2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
سلام دوستان برای کنترل قند و پایین آوردنش در بارداری راهکاری دارید؟ قند ناشتام ۱۰۲ بوده. میخوام یه ...

@rasta10   جان 

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟من طبق گفته های اینایی که میگن سزارین راحته دوست دارم سزارین رو واینکه طبیعی هم ده بیست روز ...

شما یه بار زایمان کردی و بخیه خوردی

زایمان دوم ، هم پروسه زایمانت سریعتر میش میره. هم به خاطر شل شدن عضلات کف لگن بعد زایمان اول، کمتر بخیه میخوری.

و اگه نیاز به بخیه باشه و سمتی که قبلا بخیه خوردی رو برش بزنن، هیچ وقت مثل قبل درد نخواهی داشت!!!

چون قبلا عصب پوست تو اون ناحیه قطع شده و بار دوم درد زیادی حس نمیکنی. خیلی زودترم خوب میشی

برعکس سزارین که با تکرار سخت تر و دردناکتر میشه، زایمان طبیعی با تکرار ساده تر میشه

واقعا؟؟؟من طبق گفته های اینایی که میگن سزارین راحته دوست دارم سزارین رو واینکه طبیعی هم ده بیست روز ...

واسه بخیه هام اگه هفته اول خیلی خوب رعایت کنی، دردش کامل از بین میره و نشستن روش اذیت نمیکنه

اذیتش به خاطر عدم رعایت و تاخیر جوش خوردن پوسته

رستا جون سردیحات مثل ماست و نیر و خیار و....از چن هفتگی دیگه نباید خورد؟ راستی ماههای اخر میشه عناب ...

واسه زردی از همین حالا تا میتونی انار و آب انار شیرین بخور

خاکشیرم خیلی خوبه

ترشی رو ۲ ماه آخر سعی کن نخوری

سردی هم ماه آخر کم و با مصلح بخور

البته اگه طبع گرمی داری یا مناطق گرمسیری زندگی میکنی میتونی متعادلتر باشی

از انار شیرین غافل نشو. ماه آخر هرچیز سردی خوردی، بعدش بادوم یا خرما بخور

عزییزم زدی به هدف آفرین دقیقا منم همچین حسی می کنم اینا میخوان از طریق رابطه ی بیش از اندازه والدین ...

حرف دلمو زدی. با پیامت فقط اشک ریختم😭

منم ته همه ی حرص و جوشا میرسم به اینکه قرار نیست بی صاحب بمونیم😭

همسرم موافق مدرسه رفتن بچه ها نیستن. ولی بعضی وقتا میگن خب تا کی مجازی درس بخونن؟ تا کی مدرسه نرن؟

میگم ما بیکس نیستیم😭 و من ناامید نیستم از اومدن صاحبمون😭

نهایتش تا چن سال دیگه میان ان شاءالله😭

ان شاءالله قبل اینکه برن متوسطه، میان😭😭

یا بچه هامون تو فتنه های قبل ظهور زنده نمیمونن پس نیازی به حضور تو این سیستم آموزشی مزخرف کفرمحور ندارن! یا زنده میمونن و در دولت سراسر عشق و عقل امام زمان(عج) به هرچیزی که باید، میرسن...

سپردم به بابای واقعی و همه کاره ی دین و دنیاشون😭

وظیفه ی ما به عنوان پدر و مادر حفظ طهارت روح و جسم اوناس😭

خیلی وقتا پسرم درس نمیخونه. همکاری نمیکنه‌. خیییلی عصبی و ناراحت میشم اما نمیخوام دعواش کنم رابطه مون به هم بریزه... دلم میشکنه می شینم یه دل سیییییر گریه میکنم که چرا اینقدر همه جا باید فاسد و لجن باشه که من نتونم بچه هامو حتی مدرسه بفرستم؟😭 

میگم خدایا! پیامبر خیرالبشرت(ص) رو بیسواد به رسالت رسوندی و سرآمد عالمیانش کردی و از سرچشمه ی وحی، عالِم به همه ی علوم خلقت کردی، که به بندگانت نشون بدی مسیر علم آموزی حقیقی و الهی، طهارت نفس و نورانیت قلبه! نه کتابت و تکرار سیاهه ها ! 

شهید برونسی کارگر ساده ای بود ولی ملکوت و آغوش پر از مهر و نورتو به روش باز کردی... اینقدر با خودت و اهل بیت پیغمبرت(ص) سَر و سِر و انس پیدا کرد که بچه هاشو حضرت زهرا(س) دنیا میاورد! 

خدایا پشت کردم به دین و دنیای مادیگرایانه ی بندگانت... خودت دست بچه هامو بگیر... بیسواد و باسواد هرچه که بودن، همه ی لحظات عمر و عاقبتشونو به خودت و اهل بیت(ع) ختم کن😭

خیییییلی احساس بی پناهی میکنم😭

اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ فَقْدَ نَبِيِّنَا😭 صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ غَيْبَةَ وَلِيِّنَا 😭وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا 😭وَ قِلَّةَ عَدَدِنَا😭، وَ شِدَّةَ الْفِتَنِ بِنَا😭 وَ تَظَاهُرَ الزَّمَانِ عَلَيْنَا 😭 فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ [آلِ مُحَمَّدٍ] وَ أَعِنَّا عَلَى ذَلِكَ بِفَتْحٍ مِنْكَ تُعَجِّلُهُ وَ بِضُرٍّ تَكْشِفُهُ وَ نَصْرٍ تُعِزُّهُ وَ سُلْطَانِ حَقٍّ تُظْهِرُهُ وَ رَحْمَةٍ مِنْكَ تُجَلِّلُنَاهَا وَ عَافِيَةٍ مِنْكَ تُلْبِسُنَاهَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.🤲😭

ان شاءالله خدا حافظ و دستگیر فرزندان شما و همه ی انسان های پاک و خداجو روی زمین باشه و همه ی ما رو به امام زمانمون(عج) متصل کنه🤲😭

سلام عزیزم نه چیزی نگفت گفت تو بارداری قبلیت مشکلی داشتی گفتم نه دیگه ازمایشی ننوشت بعد این که در مو ...

سلام عزیز

شما این هفته از بارداری نباید ورم داشته باشی

حتما باید تستا رو بدی و وضعیتتو چک کنی

اصلا نیاز نیست حتما آزمایشگاه بری و کلی هزینه کنی!

به صورت اورژانسی برو یه بیمارستان خوب تحت پوشش بیمه ت، مشکلتو بگو اونجا چکت کنن

ان شاءالله همه ی فاکتورات سالمه و چیزی نیست

ولی حتما باید بررسی بشی

من شبا رو واسه بررسی اورژانسی انتخاب میکنم. مخصوصا شبایی که فرداش تعطیل نیست... خلوت تره و بهتر بررسی میکنن

حدودای  ۱۰ شب برو

نگو یه ماهه این مشکلو دارم! بگو چن وقته ورم دارم دکترم گفته باید وضعیتت بررسی بشه. نگران شدم اومدم بیمارستان

بیمارستان دولتی خوب برو

@rasta10   جان

جواب صفا رو دادم عزیز

پیج محمدی پور و یکی از داروسازا که کارشناسان طب سنتی هست رو دارم. مشاوره میدن

اونجا توصیات دقیق تر و علمی تری دارن

من خودم با قند ناشتای ۱۲۵ و قند ۳ ماهه لب مرز، با رژیم شیرینی جات طبیعی و غیرطبیعی و روزه تونستم مهارش کنم 

اما خب الان دارم می بینم دکتر محمدی پور مقاومت انسولینو چک و درمان میکنن و هیییچ دکتری این کارو نمیکنه!!!

@safa1434    

پزشک فقط میگه قندت بالاس... جز دکتر محمدی پور هیچکس بگه خب انسولین نلشتات رو هم حساب کن و فاکتورای دیگه که مرتبطن!

قند ناشتا×انسولین ناشتا÷ ۴۰۵ = 

اگه ۲ به بالا باشه یعنی مقاومت به انسولین و باید اساسی درمان بشه

جالبه که خیلی از افرادی که مقاومت به انسولین دارن قند ناشتای بالایی هم ندارن!!! که اتفاقا درمان این سخت تره!

دقت نکردم ببینم واسه افراد باردار چی تجویز میکنن. ولی یه پیام بهشون بدی بد نیست

۹ صبح تا ۲ بعدازظهر فقط جوابگوی آزمایشات هستن

و باید چکاپ کامل باشه

سلام عزیز خوبی؟ فدای سر خودتون و بچه هاتون. خداروشکر که خودتون سلامتید🥰 خسارت و ضرر مالی تو این ...

سلام گلم این سنو جواب چ طوره آزمایش هنوز آماده نشده

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚
حرف دلمو زدی. با پیامت فقط اشک ریختم😭 منم ته همه ی حرص و جوشا میرسم به اینکه قرار نیست بی صاحب بمو ...

بچه هات مدرسه نمیرن😳پس چه جوری میخوان مدرک بگیرن،الآن که دیگه مدارس حضوریه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
حرف دلمو زدی. با پیامت فقط اشک ریختم😭 منم ته همه ی حرص و جوشا میرسم به اینکه قرار نیست بی صاحب بمو ...

عزیییزم😭 آروم باش خدا خیلی مهربونه

الهی بگردم برات

خدا کمکت کنه تو هرمسیری هستی

نمیدونم دیگه چی بگم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
جواب صفا رو دادم عزیز پیج محمدی پور و یکی از داروسازا که کارشناسان طب سنتی هست رو دارم. مشاوره م ...

مممونم لطف کردی فکر کردم پیام رفیق مارو ندیدی😁

یخورده حساس شده بچم، میزنه شل و پلمون میکنه دورش بگردم😅

دوستان عزیز این تصویر پایینو ببینید

میخوام بچه م رو ببندم به خودم

آغوشی دارم ولی بدردم نخورد میخوام یه جوری مثل زنای قدیم که بچه رو میبستن به خودشون از پشت، باچادر ببندم ولی بلد میستم

کسی فیلمی کلیپی چیزی داره برای آموزشش؟؟؟

از اونایی که جلو میبندن بلدما، از پشت بلد نیستم ببندم

نیازمند یاری سبزتان هستم.

خیلی ممنونتون میشم بچه م تا وقتی بیداره نمیزاره ازش دور بشم کارام میمونه

دوستان عزیز این تصویر پایینو ببینید میخوام بچه م رو ببندم به خودم آغوشی دارم ولی بدردم نخورد میخوا ...

وای ممنون که شما پیامش رو گذاشتی.من چند روز میخوام نظر بقیه رو درمورد آغوشی بپرسم نمیشه☺ 

یه شب رفتیم حرم فقط قسمت خانما رو بادوتاشون رفتم داخل،سخت بود😖 نتونستم نمازمم بخونم. به نظرتون آغوشی خوبه؟کالسکه همیشه جوابگو نیست

سلام خواهرا منم سزارین شدم به دلیل دفع موکونیوم غلیظ هیچ تجربه ندارم برای بعد عمل خواهش میکنم هرکس ...

تبریک میگم عزیزم. قدمش پر از نور باشه برات🤍

تجربه من بعد از دوتا سزارین مایعات مایعات مایعات...

ولی نه فقط آب! داخل اتاق پیاده روی داشته باشید،اما دولا راست نه

من یکی از بخیه هام باز شده بود و عفونت کرده بود.عسل خوب تاثیر داشت. ولی تا الان که بیشتر از یک ماهه باز درد دارم.یک بار دود عنبر نسا و اسپند رسوندم دردش بهتر شد ولی هنوز زمین و به پهلو خوابیدن اذیت داره

یه چیزی هم سر پسرم اذیت شدم،اینقدر گرمی مخصوصا خرما خورده بودم بچه اذیت شد.الان کاسنی میخورم بهتره

برا سینه هم سرِ دوتاشون حوله مرطوب گرم گذاشتم نرم شد