2777
2789
عنوان

دوقلو هارو‌ خوابوندم

331 بازدید | 51 پست

از صب دارم باهاشون سر و کله میزنم 

شبایی ک زود میخابن یه جون ب جونام اضافه میشه 

در تلاشم شبا زود بخابن اینجوری هم من استراحت میکنم هم خودشون رشد میکنن

از ظهر بیدار نگهشون داشتم الان دیگ بیهوش شدن 

دوقلوهام ۱۰ ماهشونه 

وقتایی ک میخابن دلم‌ نمیخاد بخوابم یا استراحت کنم 

همیشه پا میشم خونه رو جمع و جور میکنم در نهایت هم بل یه نسکافه حال خودمو جا میارم اینجوری بیشتر از خوابیدن بهم حال میده 

انقد سکوت شب برام لذت بخشه ک دلم‌ میخاد همیشه شب بمونه اینو فقط مادرا درک میکنن 

شما در چه حالین🥹♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتاق تنها زیر پتو 

درم بسته م 

صدای پسرم میاد به باباش میگه ممنون 

نمیدونم چی چی میخورن با هم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

دوقلوهای منم سه سالشونه وقتی باباشون میاد همش پیش اون میرن منم راحت میشم تا بعدازظهرم پرستار دارن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

بهم میگن چرا شبا بیداری میگم چون تنها تایمیه که واسه خودمه🫠

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

شام خوردیم اشپز خونه رو تمیز کردمهمسرم داره ریاضی با دخترام کار میکنه شنبه امتحان دارنمنم سماور رو ر ...

کاش پیشت بودم

😍

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲