2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
 من بارداری اولم چون طول سرویکسم  کوتاه بود سرکلاژ شدم حالا خدا کنه دومی رو سرکلاش نشم و ...

اصلا نگران نباش. هر بارداری و زایمانی شرایط خودشو داره

کدوم شهری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من زایمان سومم هس و زایمان قبلیم ۲۰ساعت دردکشیدم و دردام هم بامعاینه تحریکی شروع شد.الان ...

سلام عزیزم

به هییییچ عنوان هفته ۳۸ واسه معاینه نرو

ترشی ممنوع... سردی محدود

هرشب شکم و کمرتو روغنمالی کن 

هرشب قبل خواب ۳_۲ تا قرص مغربی ۱۰۰۰ میلی با صورت خیلی عمیق و واژینال شیاف کن. طوری که اپلیکاتور کامل وارد شه

سلام دوستان میگم بدترین حالتی که بچه هاتون داشتن واسه دندون در آوردن چه طور بوده؟ 

سلام عزیز

اسهال و تب

اولی و دومی به خاطر تب شدید بستری شدن. به خاطر درد لثه هیچی نمیخوردن دکتر گفت باید سرم تراپی بشن!!!

سومی ۲ هفته اسهال شد

اصلا نگران نباش. هر بارداری و زایمانی شرایط خودشو داره کدوم شهری؟

بندر لنگه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام عزیز  اسهال و تب اولی و دومی به خاطر تب شدید بستری شدن. به خاطر درد لثه هیچی نمیخوردن دک ...

سلام عزيزم 

پسر من سه روز تب شدید داشت

لثش هم سفید شده بود

وقتی بردیم دکتر گفت ویروس گرفته و سرماخورده و  سرم نوشت و آنتی بیوتیک داد خداروشکر تبش کنترل شد ولی خیلی بی قرار و ناآروم شده

حالا من ناراحتم از اینکه نکنه الکی آنتی بیوتیک به بچم داده باشم 

ان شاءالله خداوند به حق صاحب این ماه و ۶ ماهه ش(ع) جگرگوشَتو سالم و در بهترین زمان تو بغلت بذاره خی ...

ممنون از محبتت عزیزم😘💚

نه اینطور نیست که اصرار رو ویبک داشته باشم. منتظرم ببینم شرایط چطور پیش میره. قبل از اقدام به بارداری رفتم کربلا فقط برا اینکه بگم این یکی رو دیگه خودتون برام پیش ببرین. تا جاییکه وظیفمه تمام تلاشم رو میکنم از این امانت نگهداری کنم.آدمی به امید زندس  

بله یک هفتس که ۶۰۰۰ میزنم. ولی راستش آسپرین ۸۰ هام رو مرتب نمیخورم،از طرفی کم خونم هستم.نمیتونم دوتا قرص آهن بخورم.معدم وضعیتش خوب نیست.

قم بخوام جای خوب سونو بدم دوهفته طول میکشه افتخار بدن😬 به هر کسی هم میگم برام بنویسین میگن وزن بچه خوبه نیاز نداری😒

بله عزیزم همه جراحی های شکمی با چسبندگی همراهن  کیفیت و دفعات جراحی روی میزان چسبندگی اثرگذار ...

واقعا سردرگمم،خسته شدم دیگه باین شرایطم نمیدونم قید بچه رو بزنم دیگه،چرا انقدررر خدا شرایطی سخت کرده واسه ی بچه،واقعا دوست ندارم دوباره سزارین بشم ،توان و کشش ندارم با این حجم از کم خونیم 

سلام عزیزم به هییییچ عنوان هفته ۳۸ واسه معاینه نرو ترشی ممنوع... سردی محدود هرشب شکم و کمرتو روغن ...

سلام عزیزم.متاسفانه نتونستم شیاف گل مغربی گیربیارم.ب نظرت چندهفته برم؟اخه سربچه قبلیمم دردم نگرف اخرش مجبورب معاینه تحریکی شدم

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

دوستان ورزش‌هایی که واسه پایین اومدن نی نی هست الان انجام بدم زود نیست؟ سجده چند ساعت برم خوبه؟ دو هفته ای هست روزی یه ساعت میرم میترسیدم زود باشه بیشتر برم.

گل مغربی الان روزی دوتا شیاف کنم؟ 

من خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم خیلی ناراحتم

به شدت تحت انواع فشار ها هستم

بچه هم نمیچرخه

همه میگن میچرخه نترس. 

چرا نترسم

بنظرم صحه نذاشتن به نگرانی یک فرد خیلی بده

اصلا هیچ کس جدیم نمیگیره

ابتدا باید هم دردی کرد. من توی بارداری قبل با قند دست و پنجه نرم کردم توی بارداری باقر با تیروئید

این بارداری با هر دوش خیلی آروم برخورد کردم. و دیدید که مشکلی هم پیش نیومد.

اما بریچ بودن بچه برام یه چیز جدیده و واقعا کی گفته حتما بچه میچرخه. چرا هیچ کس درکم نمیکنه. از کل دلایل سزارین باید به همچو دلیلی سزارین بشم؟ خیلی ناراحتم. دست خود آدمم نیست به اینه که بچه چی بخواد. به اراده جنین بستگی داره. نمیشه زورش کنی. ده روزه ورزش ها و راهکارها هیچ کدوم جواب نداده. در صورتی که خیلیا با چند روز انجام این ورزش ها بچشون میچرخه. یوتوب انگلیسی و نی نی سایت فارسی رو شخم زدم. توی ذهنم یه لیست بلند بالا دارم از راهکارها. ولی فاطمه زهرا اصلا محلم نمیذاره. همه بچه هام همیشه سفالیک بودن. مشکل خاصی نیست لابد. پس چرا ایشون اینطور شده. آیا من مادرم رو اذیت کردم با بریچ بودنم، قراره عقوبت سرتق بودن خودم رو بچشم؟ 

دلم گرفته

هیچی سر جاش نیست. 

این 100 میلیون رهن اضافه واقعا گلومون رو گرفته. با 4 تا بچه دوباره باید همین پرایدمون رو بفروشیم. دلم به تفریحاتمون خوش بود. عادت کرده بودیم به گردش هامون. 

اگرم ماشینو نفروشیم، بلند شیم بریم یه خونه داغون که به پولمون بخوره، هرچقدر هم مسئولیت هام رو کم کنم بازم توی جابجایی خونه مسئولیت دارم. بازم تا بیام اثاث رو جمع و پهن کنم وسطش بچم دنیا اومده و در این دنیا هییییییچ کسو ندارم چند ساعت بچه هام رو بهش بسپرم. مادرشوهرمم شرایطش خوب نیست. فرضا بخواد کمکم کنه چقدر مگه ازش کاری برمیاد. واقعا با نوزاد سخته. تصور نمیکردم یهو 100ت رهن رو زیاد کنه. وگرنه از دو سه ماه پیش پیگیری میکردم تعیین تکلیف بشیم. بنده خدا صاحبخونه هم مشکل براش پیش اومده من واقعا بهش حق میدم پول لازم باشه.

بعد یچی دیگه که خیلی روی دوشم سنگینی میکنه بحث کثیف بودن خونه ست. یعنی علاوه بر جمع اثاثیه باید کلی از کثیف کاری بچه ها تمیز کنم و خونه رو تحویل بدم. سختمه 130متر خونه رو بسابم.  

شوهرم خیلی خیالش راحت بود فکر می‌کرد هرچی باشه با مبلغ رهن و اجاره کنار میایم. 

هنوز یک بار نرفتم ویزیت پزشک

اهنم رو مدتیه نمیخورم

اعصابم ندارم. 

تاامااااام

یکی منو دریابه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دوستان ورزش‌هایی که واسه پایین اومدن نی نی هست الان انجام بدم زود نیست؟ سجده چند ساعت برم خوبه؟ دو ه ...

اگر سابقه زایمان زودرس نداری، یه مقدار ورزش هارو انجام بده. همون روزی یک ساعت کافیه بابا نمیخواد همش سجده باشه 

شیاف هم بنظرم نهایتا دو تا کافیه 

سجده تو این سن از بارداری برای قرارگیری جنین در بهترین موقعیت، مناسبه. لزومی نداره روزی یک ساعت باشه. یک ربع بیست دقیقا هم کفایت میکنه. البته اگر دوس داری و میتونی، یک ساعتم موردی نیست. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست