2777
2789

به نام خداوند بخشنده و مهربان🌟 

عزیزترینم💞 این متن رو دارم با جون و دل برات مینویسم.

پس تا جایی که میتونی بخونش

آی عزیزی که میخوای برگردی به آغوش پروردگارت🤗

می‌دونستی داری پیش کی میری ؟!💕

همونی که اول تو‌ رو آفرید،

مرحله به مرحله رشدت داد،

خیلی جاها از زبون خیلیا راهنماییت کرد،کمکت کرد

دستت رو گرفت،بهت روزی داد.

آبی که می نوشی ،نه تلخ و نه شور آفرید.!

غذایی که شیره جونت بشه و باهاش قـُوه‌ی حرکت داشته باشی از انواع مختلف در اختیارت گذاشت!

که محافظت بشی از سرما و گرما،

همسری که جفتت باشه و در کنارش آروم بگیری،

فرزندی که چشم دلت رو روشن کنه..👶

اما ازت خواست درست تربیتش کنی ،و اون هم تو‌ و‌ پدرش رو احترام کنه....

باقی رو به اراده‌ی خودت سپرد .

ادامه ...👇

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

جونم برات بگه،🙂

چشمی که دنیا را باهاش ببینی ،گوشی که باهاش بشنوی ، دستی که باهاش کارهاتو انجام بدی ،پایی که بی نیاز بشی از مردم و قلبی که تو سینه ات بتپه ...

اصلا نمیتونم و نمیتونی نعمت هاش رو بشماریم!

پس خودمون رو الکی خسته نکنیم !☺️

به امید اینکه راضی باشی ،شکرش رو به جا بیاری 

حال دلت خوب باشه،اما.. 

من وتو‌ متاسفانه عادت مون شده ندیدن ،یا طبیعی دونستن هر چیز ،و از کنارش بی تفاوت رد شدن !

یا حداکثر ماجرا کم اهمیت دونستنش هست. 

خودمونی بگم ،نامردیه جوونم ..

نمک خوردن و نمکدون شکستنه!🥲

اما باز همین خدا ...به ما فرصت داده

چه طوری ؟👇

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

فرصتی که اگر خطایی کردی، 

ناامیدنشی نگی دیگه نمیشه، دیگه کارم تمومه..

گفته فکر نکنی جای خاصی هستم

من از«رگ گردن به تو نزدیک ترم»وقتی منو میخونی جوابتو میدم. 

اینو بدون خدا همراهت هست 🌱❤️🙂

و بیشتر ازهر کسی خالصانه دوسِت داره و وقتی همه دورِتو خالی میکنن و میرَن ،اون هست که تا آخرش هست .

وعده‌ی آمرزش داده ،فرمودند:
بشتابید به سمت بهشتی که پهنای آن همه آسمانها و زمین را فرا گرفته و مهیّا برای پرهیزگاران هست .😍🌴

و فرمود :پروردگارت تو رو رها نکرده است .

«فرمود: شما هرگز نترسید، من خود با شما هستم می‌شنوم و می‌بینم» 🤌

ان الله یحب التوابین ❣️
خدا توبه کنندگان رو دوست داره🌷

و کلی زیباییه دیگه ...🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی بگم از شرمندگی نتونیم  سرمون رو بالا بگیریم❓️

اینکه بعد برگشت ،تموم کارهای زشت تون رو تبدیل به کار خوب می‌کنه🦋

خیلی عجیب مگه نه؟!

آره این واسه ما عجیبه 

نه لطف خدا 🥹

یعنی کار زشت هات رو بعد برگشت پاک می‌کنه و جاش خوبی و نیکی می‌نویسه!!!✍️🕊️

حالا شما بگو‌

با کی بهتر از اون معامله کنیم ؟🤝

عاشق کی بهتر از اون بشیم ؟💔

قربون صدقه کی بیشتر از اون بریم ؟🤌

2805

می دونید ما آفریده شدیم 

تا با بندگیش از خطرات حفظ بشیم.

از چی ⁉️ از خطرها ،از دام هایی که واست پهن کردن از دون هایی که سر راهت می پاشن.😭 

پس ما هم....👇

اینجا جمع شدیم ،تا به هم کمک کنیم

تا با نماز رشد کنیم 

و دوباره با معبودمون آشتی کنیم ..

تا پرواز کنیم و به بقیه هم پریدن یاد بدیم🕊️

هر کس می‌تونه به دوستش کمک کنه ،

وکمک بال رفیقش بشه،هم بیاد اینجا و ایده بده.

عزیز دلم ،قلب بی قرارت رو‌ فقط آرامش با یاد خدا می‌تونه آروم کنه💕

دوست خوبم ،خواستم اینو بدونی با هر سجده کلی بهش نزدیک و نزدیک تر میشی

انگار سرت رو گذاشتی رو‌ شونه معبودت و تا میتونی واسش ناز می‌کنی و اونم نازت رو میخره 

ناز کسایی که فقط لاف عاشقی نمیزنن ،

پای عمل که میرسه ،حرکت میکنند ،نمیزارن حرف عشقشون رو زمین بمونه!☺️

قصد داریم ان شاء الله تاپیک جامعی برای شروع نماز راه اندازی کنیم و اسامی عزیزانی که می‌خوان شرکت کنند در این طرح رو اسم نویسی کنیم✍️

🌸به هر گونه سوال در مورد چگونگی شروع نماز و شبهات حد الامکان پاسخ خواهیم داد .

🌸لینک کلیپ چگونگی نماز خواندن رو هم برای کسانی که برای اولین بار قصد شروع دارن رو میزاریم در تاپیک جامع مون ..

🌸برای این کار دفترچه روزانه ای فراهم کنید 

تا با برنامه داشتن ،ملزم به رعایت اون بشیم ..

🌸ایده برای شروع نماز ، و خاطرات شروع اولین نماز رو در تاپیک جامع نماز برای هم به اشتراک بزارید 

تا به همدیگه تا جایی که میتونید کمک کنید .

👈اینجا محفلی هست برای افزایش انگیزه برای شروع نماز ...👉

اسم بدید در تاپیک جامع شروع نماز تگ میشید .

عهدنامه

به نام خداوند بخشنده ،مهربان

خدایا من در محضر شما و امام زنده ی زمانم

عهد میبندم‌ که از این به بعد در بندگیت کوشا باشم

و تمام تلاشم رو برای بندگیت انجام دهم 📝

و اگر نفس کاهل و شیطان منُ به بی‌خبری از تو سوق داد  نا امید نشوم ،دوباره برگشت من به سمت و سوی تو باشه و با توبه به سمتت برگردم🕊️🦋

باشد که لطف و فضل شما  مرا به سر منزل سعادت برسونه و دعای مستجاب امام زمانم مرا از تنگناهای دنیا و آخرت نجات بده🤲

خدایا ما با نماز خوندن ما به شما میگیم که اهل بندگی هستیم ،نه اهل سرکشی 🥹

ای خدایی که شریان حیات،

و مرگ ما به دست توست 

ما رو با  نماز خوندن اهل اطاعت خود بدان

و از ما راضی باش که توان مون اندک است ‌🦋

خدایا ما میخواییم که ظهور امام مون رو ببینیم

پس برای این روز که ان شاء الله خیلی زود از راه میرسه ،ما رو آماده کن  و در صف صالحان و حق پذیران قرار بده  و همواره ما رو بیامرز ..✋

و آنقدری به ما زمان بده که بتونیم  گذشته مون رو جبران کنیم ..

یا الله یا الرحمن یا الرحیم .

یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❣️

این جدول هفتگی نماز هست😍🌿📝

لطف کنید تو دفترچه یا دفتر بکشین. 

نماز هایی و که میخونید ✔️ بزنید 

اگر خوانده نشد

و قضاش هم بجا آورده نشد ❌بزنید. 

دوستان قشنگم 🥰🦋

هدفمون اینکه تو جدول هفتگی نماز 

جلوی همه نماز ها ✔️خورده بشه 😍

حالا اگر به هر دلیلی نشد 

نا امید نشین که خودش بزرگترین گناه هست 

سعی می‌کنیم هر هفته بهتر از هفته قبلمون باشیم😍

بچه ها بیاییم همین اول کار سعی مون رو بزاریم به نماز اول وقت😍

پس به ازای هر 1 ساعت تاخیر در نماز🥲🥲

👈10تا صلوات خودمون رو جریمه میکنیم🤷‍♀️

به ازای قضا شدن نماز؛ بجا آوردن نماز و 👈100 صلوات

خودمون رو جریمه میکنیم.😊

تا کم کم راه بیفتیم.

خانما لطفاً

این جدول رو هفته ای یکبار ازش عکس بگیریم؛

و تو این تاپیک به اشتراک بزاریم.

تا انگیزه ای بشه برای خودمون و دوستانمون 🥰

پس ما هفتگی صداتون میکنیم.

تا در کنار هم باشیم. 😀❤️

حتما حتما از تجربه و حس قشنگ🥺❤️ بندگی تون تو هفته اول و هفته های بعد؛

برای همدیگه حرف بزنیم.

مطمئنم حس نابی هست حس بندگی خدای مهربونمون❤️🦋

بچه ها همین اول کار تو نماز هامون یادمون باشه برای آقای مهربونمون؛ امام زمان دعا کنیم.

پس تو قنوت نمازهامون 🤲

دعای «اللهم عجل لولیک الفرج » رو فراموش نکنیم.

🍀🍀 لینک دانلود برنامه باد صبا🍀🍀

که موقع اذان به صورت خودکار اذان میگه
و برای خوندن نماز اول وقت عالیه.
نصب کنیم رو گوشی هامون

🌱🌱🌼هر موقع صدای اذانش رو شنیدیم؛

بدونیم 

خدا دوست داره

تو این وقت باهاش حرف بزنیم🕊️🦋🥺❤️

حالا هر چه زود تر بشه که عالی تره.

حَیَّ عَلَی الْصَّلاٰة
شتاب کن برای نماز.

حَیَّ عَلَی الْفَلاٰح
شتاب کن برای رستگاری.

حَیَّ عَلَی خَیْرِ الْعَمَل
عجله کن برای بهترین کارها.

قَدْ قَامَتِ الصَّلاةُ
آگاه باشید همانا نماز بر پاشد.

اَللّٰهُ اَکْبَر
خدا بزرگتر از آن است که به وصف آید🌱

لاٰ اِلـهَ اِلّاَ اللّٰه
هیچ معبودی جز خداوند یکتا نیست.💚

«دستتون رو بزارین رو لینک چند ثانیه نگه دار و بعد گزینه باز رو بزنید»

👇🏻

https://www.google.com/amp/s/amp.cafebazaar.ir/app/com.mobiliha.badesaba

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

متن نحوه وضو گرفتن👇🏻

ابتدا باید صورت را شُست؛ 

از جایی که موی سر روییده تا انتهای چانه،

به پهنای یک دست. 

سپس ابتدا دست راست و پس از آن دست چپ، از کمی بالای آرنج تا سرانگشتان شسته می‌شود.
پس از آن با رطوبت باقی‌مانده از شستن دست‌ها،
مسح سر در قسمت جلو سر و بالای پیشانی انجام می‌شود و سپس
با همان رطوبت، 

مسح پای راست و مسح پای چپ

کلیپ آموزش وضو 
«دستتون رو بزارین رو لینک چند لحظه نگه دارین بعد گزینه باز»
👇🏻

https://www.aparat.com/v/r16t73d

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

آموزش خواندن نماز صبح  به صورت متن👇🏻

آموزش نماز صبح: «2 رکعت»
1- اذان و اقامه:
پس از وضو گرفتن و قبل شروع نماز صبح مستحب است اذان و اقامه گفته شود باعث میشود. اذان و اقامه باعث بالا رفتن نماز و بیشتر مورد قبول پروردگار قرار خواهد گرفت. «گفتن اذان و اقامه مستحب است»

2- نیت:
دست هارا موازی گوش ها میبریم و میگوییم 2 ركعت نماز صبح می خوانم قربه اله الله و تکبیر میگویم با الله اکبر نماز را شروع میکنیم که این از واجبات نماز است.

3- سوره حمد را میخوانیم:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
صِرَاطَ الَّذِينَ الأَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْههمْ وَلَا الضَّالِّينَ

4- بلافاصله بعد از سوره حمد، سوره توحید را میخوانیم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
اللَّهُ الصَّمَدُ
لَم یَلِد وَ لَم یُلَد
وَلَم یَکُن لَهُ کُفُواً اَحَد

5- بعد از خواندن توحید با گفتن الله اکبر به رکوع میرویم و یک مرتبه می گوییم:
سبحان ربي العظيم وبحمده

6- بعد از رکوع می ایستیم و میگوییم اَللّهُ اَکبَر و بعد به سجده میرویم (در سجده دو کف دست را روی زمین میگذاریم و فقط دو سر شست پا را روی زمین قرار میدهیم و پیشانی را روی مهر میگذاریم) و میخوانیم:
سُبحآنَ رَبّیَ الاَعلی وَ بِحَمدِهِ

7- از سجده بر میخـیزید و اَللّهُ اَکبَر میگوییم و مجدد به سجده می رویم ( با شرایط سجده قبل) و دوباره میخوانیم :
سُبحآنَ رَبّیَ الاَعلی وَ بِحَمدِهِ

8- بعد از خواندن سجده یک رکعت از نماز را خوانده ایم  برای خواندن رکعت دوم بعد از سجده برمی خیزیم و سوره حمد و توحید را میخوانیم.

9- بعد از خواندن سوره توحید قنوت می کنیم و می گوییم:
ربنا آتنا في الدنيا حسنة وفي الاخرة حسن وقنا عذاب النار

10- پس از قنوت، رکوع وسجده ها را مانند رکعت اول بجا مي آوريم.  و بعد از آن بايد در حالی که رو به قبله نشسته ايم تشهد نماز را بخوانيم؛
اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شريک له و اشهد ان محمدا عبده ورسوله اللهم صل علي محمد وال محمد

11-  بعد از تشهد، با گفتن سلام، نماز را تمام مي کنيم؛ يعني مي گوييم:
السلام عليک ايها النبي ورحمة الله وبرکاته
السلام علينا وعلي عباد الله الصالحين
السلام عليکم ورحمة الله وبرکاته
کلیپ آموزش نماز صبح 👇🏻

«دستتون رو لینک لینک نگه دارین بعد گزینه باز بزنید» 

https://www.aparat.com/v/y88d6ni

کلیپ آموزش نماز ظهر و عصر و عشا

«هر 3 نماز

4 رکعتی است و

فقط نیت نماز ها فرق میکنه بقیه موارد مثل همه 

پس فقط آموزش نماز ظهر گذاشتیم» 

«دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید»

https://www.aparat.com/v/PCg3Q

🍀 کلیپ آموزش نماز مغرب🍀

«3 رکعتی است»

دستتون رو چند لحظه روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید

https://www.aparat.com/v/o20h875

2810