2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم چشم حتی الامکان مراعات میکنم دوست عزیزم و به دعای خیرتون خیلی محتاجم گاهی خیلی تو فکر م ...

مارو بیخبر نزار منم بحال تو دچارم فقط خدا میتونه کمکمون کنه ایشاا... نتیجه بگیری

چقد خوب...رمز موفقیتت چیه مامان کلی؟😄چیکارا کردی؟

والا هیچی من قند بارداری دارم لگنمم گفتن تنگه دیگه نی نی دلش سوخته گفته لااقل کلمو فیکس کنم؟میگم تا وزن چقدر برای زایمان طبیعی خوبه من خیلی نگرانم تا زمان زایمان احتمالا وزن نی نیم به ۳ کیلو و ۶۰۰ اینا برسه به خاطر قندم🥺

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
این نشونه ی خیلی خوبیه عزیز ولی باید دهانه رحم هم نرم بشه دهانه رحم نرم نباشه باید کلی درد بکشی تا ...

ممنوتم عزیزم سمت ما نت خیلی ضعیفه پدذم درمیاد تا یه پیمو بفرسم دیشب ههر چی ریپلای زدم نیومد که ازتون تشکر کنم کلی هم تایپ کرده بودم،عزیزم شیاف رو چنتا در روز و چه جوری بلید استفاده کرد،بعد واقعا تو شرایط من نمیتونم دو سه ساعت پیاده برم شبی یه ساعت با دوستم میرم پارک هنر کردم آخه تنهام و اون بنده خدا رو هم نمیتونم بیشتر نگه دارم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مارو بیخبر نزار منم بحال تو دچارم فقط خدا میتونه کمکمون کنه ایشاا... نتیجه بگیری

توکل به خدا عزیزم،شما مگه مشکلتون چیه؟نگران نباشید خدا بزرگه

اگه منظورت دکتر سعید اسماعیلی صابره که ایشون از اطبای معروف طب سنتی ین و خیلی هم کاردرست اگه خودشون ...

خیلی دکتر اسماعیلیان بد وقت میده خودشن انجام نمیده به خانمی انجام میده از بیرون

اگه میشه بهم ادرس بده

والا هیچی من قند بارداری دارم لگنمم گفتن تنگه دیگه نی نی دلش سوخته گفته لااقل کلمو فیکس کنم؟میگم تا ...

بازم خداروشکر که بچه همکاری کرده انشالله به همین راحتی هم دنیا بیاد...من زیاد اطلاعات ندارم ولی فک نکنم زیاد باشه انشاالله خدا خودش کمک میکنه....برای پیاده روی هم عزیز خودت تنها برو هوا روشنی...من سربچه اول همش تنهایی پیاده روی میکردم

بازم خداروشکر که بچه همکاری کرده انشالله به همین راحتی هم دنیا بیاد...من زیاد اطلاعات ندارم ولی فک ن ...

عزیزم اینجا جنوبه و به شدت گرمه اگه هوا خنک بود خودم عاشق پیاده روی بودم،منم به شدت بد گرما هستم حالم بد میشه میفتم،اینجا تا اواسط ابان کولر گازی روشنه شبا همین الان که بیرون میریم انگاری تو سونا هستیم غرق شرجی میشیم انگاری با لباس رفتیم رودخونه

بازم خداروشکر که بچه همکاری کرده انشالله به همین راحتی هم دنیا بیاد...من زیاد اطلاعات ندارم ولی فک ن ...

برای همین تو هوای روشن نمیتونم برم مجبورم بزارم شب بشه که حدااقل فتاب نباشه بمونه همون شرجی و گرما و خیس شدن که بازم تحملش راحت تره

الهی بمیرم 😭😭 ان شاءالله به حق شش ماهه امام حسین(ع) خدا خودش مسیر شفا و سلامتی رو به روی پسر عزیزت ...

واقعا ثابت شدست😭😭😭

خدا لعنتشون کنه 

پسر سالمه از لحاظ جسمی اصلا ارتبات برقرار نمیکنه و حرف نمیزنه و چیزی نیاز داره اشاره میکنه اگه محل ندیم یا هی بپرسیم چی میخوای دیگه عصبی شه جیق میکشه خیلی مضلومه 

باباش با عکه هاش بردنش دکتر اعصاب روان بهش قرص اعصاب داده خیلی چند سال اخیر غذا میخوره و چاق شده همین 

خیلی مضلومه مثل یه بچه ۱سالست

خیلی خوشحال میشم پیجش رو بهم بدی 

الان شما واکسن نزدی؟

همون نامه بدم به بیمارستان که واکسن نزنن کافیه؟

الهی بمیرم 😭😭 ان شاءالله به حق شش ماهه امام حسین(ع) خدا خودش مسیر شفا و سلامتی رو به روی پسر عزیزت ...

یه سوال دیگه دارم الان کلا واکسن نزنیم یا نه بعضی ها رو بزنیم 

فلج اطفال چی؟