2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست
من بزرگترین مشکلم ترس از درد طبیعی هست، و اینکه سیاتیک پای چپم اذیته، موقع نرمش ها و ورزش ها و پیاده ...

سلام عزیزم

بهترین راه خل سیاتیک خوابیدن زیر کرسی هستش

اگر امکانش رو داری حتما امتحان کن خیلی عالیه چون منم همین درد رو دارم ولی زیر کرسی خوابیدنی خیلی بهتر میشه

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان خوب هستین لیست دکترای ویبک تهران رو می خوام  من خودم پیش دکتر شریفی ویبک ۲شدم یه ب ...

من دکتر موید محسنی رو تا جایی که میدونم انجام نمیده گفتم خبر بدم اگر جزو گزینه هاست خط بزنی😅

...
سلام عزیزم بهترین راه خل سیاتیک خوابیدن زیر کرسی هستش اگر امکانش رو داری حتما امتحان کن خیلی عالیه ...

اصن حتی ماشاژ و کیسه ابگرمم فایده نداره، ینی حتی سر سینک وایمیسم ظرف بشورم پام امونمو میبره، دست تنهام، مادرمم نمیتونه بیاد کمک راه دوره،

ممنون از پاسخگوییتون❤️ من زایمان قبلیم بقیه الله بود خیلی راضی بودم  ولی این دفعه دکتر گفت یا ...

دکترتون کی هستش ؟ من سه سال پیش دخترم رو محب بودم خیلی راضی بودم 

دوستام هم چند وقت پیش بودن راضی بودن از محب کوثر

خودم قراره انشالله برم خاتم الانبیا

بدون بیمه طبیعی ۱۸ و سزارین ۲۰ 

اتاق خصوصی شبی ۲ میلیون 

ماماهمراه ۱۲۰۰ 

ساک مادر و نوزاد هم روی پکیج زایمان هستش هزینه جدا گفتن نداره

همین دیروز قیمت گرفتم😂😂 بیمه هم نیروهای مسلح فقط جانبازی قبول میکنن بقیه بیمه ها رو نمیدونم

...
کمکی که دارم ولی نهایت تا ۱۵ روز، شرایط سیاتیکم مخصوصا پای چپم اصن بهم اجازه پیاده روی و ورزش نمیده، ...

عزیزم زیاد به نوع زایمانت فکر نکن بسپر به حضرت زهرا س 

منم سیاتیک و درد لگن دارم الان ۳۷ هفته و ۳ روزم کلا یه بار نیم ساعت رفتم پیاده روی😂😂😂 اما سجده زیاد میرم خدا رو شکر دیروز دکتر بودم گفت روند وارد لگن شدن بچه شروع شده و وضعیت و زاویه اش هم عالیه 

سجده رو روی تخت میرم یه بالشت هم زیر گلو و سینه ام میذارم بهم فشار نیاد گوشی ارو میگیرم دستم کارهای انلاینم رو انجام میدم هم اذیت نمیشم هم ورزش کردم هم متوجه گذر زمان نمیشم اینقدر که بیشتر وقت ها زانوهام خواب میره😅😅

...
عزیزم زیاد به نوع زایمانت فکر نکن بسپر به حضرت زهرا س  منم سیاتیک و درد لگن دارم الان ۳۷ هفته ...

خب من نمیتونم متاسفانه، حرکت سجده که میرم، وزن و فشار که به لگنم میاد، درد بعدش بیچارم میکنه، زانوهاتون رو تا چه حد باز میکنین؟ و اینکه پنجه پاهاتون رو میچسبونین بهم یا از هم دور میزارین؟

سلام رستا جان و دوستان عزیز دیشب ساعت های یک  به فضل و مدد خدا و ائمه ویبک شدم و پسر گلم طبی ...

مبارک باشه عزیزم🌷

به به چه وقت و شب عزیزی... ان شاءالله زیر سایه امام حسین(ع) عاقبت بخیر بشه و مایه روشنی چشمتون🌹

راستی دوستان برای بخیه های زایمان طبیعی چیکار کنم خیلی بخیه خوردم

عزیزم علاوه بر چیزایی که رستاجون گفتن، بعد از یک هفته، عسل طبیعی و روغن زیتون اصل رو ترکیب کن، و شبها قبل از خواب بزن روی بخیه ها و حتی مجرای خروج ادرار و...

خیلی توی زود جوش خوردن بخیه ها و به اصطلاح زهر درد رو کشیدن و عدم عفونت تاثیر داره.

من اولش خیلی اذیت بودم، چیزی که خیلی تسکین بود دود عنبر نسا بود و همین ترکیب عسل و روغن زیتون.

یهو روند بهبودی تسریع پیدا کرد.

حتما بعد از هربار دستشویی هم، با سرم شست و شو یا ترکیب آب جوشیده و نمک دریا خودت رو بشور، بعد بیا بیرون.

تو خاطره زایمان دوم گفتم عزیزم  

سلام . 

خدا رو شکر که موفق به ویبک شدید . 

با وجود اینکه اصلا دوستان این جا رو نمیشناسم ولی وقتی میبینم موفق به ویبک شدن خوشحال میشم . 

خاطره زایمانتون رو خوندم 

خدا واقعا لطفش رو شامل حال شما کرد . 

خانمی توی پست ها دیدم شما دبیر هستید میخواستم بپرسم بعد از تموم شدن مرخصی زایمان برای شیردهی نوزاد  چه جوری مرخصی میدن ؟

سلام .  خدا رو شکر که موفق به ویبک شدید .  با وجود اینکه اصلا دوستان این جا رو نمیشناسم ...

بله همش لطف و عنایت خداوند بود.اتفاقا خودمم هیچ اطلاعی ندارم باید بپرسم ولی ظاهرا برنامه ای نیست اگه شما اطلاع جدیدی پیدا کردید ب منم بگید

خب من نمیتونم متاسفانه، حرکت سجده که میرم، وزن و فشار که به لگنم میاد، درد بعدش بیچارم میکنه، زانوها ...

ببین اگر درد تو قسمت استخوان واژن و مفصل ران هستش دکتر بهم گفت به معنی اینه که بچه داره میاد تو لگن و این درد طبیعیه 

من پاهام رو به عرض شونه تقریبا باز میکنم که فشار بهم نیاد وگرنه نفس هم نمیتونم بکشم 

پنجه های دوتا پام از هم فاصله داره عزیزم و مثل سجده نماز گاهی نوک پنجه رو میذارم گاهی روی پا رو میذارم زمین 

ولی طولانی میمونم هااا یهو نیم ساعت بیشتر تو اون حالت هستم که حتی با وجود اینکه تشک تخت من خیلی نرم هستش بازهم زانوهام قرمز میشه حالت خواب رفتگی پیدا میکنه

هرکاری هم روی زمین داشته باشم از جارو دستی کشیدن تا برداشتن یه وسیله از ارتفاع پایین کابینت یا زمین همه ارو به حالت اسکات و ( ببخشید) دستشویی ایرانی نشستن انجام میدم 

گاهی هم پروانه و الاکلنگ اما خیلی نیست 

پیاده روی هم از فردا میخوام برم دیگ هرجوری هست

...