2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733789 بازدید | 90148 پست

من با نظرات رستا کاملا موافقم

درسته

ولی بیاین از بالا به قضیه نگاه کنیم

شیطان آخر عمرشه و میدونه که امام زمان ظهور کنه به دست امام زمان علیه السلام کشته میشه همون طوری که خدا توی قرآن گفته

شیطان به خدا گفت میخوام تا قیامت زنده باشم خدا گفت الی یوم الوقت المعلوم  تا وقت معلوم که طبق روایات گفتن ظهور امام زمان علیه السلام هستش که شیطان به دست امام زمان ارواحنا فداه کشته میشه

واسه همینم هست داره تمام زورش رو میزنه تا شرایط ظهور فراهم نشه و نوچه های شیطان هم یهود هستند

تمام این بلاهایی که توی دنیا داره پیش میاد 

هررررررچی رو که فکرش رو بکنی سند ۲۰۳۰ و کرونا و ابولا و زن زندگی آزادی و سرطان و بی حجابی و اختلاس و فساد و اینترنت و فایوجیو تراریخته و ووووو همه ش نقشه های شیطانه

شیطان میخواد تمام مردم رو برده خودش کنه چون اگه برده اون نباشند یار امام زمان میشن و امام زمان علیه السلام ظهور می کنند 

یا حداقل با یه چیزی مثل بیماری و اینا مشغول شون کنه که به فکر امام زمان نباشن

همون طوری که یارای خاص امام زمان علیه السلام مثل شهید سلیمانی و رهبر و اینا با امام زمان در ارتباط هستند 

نوچه های شیطان هم با اون در ارتباطن و ازش دستور می گیرن

ولی...... 

ما فقط نباید بشینیم بگیم این طوری شد اون طوری شد 

اختلاس کردن فساد کردن اغتشاش کردن وووو 

به قول آقا اینا همه ش تولید ناامیدی بین مردم ایجاد میکنه و نباید به هر دلیلی حتی با گفتن همه واقعیات ناامیدی رو پخش کنیم 

چون ایمان همه مردم که مثل هم نیست طرف دوتا دروغ توی ماهواره میبینه باور میکنه حالا تو بیا از واقعیات و جنایاتی که کردن بگو که کلا دیگه همون یه ذره دین و ایمونش هم به باد فنا رفته

حدیثه که در آخرالزمان مردم دین شون با مالشون حفظ میشه

چرا این همه اسلام تاکید داره به دستگیری از هم

به عنوان یه شیعه امام زمانی فکر کنیم الان امام زمان علیه السلام جلو رومون واستادند و ازمون سوال می کنن تو چه کار کردی واسه ظهور؟؟؟؟ چه قدر مالت رو خرج کردی تا دین یکی دیگه حفظ بشه؟؟؟؟؟؟ و این رو ازمون می خوان 

شرمنده سرتون رو درد آوردم

خارج از بحث تاپیک بود ولی گفتم ماهم یه چیزی بگیم نگن لالی

یه دو کلوم هم ننه عروس تایپ کرد

سلام رستا جان ...با این مطالبی ک از واکسن گذاشتی من نمیدونم  واکسن کزاز بزنم یا نه دکتر بهم گفت توی۲۴ هفته باید بزنم🤐

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم زیاد نگران نباش من سر دو تا بچه هام یکسره انقباض داشتم و الآنم دارم هر روز هم شدتش و تعدا ...

انقباض که از ماه ۸ دیگه طبیعیه

ولی من وقتی ۱۳ و ۲۰ هفتگی رفتم واسه ان تی و آنومالی دکتره گفت رحمت منقبضه و جنین حرکت نمی کنه

دو بار هی رفتم روی تخت گفت برو چیز شیرین بخور تا حرکت کنه و انقباض رحم رفع بشه

از ماه ۵ هم که شروع کردم راه می رفتم یه نیم ساعتی توی خونه 

بعد از یک ربع رحمم سفت میشدوزیر شکمم درد می کرد و دیگه خیلی ادامه ندادم

چون من دو تا سقط قبل از دختر اولم داشتم و بچه هام رو با شیاف و آمپول حفظ کردم با کمترین علایمی استرس میفته به جونم

فقط تا ماه ۹ با دعا و ثنا و استراحت حفظشون می کنم و دیگه اون ماه آخر هر چی تنبلی کردم رو جبران میکنم 

منم از همین میترسم😖😫😫 آخه من واقعا تا الان به قول اطرافیان که میگن همیشه تو رژیمی اصلا دهنم به غ ...

من سر دخترام همه چی می خوردم

دوغ و دلستر و نوشابه و شیرینی ووووو

ولی این دفعه که بادار شدم خیلی رعایت کردم همه چیزی نمی گم نخوردم ولی خیلی خیلی کم خوردم مثل پفک و چیپس و لواشک که ممکنه آدم در حالت عادی بخوره من توی بارداریم پنج بار هم نخوردم

یه کلیپی دیدم از دکتر داوود می گفت بد خوری و پرخوری باعث ایجاد خون غلیظ و کثیف توی بدن میشه که این خون به جنین منتقل میشه و دلیل اصلی زردی نوزاد هم همینه

خیر اندیش هم یه کلیپ دیدم ازش در مورد زردی سوال کرده بودن

اونم گفت خوردن گرمیجات مثل خرما توی ماه نهم ایجاد زردی نمی کنه بلکه بدخوری و پرخوری عاملشه که اون خون غلیظ و کثیف تو بدن نوزاد جمع میشه و مدفوع اول نوزاد واسه همین سیاهه 

ولی چون این خون کثیف زیاده و از طریق مدفوع نوزاد دفع نمیشه میزنه به خونش و توی پوستش جمع میشه و به صورت زردی نمود پیدا می کنه

دخترام که ر...دن به زایمان مون

این بار ببینیم این پسرمون که این همه رعایت کردیم چه میکنه

البته من خودمم غلظت خون داشتم قبل بارداری واسه همین خیلی خیلی رعایت کردم تا بیشتر نشه

عزیزم چرا فکر می کنیم سازمان بهداشت جهانی که صفر تا صدش در اختیار صهیونیست هاست، اطلاعات درستی به م ...

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
آقای بابایی روحانی هستن و دنبال طب سنتی و اسلامی رو هم گرفتن و زیر نظر بزرگان طب سنتی و ایرانی شاگرد ...

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزدلم... قلبا بهت ارادت دارم اما اطلاعاتتو بالا ببر و حول اسناد صهیونیستی در حال اجرا تحقیق کن، ج ...

قربون محبتت منم دوستت دارم😊🙂... به قول باران باور کن ما هم بی اطلاع نیستیم من از سال ۹۲ با دیدن چند مستند آمریکایی و مطالعه چند تا کتاب زبان اصلی شروع کردم به تحقیق راجب فراماسونرها نظم نوین جهانی نماد شناسی شرکت های مختلف صهیونیستی ترورهای بیولوژیک و.... بعد زایمان دومم خیلی جدی تر پیگیر شدم از دوستان طب سنتی و آشنایان مومن و متعهد پزشکی و حتی داروساز که میشناختم و تا ۶ ماهگی هیچ واکسنی نزدم ولی راستش با قاطعیت و اطمینان نتونستم این موضوع برای خودم حل کنم که واکسن نزنم... هنوزم مطالعه میکنم الان هم با قاطعیت نمیگم واکسن خوبه ضرر نداره ولی بنظرم افرادی هستن که افراطی عمل میکنن و روی من نوعی که اطلاعاتی ندارم امکان داده اثر مخرب بزارن. 

رستا جونم میدونم دغدغه شما فقط وفقط سلامتی بچه ها و خانواده هاست کاملا درک میکنم عزیزدلم از خداوند میخوام در تشخیص حق و باطل و درست و نادرست به هممون کمک کنه در نهایت ما از کل حقایق و خیر و شر مطلع نیستیم ولی هممون ولایتمدار هستیم منتظر حجت خداوند هستیم و هدفمون قدرت و صلابت اسلام و تشیع هست عزیزم❤

منم تا اول ماه ۴ ویار شدید داشتم  به طوری که ۵ کیلو تو یه ماه کم کردم ولی وقتی ویارم رفع شد ت ...

عزیرم مشکل من اینه به دلیل مشکلات گوارشی و نفخ شدید متاسفانه نمیتونم راحت میوه و سبزی بخورم.

من کلا خیلی اهل رعایت هستم، خوراکی و غذاهای مضر به ندرت استفاده میکنم.

تو بارداری های قبلی خوراکم عادی و حتی کم بود با این حال بالای ۲۰ کیلو اضافه کردم.حتی بارداری دوم یک ماه تمام روزه گرفتم که در شرایط عادی باعث میشه ۲-۳کیلو وزن کم کنم ولی باز هم وزن بارداریم بالا بود،ولی بچه ها زیر ۳.۵ بودن.

حالا مسئله اینه اینبار تو دو ماه اندازه ی ۴ ماه بارداریهای قبل اضافه کردم به همراه اشتها و خوراک خیلی بیشتر🥺😭😭😭😭

سلام رستا جان ...با این مطالبی ک از واکسن گذاشتی من نمیدونم  واکسن کزاز بزنم یا نه دکتر بهم گفت ...

به ماهم می گفتن 😉 ما که نزدیم

ولی برای سومی دیگه خداروشکر صداشون نمیاد🤭 اصلا یه بارم بهداشت نرفتم

عزیزم خود واکسن کزار ناباروری ایجاد می کنه و خدایی نکرده ممکنه برای باروری های بعدی دچار مشکل بشید...جالبه که این واکسن تو دوره ی بارداری واجب موکد می شه! دوره ای که حتی خوردن استامینوفن توش مجاز نیست!

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

@rasta10   عزیزجان

از زاویه دیگه ای بذار برات توضیح بدم. 

می بینی که این روزها کمتر میام تاپیک. دو تا دایره بزرگ توی دفترم کشیدم. برای هر 12 ساعت شبانه روز. ساعت هارو روش مشخص کردم تا دقیقا بدونم توی هر ساعت دارم چه کاری میکنم. 

و در این لحظات با تقلا از بین فضای مادری، چند دقیقه ای برای عبادات شخصی پیدا کنم و روحی تازه کنم تا بتونم این شرایط پر چالش رو مدیریت کنم. دقیقا تایمی که قرار بود قرآن بخونم گفتم بذار یه سر به بچه های تاپیک بزنم بعدش شروع کنم. و اشتباهم همینجا بود. الان نزدیک دو ساعته موندم چی برات تایپ کنم تا بلکه "بشنوی" من چی میگم. واقعا دو ساعته فکرم مشغول این بحث بی نتیجه است. 

عزیزجان. من جهت گیری ندارم مقاومت به فهمیدن ندارم. انتخاب کردم و درست میدونم اطلاعاتی که نیازه رو دریافت کنم. بین سه شهید که دوست بودن یکیشون مقام بسیاااار بالاتری داشته نسبت به اون دوتا. وقتی علتش رو میپرسن میگه چون فلان روز شما فلان کتاب رو خوندید و من از مجلس بلند شدم رفتم.

هر بار که شما موضوعی رو مطرح میکنی انگار یه سنگ بزرگ انداختی توی یک چاه. من برای درآوردنش باید ساعت ها وقت بذارم. مثلا همین بحث های روایی

پناه میبرم به خدا که به راحتی احادیث رو تفسیر کنم. اونم حدیث مشکلی مث "سرایت وجود ندارد" 

چطور یک انسان عادی نمیتونه درباره مسائل ابتدایی پزشکی نظر بده. اون وقت یه انسان عادی در مورد حدیثی که خود فقهای شیعه و سنی درباره ش اختلاف نظر دارن، به راحتی نظر شخصی بده‌؟ اونم وقتی احادیثی هستن که عبارت "سرایت وجود ندارد" رو نقض میکنن. 

چندین پاراگراف در مورد این حدیث تایپ کردم اما دیدم شما مجدد بحث رو کش میدی و دقیقا باعث میشه این ماجرا ادامه پیدا کنه. بحث حقیقتا بی فایده است. 

من از آگاهی فرار نمیکنم. اما بعد از اینکه چند نمونه از صبحت های شمارو بررسی کردم و هیچ کدوم بهم ثابت نشد (مث واکسن کرونای ایرانی که انگار تو مراحل ساختش بودم از بس مطلب خوندم) مث همین تفسیر به رای احادیث و بالاتر از همه احادیث مهدوی. 

مث صحبت هایی که قبلا در مورد پاکی و نجاست داشتیم و نفقه و مهریه و... داشتیم. 

این عین حکمته وقتی شما به یه شناختی رسیدی به مشت نمونه خرواره بسنده کنی. نمیشه که من تک به تک صحبت های شما رو از اول تا آخر برم بررسی کنم وقتی هر بار به یه نتیجه می‌رسم. بنظرم این از عقلانیته نه مقاومت به آگاهی. 

عبودیت خدا اقتضا میکنه من گوشم رو، وقتم رو در اختیار چیزی بذارم که براش خلق شدم و خدا خواسته. شمام بدون اگر قرار باشه مطلبی به دل کسی بشینه و اون آگاهی روزی شخص باشه، این اتفاق میفته. این من و شما هستیم که باید حجتی داشته باشیم برای باز کردن هر بحثی.

پس اگر شما حجتی داری به این رسالت ادامه بده (صادقانه میگم) و من از این به بعد خودم شرایط زمانی و فکری و روحیم رو تنظیم میکنم با تاپیک. 

واقعا دیگه نمیتونم چطور بگم تا منظورم رو برسونم. خسته شدم هر بار تکرار کردم. 

@وذالنون ‍  عزیزم رفتم سایتی که گفتی میگه باید سطح یک و دو رو هم شرکت میکردی تا بتونی تو این د ...

آره خواهر، چون سطح یک و دو پیش نیاز سطح سه هست، الان من اطلاعیه رو نگاه کردم، زده بود قصه من و خدا سطح ۱ از ۱۳ خرداد ثبت نامشه و آخر خرداد شروع میشه، « چله مادری» هم تا آخر اردیبهشت ثبت نامه و ۸ خرداد شروع میشه،

این دو تا رو ثبت نام میتونی بکنی،

من خودم قصه ی من و خدا سطح ۱ و ۲ رو شرکت کردم، کولاک بود برام، خصوصا سطح ۲ که مطالعه کتاب « من با خدای کوچکم قهرم» هم در کنار صوت های آقای عباسی بودش، اون موقع من کل مجموعه ی ۷ جلدی طعم شیرین خدا رو با تخفیفی که سایت گذاشته بود سفارش دادم ارسالشم رایگان بود، 

الان که سطح ۳ هم بحمدالله قراره شروع بشه مطالعه جلد دوم این مجموعه است« میشود اینقدر مهربان نباشی!؟»

که من ایقدر مشتاق و واله و شیدا بودم چند وقت پیش شروع کردم مطالعه و تمومش کردم، دوست دارم هر ماه بخونمش که ملکه ذهنم بشه،😂

خلاصه اینطورا....

اینا رو گفتم یکدفعه ای تبلیغ حمید کثیری هم بکنم و برم،😂😂 ( در واقع هر چیز مفیدی که رایگان هست رو من سعی میکنم استفاده کنم بنابر اون قاعده که گویند: شکر نعمت نعمتت افزون کند...)

ایشون کلا مباحث تربیت فرزند و خانواده رو به صورت لایو برگزار می‌کنه تو ایتا و آپارات و اینستا، چهارشنبه ها ساعت ۱۷. نگاه همه جانبه چند بعدی و خوبی داره خصوصا اینکه جوان هست و خیلی از مسائل فضای مجازی و معضلات رو میفهمه،

سری لایو های جدیدش( که خب عمق نگاهش هم عمیق‌تر شده خصوصا می‌گفت بعد مسأله ی اغتشاشات و کشف حجاب و این مسایل می‌گفت ماها یسری مسآیل رو اصلن تو تربیت فرزند ندیدیم ! که خروجیش اونجوری میشه، ) از چهارشنبه ی پیش رو شروع میشه، فردا ساعت ۱۷ یادتون نره، چهارشنبه ی پیش هم جلسه ی صفر بود که توضیح داد کلا بر چه مبنا و رویکردی می‌خوایم جلو بریم، من خیلی خیلی مشتاقش شدم و میپسندمش، اصلا حالم خوب میشه...در ضمن این جلسات رایگان هستن و هیچ وقت هم ذخیره نخواهند شد، یعنی الان استفاده کردی کردی، نکردی رفته!

تو کانال ایتا یه مینی دوره تربیت فرزند ( که جمع خوانی کتاب کودک ،انسان، خانواده، از پروفسور هامزجینات بود رو چند وقت پیش گذاشته بود، این هم عالی بود، فایل سومش رو داشتم گوش میدادم همسرمم اومد و و با کمال تعجب تا آخرش گوش داد و خوشش اومد، همسرم به سختییییییییی کسی رو تأیید میکنه، ایقدر خوشش اومده بود گفت چرا کتاب« کودک ، انسان ، خانواده» رو نمی خری؟!! هر چی کتاب این معرفی کرد بخر،😐😐😐

سلام‌بچه ها

خوبید

عاقا میشه ازتون خواهش کنم هرکی پیاممو میبینه یک "صلوات" برا پسرم بفرسته ک راحت دندون دربیاره، کلافه ک میشه تا بغلش نکنم و راه نبرم ساکت نمیشه.

از طرفی جفتم تا دهانه رحمم همش یک سانت فاصله داره. دکتر گف اگر‌همینجوری پیش بره نمیتونی طبیعی بزایی.😢😔 غصه دارم.

میگه باید بغلش نکنی، که از محالاته واسم.

میدونم تاخدا نخواد هیچی نمیشه و خدا بخواد همه چی جور‌میشه. دلم میخواد برام بخواد طبیعی رو. نمیتونم خیلی گله و شکایت کنم از سزارین چون شاید روزیم بشه..ولی چیکارکنم.. دلم گریه داره😭

دعام کنید.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک