2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست

ممنون از پاسخگوییتون❤️

من زایمان قبلیم بقیه الله بود خیلی راضی بودم 

ولی این دفعه دکتر گفت یا بیا محب کوثر یا خاتم 

تو مطب خانما صحبت می کردن از محب کوثر خیلی راضی نبودن  خاتمم انگار هزینش بالاست 

نمی دونم چکار کنم  

نمی دونم چرا همیشه پروسه زایمان با استرس و ابهام و اینا همراهه 😢 انگار برنامه ریزی بی فایدس من گفتم یه بار ویبک شدم دیگه ایندفه راحت و بی دردسر زایمان میکنم ولی انگار خدا می خواد بگه هر چی من بخوام همونه 😁خیلی دودوتا چهارتا نکن

دعام کنین🙏

سلام عزیزم با اینکه نمیشناسمت و تاپیکو زیاد نخوندم اما به اسمت چند بار برخوردم و از ته دلم برات خوشح ...

مممون عزیزم 

بله ویبک دوم

نه ایذه زایمان کردم ماما همراه هم نداشتم و قصد داشتم برم اهواز.ویبک اولم زیر نظر دکتر فرحناد بودم بیمارستان آریا .

این سری هم میخواستم برم و گفتم ماما خصوصی هم میگیرم ولی خب از بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی داشت تبدیل میشد ب زایمان در منزل🤣🤣🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم با اینکه نمیشناسمت و تاپیکو زیاد نخوندم اما به اسمت چند بار برخوردم و از ته دلم برات خوشح ...

بخیه ها نه اذیت نکردن و تو هر دو زایمان چکشون کردن البته تو زایمان دوم دیگه ۹ سال گذشته بود از سزارینم

شهرستانم متاسفانه و غریبم هستم، قبل بارداری سیاتیک داشتم و با پله نوردی و پیاده روی عود میکرد،ناخواس ...

اگه دست تنهایی که بعد سزارین خیییلی اذیت میشی.  سزارین بدون پرستار اصصصلا نمیشه و خیلی دیر سرپا میشی

درد سیاتیک و لگنت هم با بالا رفتن سن بارداری بیشتر میشه و فکر نمیکنم زایمان خیلی تغییری توش ایجاد کنه

وقتی درد لگن و سیاتیک داری، چرا واسه وزن گرفتن بچه ت تلاش میکنی؟

بچه ی درشت خیلی مادرو درگیر عوارض میکنه.  خصوصی پیام بده شماره تماس مشاوره طب اسلامی بفرستم. شاید واسه کاهش دردت راهکاری دادن

نه بچه ی دیگه ندارم. ببخشید من اشتباه کردم الان دفترچشو برسی کردم نوشته 33 نه 23 من اون یکی 3 رو 2 خ ...

با دور سر ۳۳ ، قد ۴۵ و وزن ۲۲۵۰ همه فاکتورهای رشدیش در بهترین حالت بوده.....  چرا گفتن دور سر رشد نکرده؟ سایز دور سرش خیلی خوب بوده

علت فوت بچه ت رو چی زدن؟ 

بچه ت به خاطر نارس بودن نهایتا ۳_۲ هفته نیاز به مراقبت NICU داشت

راستی قبل زایمان آمپول بتا تزریق کرده بودی؟ 

ان شاءالله سری بعد باردار شدی،  واسه مراقبت بارداریت تحت نظر یه پزشک باتجربه و خبره باش و واسه زایمانت هم بیمارستان دولتی نرو

حرز امام جواد(ع) رو هم از منبع معتبر تهیه کن و همیشه به بازوی راستت ببند 

حین بارداری هم همیشه معوذتین بخونید، صدقه بدید و زود با زود خون بریزید.  حتی در حد یه خروس! 

ان شاءالله به زودی جاش با ۶_۵ تا بچه پر شه🤩 دیگه وقت نداشته باشی به اون روزا فکر کنی😁

سلام دوستان  خاطره زایمان طبیعی دوم من اول اینکه دخترم هدیه حضرت ابوالفضل بود ب من و خداروشکر ...

سلام عزیزم

ان شاءالله فرزندان و نسلت اباالفضلی(ع) و حسینی(ع) باشن و عمر و عاقبتشون آمیخته به این عشق❤

ممنون که وقت گذاشتی و خاطره ی شیرین زایمانت رو با جزئیات توضیح دادی.🌹

تا باشه از این زایمان ها و خاطره ها... 🥰 الحمدلله... 

وقت شیر دادن به بچه ت خیلی دعامون کن🤲

دخترمو به خاطر وضعیتی که داشت حتی بعد ی ماه نمی‌تونستن جا به جاش کنن و وزنشو بگیرن. واکسنارو هم غیر ...

واکسنا رو که میزنن. نشه نوزاد رو بخش نوزادان ببرن، بلافاصله تو NICU تزریق میکنن

به هر حال،  خواست و اراده ی الهی بوده که فرشته ی نازنینت سر درِ بهشت شفیع پدر و مادرش بشه و روزی ازتون دستگیری کنه... 

ان شاءالله خداوند به دلتون صبر عنایت کنن و فرزندانی از بهترین بندگان خودشون رو جایگزینش کنن🤲

اگه دست تنهایی که بعد سزارین خیییلی اذیت میشی.  سزارین بدون پرستار اصصصلا نمیشه و خیلی دیر سرپا ...

کمکی که دارم ولی نهایت تا ۱۵ روز، شرایط سیاتیکم مخصوصا پای چپم اصن بهم اجازه پیاده روی و ورزش نمیده، مثلا ورزش الاکلنگ که میرم لگنم و پای چپم کامل فلج میشه، اینجوری برا زایمان طبیعی به مشکل میخورم و مطمئنم زایمانم سخت میشه چون اصن نمیتونم تحرک زیاد داشته باشم، از طرفی کاملا خداخواسته و وسط کلی قرض و قسط با کلی جلوگیری باردار شدم و اصن شرایط سزارین اختیاری ندارم، چون حول و حوش سی تومن باید هزینه کنم، به نظرتون دکتر ارتوپد برام نامه میده برا سزارین یا نه؟

ممنون از پاسخگوییتون❤️ من زایمان قبلیم بقیه الله بود خیلی راضی بودم  ولی این دفعه دکتر گفت یا ...

خواهش میکنم عزیز

درسته.  متاسفانه بیمارستات بقیه الله از بعد تغییر مسئول بلوک زایمان کلا رویه ش عوض شده و خیلی از ویبک حمایت نمیشه و پزشک آنکال باید در مورد نوع زایمانت تصمیم بگیره

چرا نمیری بیمارستان امید؟ 

کمکی که دارم ولی نهایت تا ۱۵ روز، شرایط سیاتیکم مخصوصا پای چپم اصن بهم اجازه پیاده روی و ورزش نمیده، ...

چشمام به زور بازه

ان شاءالله اگه زنده بودم،  فردا مفصل توضیح میدم

در پناه خدا✋🌹

خواهش میکنم عزیز درسته.  متاسفانه بیمارستات بقیه الله از بعد تغییر مسئول بلوک زایمان کلا رویه ...

به دکتر بگم ببینم چی میگه  

جاریمم شش ماه پیش بیمارستان شهرام ویبک کرد راضی بود 

به دکتر گفتم شهرام بیام گفت نه چون دوبار سز شدی  اونجارو توصیه نمیکنم نمی دونم چرا 

گفت بیا محب کوثر و خاتم 

به دکتر بگم ببینم چی میگه   جاریمم شش ماه پیش بیمارستان شهرام ویبک کرد راضی بود  به دکتر ...

نمیدونستم ۲ سری سز شدی

بعد ۲ مرتبه سز،  امید نمیتونی بری.  شهرامم شنیدم امکاناتش خوب نیست

یه ویزیت هم با دکتر مصطفایی یا دکتر امیرآبادی و هر پزشکی که فکر میکنی خوبه داشته باش

از چن دکتر نامه بگیر و به خدا بسپر...،  ببین آخر سر دلت چی میگه

کمکی که دارم ولی نهایت تا ۱۵ روز، شرایط سیاتیکم مخصوصا پای چپم اصن بهم اجازه پیاده روی و ورزش نمیده، ...

سلام عزیزم

هر نوزادی که متولد میشه بنده ی خداست و خداوند قبل اومدنش روزیشو مقدر کردن و قرار نیست روزی خور پدر و مادرش باشه

اتفاقا برعکسش صادقه و ماها روزی بچه هامونو میخوریم😁

پس نگران قرض و قوله و...  نباش و خدا رو شکر کن که با وجود بدهی، ناچار نشدی بازم پول قرض بگیرید و با کلی استرس تو کلینیکا و مراکز ناباروری هزینه کنید

حتما شکرش رو به جا بیار که ان شاءالله نعمت بیشتری سمتتون بیاد

در مورد سیاتیک تا جایی که اطلاع دارم، هر نوع جراحی باعث تشدیدش میشه.  پس فکر نکن اگه سزارین بشی واست بهتر از طبیعیه

ماساژ تخصصی و زالودرمانی تاثیر عالی روی سیاتیک داره. که شما فعلا نمیتونی از زالودرمانی استفاده کنی

در مورد زایمان طبیعی هم،  اگه این مدت مزاج و طبعتو اصلاح و روی نرمی دهانه رحم تمرکز کنی و زایمانت بدون دخالت و کاملا طبیعی باشه، بدون ورزش و فعالیتم میتونی زایمان خوبی داشته باشی

پس جز فعالیت بدنی،  تو بقیه موارد تلاشتو بکن که اذیت نشی

هفته چندی؟