2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست
بچه ها من سرماخوردم. بدن درد و کمردرد شدید دارم. هفته هشت بارداری ام فکر کنم. یکم تب که زیاد نیست ول ...

سلام عزیز

تب و بدن درد تو بارداری خیلی بده😓

به هیچ عنوان نذار تبت بالا بره

تب داری یا شیاف استامینوفن بذار یا قرص استامینوفن ۳۲۵ بخور که بالا نره

تا میتونی سیب، آب سیب طبیعی، دمنوش دارچین، ویتامین سی بخور

برو زیر پتو عرق کنی زودتر تب و لرزت بخوابه

پاهاتو بذار داخل آب نمک طبیعی یا آب سرکه طبیعی

و مستمر دعای نور حضرت زهرا(س) رو بخون

ان شاءالله زودتر خوب شی

سلام رفیق جان ماشالله بهت و به خانواده ی جهادی عزیزت. کلا جهاد تو جهاد شده کارات...😉  ببین ص ...

بتونم از جا بلند بشم حتما درستش میکنم. کمرم از وسط انگار تبر خورده دردش نه میذاره بخوابم نه میذاره کار دیگه بکنم. مثل مار گزیده همش به خودم میپیچم.

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیز تب و بدن درد تو بارداری خیلی بده😓 به هیچ عنوان نذار تبت بالا بره  تب داری یا شیاف ...

ممنون خواهرجان. تبم زیاد بالا نمیره خدا رو شکر ولی درد بدن و کمر و سرم که از فشار سینوسهاست ناچارم میکنه به خوردن مسکن...

خیلی بدن درد اذیتم میکنه...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام هدیه جان. بله درسته. شما هم همونی بودی که فاصله سزارین تا وی بکت کمتر از دوسال بود. درسته؟ من ...

سلام عزیزم، فاصله سه سال و نیم

سعی میکنم ان شاءالله تا آخر شهریور شیر و بگیرم، ظاهرا از وقتی باردار شدم کیفیت شیر کم شد، دخترم کم و بیش غذا میخوره

ممنون خواهرجان. تبم زیاد بالا نمیره خدا رو شکر ولی درد بدن و کمر و سرم که از فشار سینوسهاست ناچارم م ...

اگه تب نداری مسکن نخور

برو زیر پتو عرق کنی. هرقدر بیشتر عرق کنی درد زودتر از بدنت خارج میشه

تونستی یه دوش آب داغم بگیر که سینوسا و درد بدنت آروم بگیره

تا میتونی بخواب

واسه سینوزیت سرکه طبیعی رو بجوشون و زیر پتو بخور بگیر

فقط حین بخور حتما چشماتو ببند

هر روز که نمی تونم آب گوشت بخورم شبا هم خداروشکر پسرم خوابش خوبه و فقط برای شیر بیدار میشه حالم ...

سلام . اتفاقی پست رو دیدم . 

ناامید نشو 

اول مطمئن هستی بچه سینه رو درست گرفته ؟ چون اگر سینه رو درست نگرفته باشه باعث میشه درست شیر جریان پیدا نکنه 

و اینکه ناامید نشو باید صبر داشته باشی 

کاری به گریه اش نداشته باشه شاید اصلا برای شیر نباشه 

برای اینکه بفهمی شیرت کافی هس اگر نوزاد فقط ۶ تا ۸ پوشک خیس کنه یعنی شیرت کافی هس براش مدفوع کاری ندارم چون نوزاد ها فرق دادن .

به نظر من از هر سینه حدود ۲۰ دقیقه بهش شیر بده یعنی کلا ۴۰ دقیقه 

دیگه بیشتر نده چون هم خودت خسته میشی هم نوزاد 

اگر اخر ماه وزن و قد بچه رشد خوب بود پس شیرت کافی هس

بهتره بعد از هر شیر دهی هم سینه رو با دوشیدن دستی خودت تخلیه کنی هر چی سینه بیشتر تخلیه بشه شیر زیاد تر میشه 

من یا جا میخوندم نوشته بود ۹۰ درصد مادرهایی که فکر میکنن شیر کم دارن اشتباه میکنن و مطمئن باش شیر شما هم براش کافی هس 

به هیچ عنوان شیشه دهان نوزاد نکن اگر کردی به احتمال زیاد سینه رو ول میکنه و خودش عاملی برای کم شدن شیرت هس 

هم اتاقی با شیشه اصلا بهش شیر نده کودک باید فقط سینه رو مک بزنه مک زدن سینه با شیشه فرق داره دچار دوگانگی میشه و سینه رو ول میکنه اصلا همین که شیشه میزاری دهانش دلیلی برای این هس که درست مک نزنه و سینه ات رو تخلیه نکنه اگر سینه تخلیه نشه شیر در سینه ذخیره میشه و تولید شیر کم میشه

شب حتما شیر بده شبردهی در شب باعث افزایش شیر میشه چون ترشح هورمون شیردهی در شب بیشتر هس 

خواب کافی داشته باشه خواب از تغذیه هم مهمتر هس این رو دکتر مرندی متخصص اطفال میگفت

سلام همشهری😍 قربون محبتت... آره خدا دوباره بهم افتخار داده و تاج مادری رو روی سرم گذاشته ولی خب یک ...

بهت تبریک میگم صفاجون 😘

حتما لایقش بودی که خدا دوباره بهت فرزند داده عزیزم 

می‌دونم خیلییییی سخته چون خودم دقیقا تو شرایط مشابه شما هستم ، بازم تو دل و جراتت بیشتر از من بوده 

چون من هنوز میترسم از دوباره مادر شدن،وافعا رسیدگی به بچه ها کار سخت و زمان بری هست، حوصله زیاد میخواد،توان بدنی زیاد میخواد...

این که یکم ذهنت درگیر هست طبیعی هست چون آدم یه حس ترس داره که آیا تصمیمی که گرفتم درسته یا نه،ایا از پسش بر میام یانهولی اینو بدون تو تمام لحظات خدا با ماست...

اینکه تو دنیا رنج خوب و انتخاب کردی تا باهاش به خدا نزدیک تر بشی ،واقعا آفرین داره 🌹🥰

الان چند هفته ای؟

ویار نداری؟

بچه کوچیکت هنوز دوسالش نشده درسته؟

بیا یکم از اوضاع احوالت بگو شاید منم شهامت پیدا کنم😁🥰

سلام دوستان من چندماه قبل پیام گذاشتم و خودمو معرفی کردم. من یزد زندگی میکنم اینجا دکتر واسه ویبک ...

من اومدم یه خبر خوب برای یزدی های تاپیک داشته باشم....اون خبر خوب اینه که بیمارستان مجیبیان مجهز به اتاق lDR شده و امکان حضور همسر و همراه در تمامی مراحل زایمان مهیا شده، و این اولین بار هست که توی یزد همچین امکانی بوجود اومده....جای خرسندی است...

ضمن اینکه خوشبختانه خودم حضوری پرسیدم و گفتند دکتر مهدیه مجیبیان هم ویبک قبول میکنند...

الان پزشکانی که توی یزد ویبک قبول میکنند دکتر مهدیه مجیبیان و دکتر سمیرا سلطان پور و دکتر زینب رمضانخانی هستند....الحمدالله

....

اینو کاربر @وذالنون     گفته

سلام عزیز منم ۱۸ماه پیش سزارین شدم الان ۲۲ هفتم میخوام ب امید خدا طبیعی زایمان کنم فعلن ک چیزی معلوم ...

سلام عزیزم تقریبا هفته هامون با همه ...انشالله خدا بهمون کنه بتونیم طبیعی زایمان کنیم ...کاش گروهی چیزی باشه بشه با بچه صحبت کرد ورزش ها رو انجام داد هر بگی چیکار میکنه؟ همچین گروهی هست؟