2777
2789
عنوان

یادمه یبار که رفته بودیم مشهد

239 بازدید | 24 پست

من تقریبا ۱۰ سالم بود با خواهر ،بردار و مامان و خالم یروز رفتیم حرم برای زیارت بعد از این ماشینا که افراد مسن سوارش میشن ،خالم گف بیایید سوار اونا بشیم ما هم قبول کردیم و بعد یکی یکی سوار شدیم، وقتی من سوار شدم و نشستم آقاهه به من گفت باید پیاده بشی چون بچه ها رو سوار نمی کنم من شوکه شدم فک کردم شوخی میکنه چون برادرم ۴ ساله بود و خواهرم ۱۵ ساله طبیعتا باید اونا هم سوار نمی شدن ولی اون فقط به من گف!

من پیاده شدم ولی خیلی تحقیر شدم ،چون همشون بهم خندیدن

بعد من با خودم گفتم اگه من نباشم مامانمم پیاده میشه یا به آقاهه میگه چرا نذاشتی سوار شه ولی در کمال ناباوری بهم گف اینجا وایسا ما برگردیم!من تک و تنها اونجا وایسادم تا اونا برن و بغض داشت خفم می‌کرد

الان ۱۴ سال از اون موقع میگذره ولی من نمیتونم این موضوع رو فراموش کنم همش این سوالا میاد تو ذهنم چرا او آقاهه اون کارو کرد؟ 

چرا مامانم بخاطر من پیاده نشد؟

اگه خواهر یا برادرمم پیاده میشد همین رفتارو می کرد؟

من نه قیافه اون مرده یادمه و نه اسمشو میدونم ولی هیچوقت نبخشیدمش چون هر وقت یادم میوفته بغض گلومو میگیره،امیدوارم یروز تاوان پس بده و جوری تحقیر شه که هر وقت بهش فکر میکنه گلوشو بغض بگیره! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلمحق داری درکت میکنمبعدش به مامانت نگفتی چرا کاری نکرد؟ اصلا محبت و اینا هیچی، نگفت بچه ۱۰ سال ...

نه به مامانم نگفتم چون بغض داشت خفم می کرد 

خودم میخواستم برم تا نتونن پیدام کنن و از این کارشون پشیمون بشن ولی متاسفانه از بچگی ترسو بودم😔

حاضر نیستم نه تو این دنیا نه تو اون دنیا یبار دیگه ببینمش فقط امیدوارم تاوان پس بده چون من ۱۴ ساله ه ...

امیدوارم بدجوری حساب این کار پستش رو پس بده 

میفهمت منم یه اتفاق ۱۱ سالگیم افتاد، شاید خیلی بزرگ به نظر نیاد ولی نزدیک ۱۰ ساله هروقت یادش میوفتم آتیش میگیرم

عزیزم وا بده خودتم. باید میخندیدی 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.