2777
2789
عنوان

پدر خونده ام

780 بازدید | 130 پست

من پایه تجربی ام یعنی اولین سالمه درصد هام ۳۰ ۲۰‌اینطوری هان و همش خانواده میزنن تو سرم خاک بر سرت این همه میخونی هیچی نمیشی

چیکار کنم

به خدا مثل آدم میخونم هر چند خونه ما آرامش و از این بابت نداره

مثلا نمونه اش پدر خونده ام پیامک اومده بود رو گوشیش خاک بر سرش هیچی نشده هنوز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیفهمم چی میگیدرست بنویسپایه تجربی یعنی چندم؟جمله آخرتم نفهمیدم

کدومشو نفهمیدی عزیزم

اگر اون نیاز به تلاش که بهت گفتم تو ازمون های آزمایشی ماز یه قسمت داره وضعیت عالی نیاز به تلاش و خوب و خیلی خوب من با اینکه مثلا ۳۰ ۲۰ اینا میزنم باز نیاز به تلاشم و هر دفعه تعداد غطام کمتر میشه ولی اما بازم جیگن

منی که پدر خودمه هم دیروز کلی از حرفاش گریه کردم بابت همین درصد ها با اینکه مریض هم بودم. ناراحت نباش عزیزم خیلی شرایط تورو دارن تنها نیستی‌‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

فقط و فقط بخون اصلا به دورو بر اهمیت نده فکر کن وسط میدون جنگ گذاشتنت و بهت گفتن اگه درس نخونی میکشیمت یه جوری بخون که انگار مرگ و زندگیت به همین بستگی داره (که واقعنم داره بحثه آیندته ) هیچوقتم فراموش نکن خیلی از آدمها بخاطر عقده ها و موفق نشدن های خودشون دلشون نمیخواد دیگرانم از اونا بیشتر پیشرفت کنن یا موفق بشن

دهم تجربی ام یعنی سال اول بعد میزنن تو سرم درصدات کمه هنوز نیاز به تلاش بیشتری خاک بر سرت هیچ گهی نم ...

والا اگه میبینی هر چی میخونی و نمیتونی دیگه نخون
کلاس انلاین شرکت کن
یا اینکه کلید ازمون هارو بگیر بزن خودتو راحت کن برای تو که الان دهمی اینکه خودت بدونی که داری میخونی و باید ارامش داشته باشی

والا اگه میبینی هر چی میخونی و نمیتونی دیگه نخونکلاس انلاین شرکت کن یا اینکه کلید ازمون هارو بگیر بز ...

ببین عزیزم روز به روز دارم پیشرفت میکنم ولی ذره ذره ولی بازم خیلی تو سرم میزنن من کلید ازمون نمیخوام

کدومشو نفهمیدی عزیزماگر اون نیاز به تلاش که بهت گفتم تو ازمون های آزمایشی ماز یه قسمت داره وضعیت عال ...

میدونم ماز چطوریه پارسال خودم آزموناشو میدادم

چطور با این درصدا نیاز به تلاش میزنه؟باید متوسط باشه

خانوادت بی درکن..به حرفاشون اهمیت نده

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤