2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733803 بازدید | 90149 پست

سلام دوستانم. رفتم سونو خدارو شکر همه چیز خوب بود.

وزن جنین 320

19+6روز

مایع امنیوتیک نرمال

جفت اینا هم گفت فعلا چیزی به نفع آکرتا نمی بینم.

اینا مهماش بود

@فیروزه99   عزیزم من تیکرو یه ذره تغییر میدم طبق این چند تا سونو، بنظرم باید دو سه روز عقب بکشم تیکرو. برا اون اعلام لیستت میگم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام الحمدلله که همه چیز خوبه..  شما هزینه آنومالی آزاد میدونی چقدر هست؟

عزیزم شهر به شهر فرق میکنه. اینجا قیمت ها خیلی خوبه. 

زنگ بزن تلفنی بپرس  

من از طریق تلفن همه چیو چک میکنم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

عزیزان هرکی شماره دکتر شریفیو بده به بنده

مشمول دعای خیرم خواهد شد

با تشکر از همه

دیگه قسم ندم دیگه

ای خدا خیرت بده. کاش همه دوستانی که شهرهایی غیراز تهران هستن پیگیری کنن و توی تاپیک بذارن نتیجه ش رو ...

بنام خدا🍃

سلام ب همه

عزیزم منم مشهدم. دکترا اینجا اکثرا موافقن. چون امکانات دارن دکتر خوبم زیاده ولی مساله اینه که من خودم دقیقا بگی کسیو شنیدم از اطرافیان نه هیچکسو ندیدم و نشنیدم یا نداریم دوربرمون،

مثه این تاپبک خوبه ک ریز ب ریز شما تهرانیا از اخلاق دکتر حین زایمان میگید آدم حال میکنه..

من تو مشهد دوسه تا خاطره خوندم خب از دکتر آیتی بود و فریده صابری، یا دکتر علوی هم میکنن اینکارو. خب اون چیزای خاص و دل انگیزی ک تو خاطرات بقیه خوندم مثه ماما صابریان بودن فکرکنم خیلی معنوی بودن😍 رو توی خاطره اونا ندیدم😞 نمیدونم متوجه منظورم میشید یانه! براهمین تصمیمو سخت میکنه..

من فعلا ماما مسلمی زاده رو انتخاب کردم معلوم نیس هنوز شاید تغییر کنه🤔. ولی کاش یکی بیاد بگه ک فلانی تو مشهد هم‌مومنه هم متعهدو دلسوزه هم‌مهارت داره.. وای وای مهارت مهارت.. هلو برو تو گلو دیگه خلاصه اینجوریا😎

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
بنام خدا🍃 سلام ب همه عزیزم منم مشهدم. دکترا اینجا اکثرا موافقن. چون امکانات دارن دکتر خوبم زیاده ...

سلام خانمی

دکتر عادلخواه رو میشناسی؟ ایشون هم مشهد موافق ویبک هستن و  مومن.. ولی شرمنده از مهارتش بیخبرم.. میتونید در موردشون تحقیق کنید

بنام خدا🍃 سلام ب همه عزیزم منم مشهدم. دکترا اینجا اکثرا موافقن. چون امکانات دارن دکتر خوبم زیاده ...

معنویات خیلی خوبه. اینکه یه ادم مقید بچه رو بگیره خیلی برام مهم بود. اینکه بچه با دعای عهد و زیارت عاشورا دنیا اومد خیلی خوب بود ولی در کنار این چیزا تجربه رو دست کم نگیر. هم مقید هم مجرب .

انشاالله که بهترین فرد سر راهتون قرار بگیره

سلام مامان گلیا این چند روزه خیلی خیلی حالم گرفته بود برا مامانایی که بچشونو از دست دادن گلای پر پر شدشون انگار بچه خودم بودن انشاءالله خدا بهشون صبر و آرامش بده و هرچه زودتر یه نی‌نی سالم و صالح تو دامنشون بذاره دیدم از غصه خوردن خیری نمیبینم تصمیم گرفتم برا مامانای توی لیست چله زیارت عاشورا با صد لعن و سلام شروع کنم انشاءالله به سلامتی بچتونو بغل بگیرید😘😘😘

اونجا هم حتما خدا یکی رو گذاشته   جوینده یابنده ست…  اینایی که من توی دو سه پست خلاصه ک ...

ان شاء الله که یه زایمان طبیعی خوب و راحت با سلامتی کامل نصیبتون بشه 

سلام من دیروز رفتم پیش یه دکتر عمومی که اون دو تا سونو آکرتا و کالر داپلر رو برام بنویسه ننوشت گفت کار ما نیست فقط متخصص زنان باید بنویسه . 

بچه ها اینجا اینقدر حرف از ویبک زدن عجیب غریبه که من دارم فکر میکنم اگه به دکتر زنان هم بگم بنویس میگه تو که سزارینی هستی برا چی میخوای بعد بگی میخوام ویبک کنم نه تنها نمینویسه برات به شدت هم سعی میکنه منصرفت کنه . 

یعنی در حد یه سونو نوشتن هم همکاری نمیکنن  مگه برم ازاد انجامش  بدم . 

خدا رو شکر کنید اگه تو شهرهاتون دکتری که موافق ویبکه قبولتون کرده . 

سلام مامان گلیا این چند روزه خیلی خیلی حالم گرفته بود برا مامانایی که بچشونو از دست دادن گلای پر پر ...

خدایا ایم لطف بزرگ رو چطور‌میشه جبران کرد؟ راست میگی؟

خواهشا منو هم یادت نره ها

توی لیستم ها

سلام من دیروز رفتم پیش یه دکتر عمومی که اون دو تا سونو آکرتا و کالر داپلر رو برام بنویسه ننوشت گفت ک ...

عزیزم من آزاد دادم این سونو رو

کلا آزاد کارهام رو انجام میدم! تا هفته ۳۰ اینطورا که برم پیش پزشک ببینم با وی‌بک چطوره!

این سونو ربطی به وی‌بک نداره. خانم های شکم اولی هم ممکنه دچار چسبندگی بشن. بیشتر به سزارین مربوطه! مثلا دیروز دکتر سونوگرافی ازم پرسید زایمان هان سزارین بوده

کفتم اولی سزارین دومی طبیعی

گفت چطور قبول کردن ریسک پارگی هست.

میخواستم بگم والا ما هرچی ترس داشتیم از اون نواحی ای که شما پاره نمودید ریخته بیرون. ول کنید جان ما! اینقدر توضیح ندید

تموم خاطرات بچه های مشهدی تاپیک رو خوندی؟