نگو که دلم خووونه😣
پسرم کلاس اول که بود، مدارس به اسم کرونا تعطیل بودن
نمیدونی چییی کشیدم!
شب و روز درگیرش بودم. موهای سرم اون وقت شروع کرد به سفید شدن.
با وجود اینکه واقعا معلم خوب و فهیمی داشتن و خیییییلی باهام راه اومد و چن ماه اصلا مشق و تکلیف واسش نفرستادم... اما در مجموع سال خیییلی وحشتناکی بود
بعدش دیدم اصلا مدرسه و یادگیری خوندن نوشتن ارزش این میزان استرس و فشار روانی و همجواری و تاثیرپذیری از بچه ها و کلی آفت تربیتی رو نداره!!!
پارسالم که کلا درگیر پسر کوچیکه بودیم... باور کن رو هم ۴_۳ ماه بیشتر آموزش ندید!
ولی قطعا از خیلی از دانش آموزایی که مدرسه رفتن و آموزش دیدن سطحش بهتره
فکر نکن من خیلی خوب کار کردم یا مثلا پسرم خیلی پذیرش داشته!!! اصصصصصصلا
نکته ش اینجاس که واسه این کتابا واقعا ۹ ماه زیاده! و مدرسه و معلم چیزایی به دانش آموزا تحمیل میکنن که الکیه!
سیستم آموزشی ایران به شدددت مزخرف و جولانگاه نفوذی های یهو.دی_ب.هایی_حجتیه س
متن کتاب ها عاری از هرگونه نکات ارزشی و اعتقادی صحیح... صرفا خزعبلاتی سرهم کردن که بچه کلمات و خوندن نوشتنو یاد بگیره
و همه جوانبو رعایت کردن مبادا بچه با خوندن کتابای درسی، کمی ارزش محور بشه و گرایشی به اسلام و مسائل عقیدتی پیدا کنه!!!
دروسی که مثلا دینی هستن هم صرفا نقله!!! نه ارزشی!
و مدلش هم به صورتیه که بچه بی نیاز از پدر و مادر نشه که هم رابطه ی عاطفی پدر و مادر با بچه ها رو خراب کنن، هم مافیای فروش کتب درسی حسابی سود ببرن!!! هم نشاط و کودکی کردنو ازشون بگیرن
وگرنه زمان ما با اون کتابای نچسب، به راحتی تو چن ساعت مدرسه، خوندن نوشتن یاد میگرفتیم و پدر و مادر هیچ وقت نفهمیدن کی چه درس و امتحانی داریم و معلم چه تکلیفی به ما داده!
امسال پسرم سومه. هربار که متن کتاباشو می بینم خون خونمو میخوره! به قدددری این کتابا عاری از ارزش و عقل و خرد و انسانیته که به سرم میزنه کلا ببرمش سمت مکتب!
آخه آدمای خدانفهم!!! بچه کلاس سوم ۹ سالشه!!! چرا متنی بهش ارائه میدید در حد عقل و درک بچه ی ۳ ساله س؟؟؟!!!
کتابامون اینه که نتیجه ش شده یه نسل لاشی بی مسئولیت بی فکر و درک و فاقد شعور و تحلیل و خلاقیت!!!
یکی از اقواممون پیره. ۶ پایه بیشتر درس نخونده. مدرک ۶ قدیمو داره
فک کن اون ۶ پایه از هرچی که فکرشو بکنی خوندن و یادگرفتن!
باهاش صحبت که میکنم از استاد دانشگاهای امروزی بیشتر میفهمه!!!
دروس پایه رو شکل گیری فهم و درک و فکر و شخصیت آینده افراد اثر مستقیم داره
با این کتابا داریم زباله به خورد بچه هامونمیدیم!
بیخشید دلم پر بود سرتو بردم😁... بهش فکر که میکنم قلبم به درد میاد