2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
یعنی بقیه واکسنا رو زدین فقط ۶سالگی رو نزدین؟

بله، ولی برای دومی فقط واکسن بد تولد رو زدیم.

این یکی هم انشاالله قصدمون اینه همون رو هم نزنیم.

البته ما با توجه به تحقیقات خودمون در رابطه با عوارض واکسن های نوترکیب و منابع تامین واکسن ها و اینکه در زمان کرونا دیدیم به راحتی گفتن لیبل روی واکسن و اطلاعات اون از نظر قانون(!!!!!!!!) قابل تغییر هست به این نتیجه رسیدیم.

خانومای خوب و مومن میخواستم بپرسم ورم درمان داره؟ پرهیزاتش به جز نمک چی هست؟ نمک کم کنم یاقطع کنم؟ البته نمک طبیعی معدنی استفاده میکنم اونم معمولی همونی که تو غذا میریزیم

و این که نون و برنج رو باید کامل قطع کنم؟

خیلی پف دارم همش هم خستم و از جام بلند میشم و کلا کار دارم به زور انجام میدم تنبلم چی نخورم خوب شم؟

تازه هفته ۲۲هستم

بارداری قبلیم ۱۱سال قبل بوده چیزی یادم نمیاد تازه اون موقع ۱۹سالم بود اصلا اینجوری نبودم 

خلاصه شدیدا به راهنماییتون نیاز دارم 

همسرم میگه برو باشگاه خوب میشی

راهنمایی گرفتم میگن خطر داره

اصلا از لحاضه بچه مشکل ندارم خونریزی نداشتن تا حالا و این که جفتم خلفی و این پاینه روی دهانه رحم رو نگرفته کنارشه و این که دکتر شیاف داد استفاده نکردم خونمون هم طبقه چهارمه بدون اسانسور لک نشدم خدارو شکر مشکلی نبوده 

کمک کمک 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها چرا کسی جواب نداد سوال منو  

دکتر دلسوزو خبره و کاربلد تو شیراز میخوام ک ویبک کنه و الکی نفرسته سزارین و اگه کار ب عمل رسید دستش برا سزارینم خیلی خوب باشه

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
بچه ها چرا کسی جواب نداد سوال منو     دکتر دلسوزو خبره و کاربلد تو شیراز میخوام ک ویبک کن ...

سلام دکتر حاجی باقری عالی و درجه یک

فاطمه حاجی باقری

من  دوتا  دخترام رو پیش اون‌زایمان کردم وی بک

سلام دکتر حاجی باقری عالی و درجه یک فاطمه حاجی باقری من  دوتا  دخترام رو پیش اون‌زایمان ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

آدرسش کجاست؟

برا کسی ک دوتا سز داشته و سومین زایمانشه بنظرت ویبک قبول میکنه؟

مرسی عزیزم خدا خیرت بده آدرسش کجاست؟ برا کسی ک دوتا سز داشته و سومین زایمانشه بنظرت ویبک قبول م ...

آدرسش روبه رو بیمارستان شهید فقیهی

ساختمان پزشکان شهر

روبه رو بانک شهر 

جلوتر از ‌کمیته امداد

توی نت سرچ کنید اسمش رو میاد

مرسی عزیزم خدا خیرت بده آدرسش کجاست؟ برا کسی ک دوتا سز داشته و سومین زایمانشه بنظرت ویبک قبول م ...

دکتر علاوه بر اینکه خیلی ریسک پذیری بالایی داره بسیار هم دقتش بالا هست

میخواید باهاش مشورت کنید 

اگر عزم و اراده ی جدی شما رو ببینن شاید قبول کنن

من که خیلی بهشون گفتم اگر خیلی هم سختم شد نبرینم سزارین و ....از این حرفا 

دیگه خیالش راحت شده بود که من در تصمیمم مصمم هستم و شک ندارم

@safa1434     خیلی خیلی تشکر ویژه دارم از شما به جهت این که با ذوق اومدی تو ایتا خبر داد ...

سلام مامان بی اعصاب و شاکی😅

آقا من دستام بالاست سرمم کج شما هرچی خواستی بیا به ما بگو. و لی اینقدر خون نجس خودت رو کثیف نکن😅 برای اون بچه ای که داره شیر میخوره خوب نیست... 

اصلا حواسم نبود که بیام تو ایتا باور کن. نه که همیشه بود و نبودت نامیزونه دیگه خیلی توجهی نکردم. من معذرت میخوام. 

درباره سفر هم که هرچی از لطف اهل بیت بگم کم گفتم... بچه ها خودشون هم این سفر اربعین رو دوست دارن. ما هم این بار کل مسیر رو به لطف خدا پیاده رفتیم و حتی یک ماشین هم نگرفتیم بر خلاف تصورمون که قبل سفر فکر میکردیم حتما ماشین لازم میشیم با این حال من و بچه ها. به لطف امام حسین بچه ها خیلی همراهی کردن. 

البته که ما هم سرماخوردیم و افتادیم اما خب اینجا ایران هم که تو خونمون بودیم مریض میشدیم. و باز هم البته که تو راه برگشت دچار سانحه هم شدیم و متاسفانه در یک تصادف زنجیره ای که مقصرش یه بنده خدای دیگه بود درگیر شدیم ولی باز هم به لطف خدا و امام حسین و به برکت وجود بچه ها آسیب جانی نداشتیم و فقط ماشینمون داغون شد و به خاطر همونم یک هفته همدان موندگار شدیم و خرج زیادی رو دستمون گذاشت که باز هم مهم نیست و الحمدلله که هممون سالمیم... 

اینا رو گفتم که بگم ما هم همچین گل و بلبل نرفتیم و برگردیم ولی به چشم من همه اینا نعمت و رحمت و لطف میاد و خستگی های اون مسیر برام دلنشینه. حاضرم بازم همه رو به جون بخرم و بازم برم... 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
دکتر علاوه بر اینکه خیلی ریسک پذیری بالایی داره بسیار هم دقتش بالا هست میخواید باهاش مشورت کنید&nbs ...

ببین یعنی من دوتا سزارین خیلی بد رو پشت سر گذاشتم و بعد دومی دیگه حمله تنفسی بهم دست میداد و داشتم میمردم و حین عمل هم خیلی اذیت شدم

دیگه حاظر نیستم این بار سزارین شم من رو همون بچه ی اولمم داشتم از درد جر میخوردم ولی اصرارم ب طبیعی بود ولی یه مامای بی اعصاب و ناواردو ترسو پیشم بود نهایت سز شدم خیر نبینه الهی

چقد خوب بود توضیحات به نظرم هر خانوم مسلمانی باید به دوست مثل شما داشته باشه که هر روز به علمش ...

قربونت عزیز🌸

میدونی آدم از چی دردش میگیره؟؟؟

از اینکه وقتی یه واکسن ساخته میشه... چن سالش فقط فاز حیوانیه و با حساسیت زیاد پیش میره

تو این فاز میان چن حیوان کاملا سالم و در سن باروری رو انتخاب میکنن و واکسنو بهش تزریق میکنن تا چن فاز

این حیوانات که عمدتا موش هستن، باید تو اون مدت بدون هیچ عارضه ای سالم باشن.‌‌‌.. تو اون مدت بدون تاخیر بچه دار بشن و همه ی بچه هاشون سالم باشن!!!

و بچه هاشون همه بچه دار بشن و عارضه ای نداشته باشن

اون وقت میگن فاز حیوانی با موفقیت انجام شده و واکسن باید روی انسان های داوطلب و خیلی محدود تست بشه و اونم ۴ فاز داره و حداقل ۱۵_۱۰ سال زمان میبره

البته اکثر واکسنایی که ما بچگی تزریق کردیم بالای ۲۰ سال زمان صرف تست بالینیشون شده!!

اینکه واکسن کرونا بدون گذروندن فاز حیوانی و انسانی، به بهونه ی اضطرار، مستقیما به میلیاردها انسان تزریق شد، یه جنایت بشریه!

قطعا اگه مردم میدونستن بناست نمونه ی بالینی تست این واکسن ها باشن، اکثریت زیر بار تزریق این واکسنا نمیرفتن

و این مدل فریب دادن مردم خیلی دردناکه

از طرفی هم محققا میگفتن چون سارس و مرس هیچ واکسن ایمنی نداشته، کرونا هم قطططعا واکسن ایمنی نخواهد داشت!!!

چین ۱۵ سال صرف ساخت واکسن سارس و ۴ سال صرف ساخت واکسن مرس کرد... اما نهایتا کل پروژه ی تحقیقاتی رک تعطیل کردن... چون همه ی نمونه های بالینی بعد چن سال با سکته های قلبی و مغزی ، سرطان و بیماری های بدخیم از بین رفتن

الانم که رسما به همه ی کشورا دیکته شده فناوری همه ی واکسن هاشونو mRNA کنن!

که این فناوری واکسن سازی رو پروفسور مالون اختراع کرد و خودش گفت یه جنایته و باید خیلی سریع جلوی اون گرفته بشه!!! چون به دلیل نتایج خیلی کشنده ش تو فاز حیوانی هیچ وقت فاز انسانی نشد!!! در مرحله ی تست حیوانی، همه ی موش هایی که این مدل واکسن بهشون تزریق شده بود به بدترین و وخیم ترین سرطان ها دچار شدن

اما همه ی نتایج همه ی تحقیقات رو از بین بردن و این فناوری رو در واکسن های کرونا و واکسن های روتین گسترشش دادن

وزارت بهداشت هم با افتخار میگه فناوری mRNA در تولید واکسن رو بومی سازی کردیم!!!😔

سلام دوستان

برای کنترل قند و پایین آوردنش در بارداری راهکاری دارید؟ قند ناشتام ۱۰۲ بوده. میخوام یه مقدار مراعات کنم ولی دقیق نمیدونم چی به چیه.سابقه دیابت نه در حالت عادی نه در بارداری نداشتم. ولی این دو هفته اخیر به طرز وحشتناکی افزایش وزن ناگهانی داشتم. 

ممنون میشم اگر راهکار مطمئنی سراغ دارید کمکم کنین.

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
بابا ایول داری چجوری به بچه هات یاد میدی ماشالله هزار ماشالله نه رستا جان متاسفانه همسرم همراه نیس ...

نگو که دلم خووونه😣

پسرم کلاس اول که بود، مدارس به اسم کرونا تعطیل بودن

نمیدونی چییی کشیدم! 

شب و روز درگیرش بودم. موهای سرم اون وقت شروع کرد به سفید شدن. 

با وجود اینکه واقعا معلم خوب و فهیمی داشتن و خیییییلی باهام راه اومد و چن ماه اصلا مشق و تکلیف واسش نفرستادم... اما در مجموع سال خیییلی وحشتناکی بود

بعدش دیدم اصلا مدرسه و یادگیری خوندن نوشتن ارزش این میزان استرس و فشار روانی و همجواری و تاثیرپذیری از بچه ها و کلی آفت تربیتی رو نداره!!!

پارسالم که کلا درگیر پسر کوچیکه بودیم... باور کن رو هم ۴_۳ ماه بیشتر آموزش ندید!

ولی قطعا از خیلی از دانش آموزایی که مدرسه رفتن و آموزش دیدن سطحش بهتره

فکر نکن من خیلی خوب کار کردم یا مثلا پسرم خیلی پذیرش داشته!!! اصصصصصصلا

نکته ش اینجاس که واسه این کتابا واقعا ۹ ماه زیاده! و مدرسه و معلم چیزایی به دانش آموزا تحمیل میکنن که الکیه!

سیستم آموزشی ایران به شدددت مزخرف و جولانگاه نفوذی های یهو.دی_ب.هایی_حجتیه س

متن کتاب ها عاری از هرگونه نکات ارزشی و اعتقادی صحیح... صرفا خزعبلاتی سرهم کردن که بچه کلمات و خوندن نوشتنو یاد بگیره

و همه جوانبو رعایت کردن مبادا بچه با خوندن کتابای درسی، کمی ارزش محور بشه و گرایشی به اسلام و مسائل عقیدتی پیدا کنه!!!

دروسی که مثلا دینی هستن هم صرفا نقله!!! نه ارزشی!

و مدلش هم به صورتیه که بچه بی نیاز از پدر و مادر نشه که هم رابطه ی عاطفی پدر و مادر با بچه ها رو خراب کنن، هم مافیای فروش کتب درسی حسابی سود ببرن!!! هم نشاط و کودکی کردنو ازشون بگیرن

وگرنه زمان ما با اون کتابای نچسب، به راحتی تو چن ساعت مدرسه، خوندن نوشتن یاد میگرفتیم و پدر و مادر هیچ وقت نفهمیدن کی چه درس و امتحانی داریم و معلم چه تکلیفی به ما داده!

امسال پسرم سومه. هربار که متن کتاباشو می بینم خون خونمو میخوره! به قدددری این کتابا عاری از ارزش و عقل و خرد و انسانیته که به سرم میزنه کلا ببرمش سمت مکتب!

آخه آدمای خدانفهم!!! بچه کلاس سوم ۹ سالشه!!! چرا متنی بهش ارائه میدید در حد عقل و درک بچه ی ۳ ساله س؟؟؟!!!

کتابامون اینه که نتیجه ش شده یه نسل لاشی بی مسئولیت بی فکر و درک و فاقد شعور و تحلیل و خلاقیت!!!

یکی از اقواممون پیره. ۶ پایه بیشتر درس نخونده. مدرک ۶ قدیمو داره

فک کن اون ۶ پایه از هرچی که فکرشو بکنی خوندن و یادگرفتن!

باهاش صحبت که میکنم از استاد دانشگاهای امروزی بیشتر میفهمه!!!

دروس پایه رو شکل گیری فهم و درک و فکر و شخصیت آینده افراد اثر مستقیم داره

با این کتابا داریم زباله به خورد بچه هامون‌میدیم!

بیخشید دلم پر بود سرتو بردم😁... بهش فکر که میکنم قلبم به درد میاد

ماشالله حضور ذهن🤯 من با سه تا بچه فقط شب یادم میفته چقدر اون روز کم دستشویی رفتم چجوری همه چی یاد ...

عزیییییزم😅

منم حافظه م خیلی داغونه

ولی اینا رو یه روزه نخوندم که فوری یادم بره

از اسفند ۹۸ مدام با استرسش زندگی کردم🤦‍♀️