2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733788 بازدید | 90148 پست
عزیرم مشکل من اینه به دلیل مشکلات گوارشی و نفخ شدید متاسفانه نمیتونم راحت میوه و سبزی بخورم. من کلا ...

ژیوار، من دیشب توفیق اجباری شد رفتم پیش دکتر ناصری ویزیت شدم، از اوضاع احوال معده ی بادکنکی و آبریزش دهان شبانه و اضافه وزن صعودی گفتم، معاینه ام کرد، گفتش شما خیلی ورررررم داری، اون چیزی که میگی اضافه وزن در واقع ورمت هست نه اضافه وزن...خلاصه کلی تمرکز کرد و فکر کرد که چی بهم بده، گفت چند تا دارو مدنظرمه ولی تو بارداری ممنوعه،🤦

نسخه ای که بهم داد این بود:

شربت مقوی معده+ عرق ۶ گیاه( بعد صبحانه ناهار شام)

شربت جالینوس باریج ( بعد صبحانه و شام).

اسانس زیره سبز+ روغن بادام شیرین( موضعی روی شکم دقیقا جناغ سینه که ورودی دریچه معده میشه اونجا رو در جهت عقربه ساعت روزی دوبار ماساژ بدن و کمی هم پشت لب بزنم جلو دماغ).

روغن بابونه هم شب ها کف پا بمالم.

قرص اطریفل گشنیزی+ عرق گوارش( گفت یدونه بعد صبحانه یدونه بعد شام، ولی باز گفت با احتیاط روزی یدونه بخور فعلا).

و گفتش اینی میگم برا ورم معده آت عالیه، هلیله ی سیاه رو از عطاری بگیر و پودر کن، پودر هلیله رو اندازه ی نوک چاقو با عسل قاطی کن بذار دهنت...روزی دو بار....

گفت آب سیب هم عالیه...

سلام‌بچه ها خوبید عاقا میشه ازتون خواهش کنم هرکی پیاممو میبینه یک "صلوات" برا پسرم بفرسته ک راحت د ...

آخ آخ...زهرا طفلکم....یعنیا دقیقا میفهممت ، این دختر ما هم تو اوج بدقلقی های وحشتناک دندون درآوردنه، هلاکم کرده، هلااااااااااااااک....از نق و غر و گریه های طولانی بی دلیل....در طول روز یک عدد چسبنده ی حسابیه که نمی‌ذاره هیچکاری بکنم، شب ها هم که به مرز جنون میکشونتم، فعلا تنها کاری که تونستم بکنم این بود شب ها یک لیوان پرررررر شربت عرق بهارنارنج و گلاب درست میکنم میدم بخوره، خواب اوره می‌خوابه ، نصف شب هم بیدار میشه همون رو میدم....شربت بیبی اسلیپ هم دوستم معرفی کرد گیاهیه هنوز نگرفتم....

در طول روز هم فقط تحملش میکنم....

البته اگر ببرمش بیرون دو سه ساعتی که سرش گرم بشه خیلی خیلی از نق ها و غرها کم میشه، منتهاکار خونه ام میمونه....،🤦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ماهم می گفتن 😉 ما که نزدیم ولی برای سومی دیگه خداروشکر صداشون نمیاد🤭 اصلا یه بارم بهداشت نرفتم ...

اخه مسئول بهداشت خیلی ترسوند منو گفت اگر نزنی اگر پادتن توی بدنت نباشه ممکنه بچه کزاز بگیره و ب گلوش بزنه ودر نهایت دچار خفگی بشه😭😭وگرنه من خودم از آمپول و واکسن خیلی میترسم بیشتر از سوزنش😅😅اصن از وقتی بهم گفته عزا گرفتم ک من چطوری با این ترسم واکسن بزنم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اخه مسئول بهداشت خیلی ترسوند منو گفت اگر نزنی اگر پادتن توی بدنت نباشه ممکنه بچه کزاز بگیره و ب گلوش ...

دکتر امیر آبادی میگه واکسن کزاز برای کسایی هست که تو جای کثیف میخوان زایمان کنن مثلا تو خاک و اینا میگه نزدی هم نزدی

سلام‌بچه ها خوبید عاقا میشه ازتون خواهش کنم هرکی پیاممو میبینه یک "صلوات" برا پسرم بفرسته ک راحت د ...

خدا کمک کنه منم پسرم داره یه سالش میشه و همش بهونه میکنه منم فک کنم یکم بچه اومده پایین حالا هفته بعد برم سونو خدا بخیر کنه

بچه هاجان برای جبران هموگلوبین ، دارو بخوام بخورم چی بخورم؟

یه سوال دیگه م دارم، برای پایین بودن جفت، تاثیری نداره بیام پروژسترون شیاف کنم؟

ممنون ازتون

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
@rasta10   عزیزجان از زاویه دیگه ای بذار برات توضیح بدم.  می بینی که این روزها کمتر ...

عزیز... از زمان های قدیم ،اغلب روحانیت حوزه قم و نجف و مشهد، تحت تاثیر نفوذ مهره های فراماسونی در حوزه ها ،معتقد به اسلام سکولار بودن و دین رو از سیاست جدا میدونستن و به متدینین اینطور القا کردن که ورود به مباحث سیاسی و هر مبحثی جز دین و مسائل فردی و اخلاقی، طهارت روح رو از بین میبره!!

این‌خط فکری هنوز هم وجود داره و عده ای از رده های بالای جریان روحانیت ورود به مباحث سیاسی رو در تضاد با دینداری میدونن!

که امام خمینی از قبل انقلاب تمام قد در برابر این جریان ایستادگی کردن و فرمودن والله اسلام تمامش سیاست است پیش از آنکه دین عبادات و اخلاقیات و... باشد!!!!

و ورود به سیاست و جهت گیری در حوزه های مختلف رو اولیات اسلام و مسلمونی می دونستن!

حضرت آقا هم فرمودن اون چیزی که امیرالمومنین(ع) و امام حسن(ع) رو با تمام قدرت، اونطور در جامعه مظلوم و غریب کرد، عدم بصیرت سیاسی مردم بود!مردم بی ایمان نبودن! مردم اون زمان اهل نماز و روزه و عبادت و پایبند به احکام بودن. اما بصیرت سیاسی نداشتن!

عزیز ... ما در اسلام ۲ جبهه داریم... جبهه خدا و شیاطین

و خیلی ساله که شیاطین‌ به همه ی ابعاد زندگی‌ما وارد شدن و قصد ایجاد تغییر در جسم و روح ما رو دارن

ما وظیفه داریم در هر حوزه ای هرچند کوچیک ، جهت گیری الهی در اون موضوع رو پیدا کنیم و تکلیفمونو با اون معین کنیم!!!

عزیزم... دین ما دینیه که به ما یاد داده حتی صحت احادیث و روایات اهل بیت(ع) رو بررسی کنیم! همونطور که شما روایت پیامبر رو محل ایراد میدونی! 

و طب شیطانی امروز به ما میگه حرف فائوچی پدوفیلی شیطان پرست و سایر یهودی های شیطان پرست who کانه وحی منزله و هیچ خدشه و ایرادی نباید به اون وارد کرد!!!!

@rasta10   عزیزجان از زاویه دیگه ای بذار برات توضیح بدم.  می بینی که این روزها کمتر ...

عدم سرایت بارها از پیامبر(ع) نقل شده و در مواضع مختلف ریشه ی بیماری رو خود بدن و وابسته به غذای فرد میدونن! و اینو طب اسلامی و سنتی کامل توضیح میدن

و خداوند در قرآن فرمودن به طعامت بنگر! ببین چه میخوری!!!

عزیز... حتما میدونی که ولایت امیرالمومنین(ع) و محبت اهل بیت(ع) به همه ی حیوانات، پرندگان، دانه ها، حبوبات، گیاهان، سنگ ها، فلزات و همه مخلوقات عالم عرضه شد

بعضی از اون ها ولایت خدا و اهل بیت(ع) رو پذیرفتن و بعضی زیر بار نرفتن و به ولایت شیطان دراومدن

بین حیوانات شتر اولین حیوانی بود که به ولایت ایمان آورد. بعد گوسفند، بز، گاو و سایر حلال گوشت ها!

بین پرندگان خروس اولین پرنده بود که به ولایت مومن شد

بین دونه ها، برنج ، بعد گندم...

بین گیاهان بنفشه، بادرنجبویه و...

بین‌میوه ها انجیر، زیتون، خرما و میوه هایی که در قرآن ذکر شدن

بین فلزات طلا و نقره

بین سنگ ها عقیق یمن، فیروزه نیشابور، در نجف و...

و تاکید اهل بیت(ع) بر عدم ترک گوشت شتر و برنج که فرمودن باعث ازدیاد تقوا میشه از این‌جهته!

یا استفاده از بعضی سبزی ها، گیاهان، سنگ ها، فلزات، دونه ها و...

و در مقابل استفاده از بعضی درمان ها ، غذاها ، فلزات ، سنگ هاو... رو هم به خاطر عدم پذیرش ولایت توسط اون ها، دارای اثر شیطانی دونستن

مثل آهن که الان در اکثر زیورآلات بدلی وجود داره و باعث مشکلات ماورایی ، جن زدگی و... در فرد میشه

خب عزیز... وقتی غذای خوراکی که بدن توان دفع مضرات اونو داره، یه زیورآلاتی که به خودمون آویزون می کنیم تا این حد روی جسم و روح ایمانی فرد اثرگذاره... به واکسنی که حاوی سلول های حیوانی و فلزات و مواد خطرناکه و به صورت مستقیم وارد بدن تزریق میشه و اثرش گاها غیرقابل جبرانه چطور میشه اعتماد کرد؟؟

شما میدونید مواد اولیه واکسن چیه؟ داخلش چیا استفاده میکنن؟ 

یکی از مواد جیوه س! یکی آلومینیوم!!! و گرافین‌و... که همه از فلزاتی هستن‌که در ولایت شیاطین هستن!

ما حتی در معماری اسلامی داریم که از آهن برای ساخت خونه استفاده نکنید!

یا از آلومینیوم و‌‌‌... چون مشکلات ماورایی ایحاد میکنن

بعد همین ها وارد بدن تزریق میشن هیچ ایرادی نداره؟؟؟

قبلا میشد با روش های طب سنتی بخش زیادی از این‌مواد رو از بدن دفع کرد و بعضی مواقع نمیشد و آسیب میزد

جدای از فناوری های جدید واکسن که قابلیت تغییر ژنوم انسان ها و بازآفرینی جدید DNA مدنظر شیاطین صهیونیست رو داره و به شدت هم سرطان زاست و متاسفانه در ایران به سرعت در حال رشده...

از واکسن های نسل قدیم فقط واکسن فلج اطفال حاوی ۴۰ ویروسه!!!! و اکثرا ویروس های حیوانی! 

داخل واکسن از جیوه، نانوذرات آلومینیوم، اکسید گرافین، سلول جنین، سلول های حیوانی و انواع ویروس ها وجود داره

یعنی شما مطمئنید این واکسنا وقتی وارد بدن میشن کاملا بیخطرن و هیچ عارضه ای ندارن؟؟؟

یعنی معاذالله خلقت الهی ناقصه و بدن ما برای مقابله با بیماری ها باید با سلول های حیوانی ترکیب شه تا به ایمنی درستی برسه؟؟؟

قرآن و اهل بیت(ع) غذا رو هم مبدا اثر در روح میدونن! بعد واکسنی با هدف تغییر و بیمارسازی به انسان تزریق میشه هیچ‌مشکلی نداره و اثر منفی در جسم و روح ایجاد نمیکنه؟؟

شما از کجا تحقیق کردی؟ از فضای نت که کاملا تحت نظر و سیطره ی صهیونیسته و خود گوگل و کلا فضای نت فناوری متعلق به اون هاست و اجازه ی نشر مطالب مهمی که سیاست های اونا رو زیر سوال ببره رو نمیدن!
همه ی افشاگری هایی که حول واکسن صورت گرفته فقط از طریق فضای اینستا، یوتیوپ و... بوده که اون هم بعد چن ساعت کامل حذف شده ! و کسایی که دانلود کردن به تدریج مطالبو نشر دادن

بترسیم از تفکری که اجازه نقد و رد احادیث اهل بیت(ع) رو به ما میده... اما زیر سوال بردن علوم و سیاست های شیطان پرست های صهیونیست رو نهی میکنه !!!

وقتی نقد و بررسی و به چالش کشیدن صحت احادیث در فقه ما هست... چرا باید اینطور علیه نقد علوم شیاطین عالم جبهه بگیریم و اون رو وحی منزل و غیرقابل خدشه بدونیم؟؟؟؟

در مورد طهارت هم حکم مشخصه

اول باید عین نجاست برطرف بشه... بعد آب کر ، ۱ بار آب کشی و آب مضاف ۲ مرتبه

این یه حکم کلیه... و سری قبل هم سر برطرف شدن عین نجاست بحث داشتیم که گفتم فرش با فرش فرق میکنه و خروج عین نجاست از بعضی فرشا کار خیلی سختیه.‌مخصوصا وقتی وسط فرش باشه ... وقتی آب از فرش نمیگذره، عین‌نجاست هم خارج نمیشه!‌ کاملا بدیهیه

فتوای حضرت آقا👇

طریقه‌ی تطهیر غیر ظروف:
۱. چیزی که نجس شده است، اگر در صورت بر طرف کردن عین نجاست، یک‌بار آن را در آب کر یا جاری فرو ببرند یا زیر شیری که به کر متصل است بگیرند به طوری که آب به همه‌ی جاهایی که نجس شده برسد پاک می‌شود، و در فرش و لباس و امثال آن بنابر احتیاط (واجب) باید آن را پس از فرو بردن در آب، فشار و یا تکان بدهند. بلی فشار یا تکان لازم نیست خارج آب باشد بلکه داخل آب کافی است.
۲.👈 چیزی که بر اثر تماس با بول نجس شده است، هرگاه پس از برطرف شدن عین نجاست دو مرتبه آب قلیل روی آن ریخته شود، پاک می‌شود، و چیزی که با نجاسات دیگر تماس یافته و نجس شده است، پس از بر طرف شدن عین نجاست اگر یک‌مرتبه شسته شود پاک می‌شود.
۳. چیزی را که با آب قلیل آب می‌کشند، باید آبی که روی آن می‌ریزند از آن جدا شود و اگر قابل فشردن است، مانند لباس و فرش باید آن را فشار دهند تا آب از آن جدا شود.

بچه هاجان برای جبران هموگلوبین ، دارو بخوام بخورم چی بخورم؟ یه سوال دیگه م دارم، برای پایین بودن جف ...

جفت پایین تو این سن از بارداری طبیعیه... پیاده روی طولانی، رابطه، برداشتن سنگینی، بالا پایین کردن پله ، تحرک زیاد و... ممنوع!

۳_۲ هفته رعایت کنی خودش بالا میکشه. نیازی به شیاف هم نیست

واسه کسایی که لکه بینی و انقباض دارن شیاف تجویز میکنن

..........

درمان #کم_خونی(کم بودن هموگلوبینِ خون، فقر آهن و فقر اسیدفولیک)
استاد #خیراندیش

کم خونی شایع ترین بیماری در خانم هاست.
از آن جا که خانم ها غالبا دارای مزاج سردی هستند، مستعد کم خونی اند.
در طب اسلامی سنتی، مهم ترین و ابتدائی ترین اقدام برای درمان، پرهیزات و اصلاح تغذیه است(غذای ما، دوای ما. دوای ما، غذای ما)

عامل و رافع کم خونی، #خلط_دم است.
پس راه درمان، مصرف غذاهای دم ساز(گرم و تر) و کاهش غذاهایی با طبع سرد است.

در صورت رعایت کامل نسخه، شدیدترین کم خونی ها هم ظرف مدت ۴۰ الی ۱۲۰ روز قابل درمان هستند.

درمان:

هوالشافی
گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در ابتدای هر اقدامی؛ من جمله، خوردن غذا و مصرف دارو…

پرهیزات:
کاهش جدّی سردی ها، خصوصا: چای، عدس، گوشت گاو و گوساله، لبنیات، گوجه و خیار، هندوانه، بادمجان، سوسیس و کالباس، نوشابه و…
 در فصول گرمِ سال، استفاده از مقداری سردیجاتِ طبیعی، بسته به مزاج افراد مشکلی ندارد.

داروها:
روزانه؛
ناشتا ۲۱ عدد مویز،
شبی ۷ عدد انجیر،
در صبحانه ۷ عدد زیتون،
در طول روز ۳ عدد خرما،
در طول روز ۱۴عدد بادام درختی(به صورت دانه دانه و مثل آدامس جویده و)
میل شود.
در طول روز خوردن #شربت_عسل یا #شربت_شیره_انگور ۱ الی ۳ لیوان.
در طول روز یک بار از ترکیب(۱عدد سیب رنده شده+ ۳ قاشق غذاخوری عرق بیدمشک+ ۱ قاشق غذاخوری عسل) میل شود.
یک وعده غذایی در طول روز یک پیاله ارده با شیره انگور میل شود.

هفته ای؛ ۲ الی ۳ وعده شام فسنجانِ بادام درختی میل شود.
(نصف بادام+ نصف گردو)

هفته ای؛ ۱ الی ۲ وعده سوپ گندم به همراه روغن زیتون میل شود.

بادکشِ خون ساز؛ ۱۴ الی ۲۱ مرحله  یک شب در میان، در مراکز خون سازِ بدن مثل: کتف، لگن، ران ها و ساق پاها انجام شود.
انجام بادکش در دوران بارداری اصلا مجاز نیست.

خوردن میوه هایی مثل: انگور، گلابی، سیب، خربزه، به و انار شیرین توصیه می شود.

اگر خانم ها، قبل از اقدام به بارداری، موارد فوق را تا پایان بارداری رعایت کنند، دیگر به استفاده از قرص آهن، اسیدفولیک و یا هر داروی دیگری در زمینه کم خونی نیاز نخواهند داشت و ان شاالله علاوه بر درمان و رفع کم خونی، صاحب فرزندانی سالم و قوی بنیه خواهند شد.
پس رعایت موارد فوق برای همه خانم های باردار توصیه می شود، مگر خانم هایی که واقعا گرم مزاج هستند.

رعایت همه موارد، درمان را تسریع می بخشد.

دکتر جو داده که رعایت کنی😁

پایین بودن جفت اوایل بارداری طبیعیه... با بزرگ شدن بچه رحم رشد میکنه بالا میاد

وقتی رحم کشیده میشه اون ۱ سانت میشه ۱۰ سانت😊

رعایت نکنی ممکنه سر لکه بینی بیفتی

عزیرم مشکل من اینه به دلیل مشکلات گوارشی و نفخ شدید متاسفانه نمیتونم راحت میوه و سبزی بخورم. من کلا ...

عزیز

نفخ شکم از غلبه ی بلغمه. وقتی غلبه ی بلغم داری با کمترین میزان غذا هم وزن میگیری و چاق میشی

این سایت کامل در مورد تغذیه بلغمی ها توضیح داده

https://www.ghafaridiet.com/article/مزاج-بلغمی-،-لاغری-سریع-بلغمی-ها-به-همین-سادگی-!

مامانا کدومتون حاضره برای من دعا کنه که خدا یه بچه دیگه هم به من بده؟ یک فرزند دارم و چند ساله دومی را باردار نمیشم. شما نمیدونید چه نعمت بزرگیه هر وقت آدم دلش بچه بخواد خدا بهش بده :( به هیچ کدوم از اعضای خانوادم هم نگفتم و نمیخوام هم بگم. جدیدا اشکام بی اختیار میریزه. مشکلم از خودم نیست که پی درمان باشم. هر کسی برای من دعا کرد از ته قلب کامنتمو لایک کنه:)

مامانا کدومتون حاضره برای من دعا کنه که خدا یه بچه دیگه هم به من بده؟ یک فرزند دارم و چند ساله دومی ...

ما دعا میکنیم برات 

نذرکن ان شاءالله خیره خدا دوباره دامنت رو سبز میکنه🤩😘