2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
بله الحمدلله دوسه روز اول که اومدیم سبزوار خیلی سخت گذشت هنوز چم و خم خونه ی خودم دستم نیومده بود ...

خدا رو شکر... به سلامتی ان شاءالله

اصلا نگران نباش. این یه ماه دستت میاد

مدرسه حضوری آموزش می بینن. و دخالت نکن بذار مستقل بشه

فقط قبلش برو مدرسه بگو پسرم از نظر عاطفی حساسه و منم با یه نوزاد شرایط کار کردن باهاش رو ندارم. معلمش حتما صبور ، مهربون و مسئولیت پذیر باشه و باری رو رو دوش من نذاره! حتما چن سری برو که تو یه کلاس خوب بذارنش

بعدش یه لیست بگیر از کارایی که تا اون وقت باید انجام بدی

مثلا لوازم التحریر، لباس و... رو زودتر تهیه کن

واسه تغذیه مدرسه برنامه بریز

از چیزای آماده استفاده کن که شب قبل بتونی بچینی صبح خودش ببره

واسه صبحانه از شب قبل براش لقمه پنیر گردو یا معجون ارده بگیر . با کمی آجیل کنار بذار. بعد نماز صبح چایی داخل فلاسک دم کن. بذار عادت کنه خودش تنهایی یا با پدرش بخوره

واسه مدرسه شم در کنار میوه از کلوچه و تنقلات طب سنتی بخر از شب قبل واسش بذار تو یخچال که خودش صبح ببره

پسرا مثل دخترا نیستن واسشون چن مدل تغذیه تزئین شده و فانتزی و ظرف نگهدارنده و... بذارن! راحت باش😁

ولی امان از تنظیم خواب بچه ها🤦‍♀️

بهشون چن شب ساعت ۹ دمنوش بادرنجبویه بده، اثر نکرد، تهش شربت خواب آوره😅

ولی سعی کن همین هفته تنظیمشون کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت تبریک میگم صفاجون 😘 حتما لایقش بودی که خدا دوباره بهت فرزند داده عزیزم  می‌دونم خیلییییی ...

دقیقا منم همین شرایط و دارم

کوچولو18 ماهه که به شدت شیر میخوره

ان شاءالله برا همه امون به خیر بگذره

عالیه، هیچ ماما همراهی بهتر از همسر نیست، من که خیلی طرفدارشم

نمیدونم تجربه ش رو داشتید یا نه، ولی هر مردی ظرفیت و تحمل بودن تو اتاق زایمان رو نداره .

من از موقع زایمانم همسرم فیلم گرفته چندبار که دیدمش صداش رو قطع کردم خودم از شنیدن صدای خودم اذیت میشم و نمیتونم تحمل کنم...

دفعه ی اول همسرم بعد زایمان من افسردگی گرفت تا چندماه🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی خب بعدی تجربه داشت، پروسه ش هم سریع انجام شد به افسردگی نرسید🤣

برای بودن تو اتاق زایمان بهتره مرد آخرش بیاد، و این که یه مامای مهربون و دلسوز از هرهمراهی بهتره

چون من شخصا از بودن عزیزانم بیشتر اذیت میشم مثلا نمیتونستم ببینم مادریاخواهرم درد کشیدن منو میببنن و اذیت میشن

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خدا رو شکر... به سلامتی ان شاءالله اصلا نگران نباش. این یه ماه دستت میاد مدرسه حضوری آموزش می ب ...

الهی خیر ببینی اسکرین گرفتم

آره اتفاقا شروع کردم دارم خوابشونو تنظیم میکنم ولی خب یکی درمیون موفق میشم

راستی برای منم خیلی مهمه که بچه مستقل بار بیاد

لااقل تو امور شخصی مربوط خودش

چون من خودم شخصا مادرم رو میبینم که یه بار برای صبحانه ی بابام یه بارم برای صبحانه ی برادرم بیدار میشه🤦‍♀️ ساعتش مدام درحال زنگ زدنه طفلی...

چون از اول عادت کردن

منم اصلا دلم نمیخواد اینجوری بچه م بار بیاد

مخصوصا پسر که پس فردا زحمتش میفته رو دوش عروس گلممممممم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ممنون خواهرجان. تبم زیاد بالا نمیره خدا رو شکر ولی درد بدن و کمر و سرم که از فشار سینوسهاست ناچارم م ...

سلام عزیزم مبارک باشه صفاجان 

اگر سینوسهات درگیر شده روغن بنفشه کنجد بریز توی بینی خیلی زود تخلیه میشه با تکرار مردن 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
من خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم به شدت تحت انواع فشار ها هستم بچه هم نمیچرخه همه میگن م ...

سلام باران جان خوبی عزیزم؟  من خیلی درکت میکنم هر چقدر بخوای میتونی ناراحت باشی شرایط شما دقیقا برای ما هم پیش اومد 🥲 میدونم که از پس این سختی بر میای براحتی راستش من اونقدر گرفتاری ها زیاد شد و اخر هم سزارین شدم  من دیگه دیوونه شده بودم به قول مشاور ظرفیتت پر پر شده و تحمل کوچک ترین چیزی نداری الان شما تو اوج فشاری از همه نظر  ولی فقط یه توصیه میتونم بهت بکنم به عنوان خواهر فقط دعا کن دعا کن خیر پیش بیاد از حدیث کسا هم غافل نشو عزیزم برات خیلی دعا میکنم خیلی 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799

سلام من دیروز رفتم دکتر و معاینه کرد، گفت بچه ت خیلی بالاست و دهانه رحم سفته. گفت اصلا خبری از زایمان نیست. نمیدونم چرا اینجوریه. من ک پیاده روی میکنم، من که روغن مالی شکمم میکنم، من که گل مغربی شبی۳،۴تا شیاف میکنم. دیگه چیکارکنم؟ کلا ناامیدشدم. آخه سرپسرم ک سزارین شدم همینا بهم میگفتن. 

نمیدونم چرا یه درد کاذب هم نمیادسراغم، معاینه شدم دردنیومد سراغم، گفت ماساژ سینه بده،دیشب و امروزصبح دادم دریغ از یه درد کوچیک، گفت روغن کرچک بخور دیشب خوردم اصلا هیییچی. گفت اگه دردکاذب داشتی به بچه کمک میکرد بیاد پایینتر یا دهانه باز بشه. 

شما فصل سرد زایمان میکنی از هفته ۳۷ هر روز دمنوش رازیانه بخور هفته آخر دمنوش چایی کوهی رو جایگزین ...

ممنون عزیزم که باحوصله توضیح میدی...فقط دمنوش رازیانه برای جنین پسر ضرر نداره؟

ممنون عزیزم که باحوصله توضیح میدی...فقط دمنوش رازیانه برای جنین پسر ضرر نداره؟

خواهش میکنم

دمنوش دیراثره ولی اثرش موندگاره

یکی دو هفته استفاده کن. هفته آخر چایی کوهی رو جایگزین گن

الهی خیر ببینی اسکرین گرفتم آره اتفاقا شروع کردم دارم خوابشونو تنظیم میکنم ولی خب یکی درمیون موفق م ...

من چن ساله اصلا کاری به صبحانه بچه ها ندارم

اوایل بعد نماز صبح براشون میذاشتم سر سفره

ولی الان خودشون صبحانه میخورن

میوه بخوان، پنیر گردو، حتی دم کردن چایی و... رو خودشون انجام میدن. هرچند همه جا رو میترکونن ولی به استقلالش می ارزه

واسه مدرسه چون زود بیدار میشن گناه دارن. بهتره از شب قبل آماده بذاری. بعد نماز صبح چایی ام بریز تو فلاسک کوچیک‌ . خودش بخوره

از اولش هرطور باشی همونطور عادت میکنن

اصلا کاری به تکالیف و کاربرگ و... نداشته باش. معلمش ۲ سری دعواش کنه یاد میگیره باید منظم باشه

ولی بهت وابسته شه دیگه نمیتونه تنهایی انجام بده

بچه هایی که تو انجام تکالیف مستقلن، شاید اوایل نسبت به بقیه ضعیف به نظر برسن اما به مرور قوی تر از همکلاسی هاشون میشن

پسر من به خاطر غیرحضوری بودن مدارس متاسفانه وابسته شد و هنوزم آزارشو می بینم

ولی خواهرم امسال دخترش حضوری بود هیچ دخالتی نداشت. از اول به معلمش گفت من اصلا کاری بهش ندارم. تو درس و مشق طرف حسابش شمایید.

اصلا خواهرم هیچ اطلاعی از زمان ارزیابی و دیکته ش نداشت. ماشاءالله بهترین دانش آموز کلاسشونم بود

راستی اپلیکیشن میشا و کوشا عالیه . کلاس اولشو واسش نصب کن. هر درسی رو قبل تدریس معلم بده یه بار گوش بده که وقتی معلم تدریس میکنه خالی الذهن نباشه و بهتر یاد بگیره