2777
2789

کارای هنری و تحصیلی مثل مشاوره و تدریس انجام میدم و کتاب مینویسم درآمدم ثابت نیست اگه یه ماه کار.کنم پشت سر هم شاید۸۰تومن تا۱۰۰بشه

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

گفت خودت

عزیزم خودم هم پول و پسنداز برای ایندم به اندازه کافی دارم ولی چون شاغل نیستم نیاز ندونستم بگم عزیز ❤

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغلت؟

ناخنکار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

۱۵تومن

شوهرمم همینقد میگیره اینقد قسط وبدهی داریم ک تا آخره ماه نمیکشه بعد مامانم فکر میکنه چون دوتامون هم کار میکنیم خیلی پولداریم و باید هی بهشون کمک کنم الان هم چون گفتم پول ندارم باهامون قهرن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
شرایطش چطوری هست دانشجو معلم؟

شرایط چی عزیزم ؟ 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛