2777
2789

من وزن قبل کرونا ۵۷

وزن بعد کرونا ۸۵

وزن الان ۷۲

کرونا باعث شد استرس شدید داشته باشم و به پرخوری عصبی دچار شم و عدم تحرک و...

میلی وقته رژیم های جورواجور و...

ولی انگار  وزنم رو ۷۰طلسم شده

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
هر وقت بی اعصاب میشم پرخوری میکنم

منم عاشق خوردن ام☹️☹️الان دلم میخواد یه دل سیر پاستا و ماکارونی و پیتزا و همبرگر بخورم و از روشم یه بطری نوشابه☹️☹️☹️

خستم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عاشق خوردن ام☹️☹️الان دلم میخواد یه دل سیر پاستا و ماکارونی و پیتزا و همبرگر بخورم و از روشم یه ...

منم متاسفانه همش درحال خوردنم ولی چون ورزش میکنم شکم و پهلو ندارم یعنی اصلا مشخص نمیشه وزنم بالا

تو روزایی هستم که از خودم خسته‌م!️ 

من وزن قبل کرونا ۵۷وزن بعد کرونا ۸۵وزن الان ۷۲کرونا باعث شد استرس شدید داشته باشم و به پرخوری عصبی د ...

فست بگیر ببین تغییر میکنه وزنت

منم دوس دارم بشم ۵۵ تا ۵۸🥺😓😓

خستم .
فست بگیر ببین تغییر میکنه وزنتمنم دوس دارم بشم ۵۵ تا ۵۸🥺😓😓

دوران  قرنطینه کرونا دوران عذاب من بود طی دوسال وحشتناک چهره اندام هیکلم ریخت بهم اصلا انگار کس دیگه ای شدم

همه رژیمی رو امتحان کردم 

متاسفانه دووم نمیارم

دوران قرنطینه کرونا دوران عذاب من بود طی دوسال وحشتناک چهره اندام هیکلم ریخت بهم اصلا انگار کس دیگه ...

منم دوران کرونا که مجازی شد فقط تو گوشی بودم دوران کنکورم بود چاق شدم ۷۶ کیلو بودم از ریخت افتاده بودم😓الانم کلی ترک پوستی رو بدنم داره چاقی بازو و رون و...😓

خستم .
دوران قرنطینه کرونا دوران عذاب من بود طی دوسال وحشتناک چهره اندام هیکلم ریخت بهم اصلا انگار کس دیگه ...

من افسرده شدم دوران کرونا همش تو خونه بودم😓😓😓😞

خستم .
از شهریور تا ۱۵ ابان رژیم بودم بعدش نامزد کردم بینش فاصله افتاد الان دو هفتس دوباره شروع کردم😂😂

آها نامزدیت هم مبارک باشه🙂

آره منم حدودا یه ده کیلویی اینجوری کم کردم با کم خوردن خیلی غذام کم شده بود

من افسرده شدم دوران کرونا همش تو خونه بودم😓😓😓😞

منم دقیقاً همین بودم قرنطینه تو خونه

ترس از مرگ و از دست دادن عزیزان

خوردن مکمل های زیاد برای تقویت سیستم ایمنی بدن 

آسیبی که دوران کرونا به من زد وحشتناک بود

فکر کن از شدت اضافه وزن و ورم و پف چشمام مثل دوتا خط شده بود

عین مریضایی بودم که کورتون میزنن

حیف از اندام و هیکل قشنگم

داغون شد الانم لاک پشتی وزن کم میکنم خیلی وقته بین ۷۲تا ۷۶متغییرم