2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یعنی من دوتا سزارین خیلی بد رو پشت سر گذاشتم و بعد دومی دیگه حمله تنفسی بهم دست میداد و داشتم م ...

عزیزم ان شاءالله که خیر است

اینطوری که گفتین احتمال داره قبول کنن

حالا میخواین یه ویزیت پیشش بشین

ضرری که نداره 

خیلی لطف کردید ممنون شماهستم. پسرم که رفت مدرسه مریض شد حدودا دوهفته ست خداروشکر کمتر سرفه میکنه و ...

عزیزم منم چندماه پیش، اوایل بارداریم مریض شدم، با اینکه خیلی سبک بود، سرفه هام تا دو سه هفته شدید ادامه داشت، جوری که شبا اصلا نمیتونستم بخوابم و میگفتم با این همه سرفه احتمالا سقط میکنم. جاریم هم چند وقت بعدش دقبقا همینطور شد.ظاهرا این بیماری سیستم تنفسی رو درگیر میکنه و علائمی شبیه آسم داره. من بعد از مدتی عناب و بنفشه رو دم کردم خوردم، بی تاثیر نبود. اما اون چیزی که باعث میشه زودتر درمان بشه، اصلاح طبع و دفع خلط زائد هست. عسل و آبجوش و آبلیمو و آب سیب خیلی کمک میکنه به این مورد.

دکتر کردافشاری میگفتن توی فصل پاییز سعی کنین حتما صبحا آبجوش عسل، و شبها قبل از خواب هر کدوم از اعضای خونواده یه سیب بخورن بعد بخوابن. بی نهایت اثر بخشه، جوری که آلرژی های چندساله رو هم درمان و کنترل میکنه.

سلام خانما .خوبین؟

من ۶سال پیش بخاطر اینکه‌دختذم نچرخیده بود سزارین احبارب شدم

الان تم ماه پنج هستم و‌دلم میخواد ویبک کنم.

هردکتری رو ک معروف هست به ویبک سرچ میزنم؛تو نی نی سایت تجربهای بدی ازشون گذاشتن.

شماها نظرتون چیه؟کدوم دکتر بهتره؟

دوستان عزیز این تصویر پایینو ببینید میخوام بچه م رو ببندم به خودم آغوشی دارم ولی بدردم نخورد میخوا ...

منم سر دخترم به شدت محتاج این مدل بستن بودم

ولی میترسیدم بچه بیفته

واسه داخل خونه و مدل بچه های چسبنده😁 و فصل سرد خیلی خوب و کاربردیه

فصل گرم نمیشه واقعا

وای ممنون که شما پیامش رو گذاشتی.من چند روز میخوام نظر بقیه رو درمورد آغوشی بپرسم نمیشه☺  &nbs ...

واسه بیرون، مادر خیلی اذیت میشه

واسه خونه خوبه

کالسکه نبود، باباش هست دیگه😆

دوستان عزیز این تصویر پایینو ببینید میخوام بچه م رو ببندم به خودم آغوشی دارم ولی بدردم نخورد میخوا ...

ببین ما شمالیا بچهارو با چادر اینجوری پشت مادر میبندیم.چادر نماز یا چادر رنگی

چادر رو باز کن؛از قدش از وسط نصف کن .یعنی دراز شه

بعد بچه رو میذاریم اون قسمت عریض تر طوری ک پارچه چادر زیر نشیمن بچه رو بگیره قشنگ تا گردنش بیاد

بعد دو طرف چادر رو میذاریم دو طرف گردن مادر و میاریم جلوش ضربدری میکنیم

و بعد از پهلوها میبریم پشت و زیر نشیمن بچه محکم گره میزنیم.

همین🙂

تو نت بزن شاید اموزشش بیاد

بستن بچه با چادر به سبک شمالیا

عزیزم منم چندماه پیش، اوایل بارداریم مریض شدم، با اینکه خیلی سبک بود، سرفه هام تا دو سه هفته شدید اد ...

بیشتر به خاطر کمتریل و سموم داخل هواس

بدن برای دفع سموم از بدن اقدام میکنه... نتیجه ش میشه تب و لرز و علائم آنفولانزا، سرفه های شدید و طولانی مدت

باید ویتامین سی ، سیب، آب سیب، عسل+آبلیمو و... مستمر استفاده بشه

عناب هم داخل آب سرد خیس بشه که ویتامین سیش از بین نره

پنیرک و بنفشه هم خواص ضدالتهابی و ضدعفونی کنندگی خیلی خوبی دارن

سلام خانما .خوبین؟ من ۶سال پیش بخاطر اینکه‌دختذم نچرخیده بود سزارین احبارب شدم الان تم ماه پنج هست ...

سلام عزیز

هر دکتری که حمایت کرد، به دلت نشست و وراج نبود😆😂

واسه بیرون، مادر خیلی اذیت میشه واسه خونه خوبه کالسکه نبود، باباش هست دیگه😆

واقعا؟؟ من برا بیرون میخواستم. بعد از بارداری و زایمان و اسباب کشی و...اینقدر عصبی شدم که تربیت دخترم شدیییییدا داغون شده.بچه اینقدر مودب و خانم،الان شده یه لجبازِ پرخاشگر مثل خودم😔 باید برم بیرون،اونم چندتا کلاس بره منم یکم هوا بخوره به سرم. زندگیم اوضاعی شده که نگو و نپرس😢

باباش صبح تا شب بیرونه؛ماشینم که برا مشدی مَمدَلیه میترسم پشت فرمون بشینم   

سلام عزیز هر دکتری که حمایت کرد، به دلت نشست و وراج نبود😆😂

اخه میترسم بعدا بشم تجربه بقیه؛یه جوری بشه بگم این چه کاری بود صاف صاف میرفتم سزارین میشدم دیگه.

دکتر شریفی،ترکستانی,امیرابادی همشون انگار تجربه بدهم زیاد دارن😕

شما از دکتر شریفی راضی بودی؟

سونوت که خوبه خداروشکر ان شاءالله همین هفته م سونو NT رو برو تاریخ lmp چه زمانیه؟ 

Imp عزیزم ینی آخرین قاعدگی؟۱۴۰۲.۴.۱۷ 

ببخشید عزیزم شما تاحدودی جنسیت تشخیص میدین😊؟

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚