برام

خب خداروشکر، اخه من هنوز ۲۷ هفتم، بچه هنوز نیومده تو لگن که بخاد فشار بیاره، باید برم پیش ارتوپد ببی ...

نگران نباشید منم از هفته ی شما درد واژن و اطرافش رو دارم که الان انگار بهتر شده بعضی وقتا تا زانوهام هم می‌رسید دردش

نگران نباشید منم از هفته ی شما درد واژن و اطرافش رو دارم که الان انگار بهتر شده بعضی وقتا تا زانوهام ...

توکل بر خدا، ولی بالاخره باید بتونم که پیاده روی کنم و ورزش انجام بدم، تازه الان بچه وزنی نداره

سلام خانمای عزیز میشه لطفا بگین کلا چقدر قرص مغربی استفاده میشه که من از الان بخرم یک بسته یا دوتا؟ بعدشم بخورم یا فقط شیاف کنم؟ بعد خاکشیر و روغن بادوم رو چجوری مخلوط کنیم؟ یعنی خاکشیر رو نشوریم؟ من الان هفته۳۳ هستم چه کارایی رو باید شروع کنم؟

توکل بر خدا، ولی بالاخره باید بتونم که پیاده روی کنم و ورزش انجام بدم، تازه الان بچه وزنی نداره

فعلا احتیاجی نیست ورزش بکنید به نظرم سعی کنید استراحت کنید تا هفته ۳۷ ببینید وضعیتتون چطوره اگه تونستید اون موقع نرمش ها و پیاده روی رو انجام بدین اگه هم نه که فقط تدابیری که بهتون فشار نمیاد رو انجام بدید مثلا استفاده از قرص مغربی یا دمنوش ها

سلام خانمای عزیز میشه لطفا بگین کلا چقدر قرص مغربی استفاده میشه که من از الان بخرم یک بسته یا دوتا؟ ...

رستاجون میگفتن هر سری سه تا و دو یا سه بار در روز اگه اشتباه نکنم، خو هرچی بیشتر بزاری، دهانه نرمتر میشه، من روغن حیوانی رو هم شنیدم ولی نمیدونم تو واقعیت تاثیر داره یانه

فعلا احتیاجی نیست ورزش بکنید به نظرم سعی کنید استراحت کنید تا هفته ۳۷ ببینید وضعیتتون چطوره اگه تونس ...

انشاالله که بتونم زایمان خوبی داشته باشم، احساس میکنم لگنم خوبه، من عمم شب قبل سزارین توسط ماما که معاینه میشه 4 سانت بوده بدون هیچ درد و انقباضی، انشاالله که منم به عمم بردم و زایمان راحتی دارم، 

انشاالله که بتونم زایمان خوبی داشته باشم، احساس میکنم لگنم خوبه، من عمم شب قبل سزارین توسط ماما که م ...

انشاالله خدا به هممون رحم کنه و اتفاقای خوب برامون رقم بزنه بسپارید به خدا🌸