حرف دلمو زدی. با پیامت فقط اشک ریختم😭
منم ته همه ی حرص و جوشا میرسم به اینکه قرار نیست بی صاحب بمونیم😭
همسرم موافق مدرسه رفتن بچه ها نیستن. ولی بعضی وقتا میگن خب تا کی مجازی درس بخونن؟ تا کی مدرسه نرن؟
میگم ما بیکس نیستیم😭 و من ناامید نیستم از اومدن صاحبمون😭
نهایتش تا چن سال دیگه میان ان شاءالله😭
ان شاءالله قبل اینکه برن متوسطه، میان😭😭
یا بچه هامون تو فتنه های قبل ظهور زنده نمیمونن پس نیازی به حضور تو این سیستم آموزشی مزخرف کفرمحور ندارن! یا زنده میمونن و در دولت سراسر عشق و عقل امام زمان(عج) به هرچیزی که باید، میرسن...
سپردم به بابای واقعی و همه کاره ی دین و دنیاشون😭
وظیفه ی ما به عنوان پدر و مادر حفظ طهارت روح و جسم اوناس😭
خیلی وقتا پسرم درس نمیخونه. همکاری نمیکنه. خیییلی عصبی و ناراحت میشم اما نمیخوام دعواش کنم رابطه مون به هم بریزه... دلم میشکنه می شینم یه دل سیییییر گریه میکنم که چرا اینقدر همه جا باید فاسد و لجن باشه که من نتونم بچه هامو حتی مدرسه بفرستم؟😭
میگم خدایا! پیامبر خیرالبشرت(ص) رو بیسواد به رسالت رسوندی و سرآمد عالمیانش کردی و از سرچشمه ی وحی، عالِم به همه ی علوم خلقت کردی، که به بندگانت نشون بدی مسیر علم آموزی حقیقی و الهی، طهارت نفس و نورانیت قلبه! نه کتابت و تکرار سیاهه ها !
شهید برونسی کارگر ساده ای بود ولی ملکوت و آغوش پر از مهر و نورتو به روش باز کردی... اینقدر با خودت و اهل بیت پیغمبرت(ص) سَر و سِر و انس پیدا کرد که بچه هاشو حضرت زهرا(س) دنیا میاورد!
خدایا پشت کردم به دین و دنیای مادیگرایانه ی بندگانت... خودت دست بچه هامو بگیر... بیسواد و باسواد هرچه که بودن، همه ی لحظات عمر و عاقبتشونو به خودت و اهل بیت(ع) ختم کن😭
خیییییلی احساس بی پناهی میکنم😭
اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ فَقْدَ نَبِيِّنَا😭 صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ غَيْبَةَ وَلِيِّنَا 😭وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا 😭وَ قِلَّةَ عَدَدِنَا😭، وَ شِدَّةَ الْفِتَنِ بِنَا😭 وَ تَظَاهُرَ الزَّمَانِ عَلَيْنَا 😭 فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ [آلِ مُحَمَّدٍ] وَ أَعِنَّا عَلَى ذَلِكَ بِفَتْحٍ مِنْكَ تُعَجِّلُهُ وَ بِضُرٍّ تَكْشِفُهُ وَ نَصْرٍ تُعِزُّهُ وَ سُلْطَانِ حَقٍّ تُظْهِرُهُ وَ رَحْمَةٍ مِنْكَ تُجَلِّلُنَاهَا وَ عَافِيَةٍ مِنْكَ تُلْبِسُنَاهَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.🤲😭
ان شاءالله خدا حافظ و دستگیر فرزندان شما و همه ی انسان های پاک و خداجو روی زمین باشه و همه ی ما رو به امام زمانمون(عج) متصل کنه🤲😭