2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733735 بازدید | 90148 پست
سلام مامان گلیا این چند روزه خیلی خیلی حالم گرفته بود برا مامانایی که بچشونو از دست دادن گلای پر پر ...

از بس که خوبی شما😘😘😘 خوش بحالمون با همچین دوستای نازی😭😭😭😘😘😘😘 خداخیرتون بده الهی

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
تموم خاطرات بچه های مشهدی تاپیک رو خوندی؟

سلام عزیزوم. هروقت وقت کنم چندتا خاطره میخونم، الان صفحه ۱۰ ۱۱ ام. تا ۱۴ شاید بازم باشه از مشهدیا نمیدونم.🤔

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوش به حالتون  الحمدلله  ما خوزستانیها بچاره

عزیز دلوم.. خدایی ک اینجا هس اونجام هس..

با یک اشارت خدا میتونی راحت انجامش بدی.. دلتو ب یدالله خوش کن ک فوق ایدیهِمِه، مثه همه ما

ماهمه برای هم دعا میکنیم😘😘😘😘توکل به خود مهربونش

سلام مامان گلیا این چند روزه خیلی خیلی حالم گرفته بود برا مامانایی که بچشونو از دست دادن گلای پر پر ...

سلام خانمی.. 

ماهم ناراحت شدیم، خیلی خیلی سخته، خدا به دل پدر و مادرشون صبر بده

ولی چه میشه کرد… 

ممنون از لطفی که میکنید. ان شاﺀالله خیرش اول به خودتون برسه

سلام من دیروز رفتم پیش یه دکتر عمومی که اون دو تا سونو آکرتا و کالر داپلر رو برام بنویسه ننوشت گفت ک ...

سلام خانمی

درکت میکنم! باور کن اینجا هم اغلب برخوردشون همینه.. یبار یه دکتره کم مونده بود منو بزنه   حتی منشی پزشک هم یکبار برام افاضات میکرد.. 

ولشون کن.. فوقش آزاد سونو میدی

خاطره مهربانو رو حتما بخون..

ممنون حلماجون بابت دل مهربونی که داری

انشا... همیشه سایه ات بالا سر بچه هات باشه

ما هم از دعای خودت فراموش نکن😍😍😍

سلام دوستانم. رفتم سونو خدارو شکر همه چیز خوب بود. وزن جنین 320 19+6روز مایع امنیوتیک نرمال جفت ...

سلام باران جون

خداروشکر که همه چیز خوب و نرمال

فقط من یه چیز و متوجه نشدم،اینکه چیزی به نفع اکرتا نیست یعنی چی؟؟؟

بچه ها یه سوال

اینجا کسی هست که فقط پیش ماما بره و هفته آخر بخواد دکتر مشخص کنه؟؟؟

من یه امید دیگه دارم اگه این دکترم که بخوام برم بازم با ویبک مخالفت کرد تصمیم گرفتم برم پیش ماما

یه نظرتون کار درستیه؟؟؟

خدایا ایم لطف بزرگ رو چطور‌میشه جبران کرد؟ راست میگی؟ خواهشا منو هم یادت نره ها توی لیستم ها

حتما شما که تاج سری تک تک دعاتون میکنم انشاءالله همتون با خبرای خوش بیاید🙏🙏

از بس که خوبی شما😘😘😘 خوش بحالمون با همچین دوستای نازی😭😭😭😘😘😘😘 خداخیرتون بده الهی

خوبی از خودتونه عزیز بچه های این تایپیک انگار اعضای خانواده خودمن یه چیزی بیشتر از دوست خدا خیر بده رستا رو 😍😍

سلام خانمی..  ماهم ناراحت شدیم، خیلی خیلی سخته، خدا به دل پدر و مادرشون صبر بده ولی چه میشه ک ...

انشاءالله حضرت زهرا به قلبشون آرامش بده و حافظ نی‌نی های تو دل شماهم باشه که با سلامتی و خوشی بیان تو بغلتون🙏🙏

ممنون حلماجون بابت دل مهربونی که داری انشا... همیشه سایه ات بالا سر بچه هات باشه ما هم از دعای خود ...

حتما براتون دعا میکنم آسون ترین زایمان ممکن و داشته باشین خدا همه چی رو براتون آسون کنه انشاءالله بچتونو صحیح و سالم بغل بگیرین و بیاین خاطره زایمانتونو تعریف کنین🙏🙏