2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
نمیدونم تجربه ش رو داشتید یا نه، ولی هر مردی ظرفیت و تحمل بودن تو اتاق زایمان رو نداره . من از م ...

حالا من قبلا کاملا مخالف همراهی همسر حین زایمان بودم

ولی وقتی پیشم بودن حس خوبی داشتم. همسرمم خیلی خوششون اومده بود

میگفتن لحظه ی تولد چقدر ملکوتی و پر از نورانیته

ولی بنده خدا اومد کمرمو ماساژ بده کم مونده بود از اتاق بندازمش بیرون😆🤦‍♀️

وقت زایمان اصلا دوس ندارم کسی بهم دست بزنه. احساس میکنم دردم چن برابر میشه

دوس دارم خودم باشم و نجواهای درونی خودم. کسی از بیرون مزاحم جسم و روحم نشه😅

یه بنده خدایی هست از اقوام دور مادرم... الان خیلی پیرن. مادرم میگن ۹_۸ تا بچه آورده. اجازه نداده سر زایماناش هیچکس پیشش باشه

خودش میرفته تو یه اتاق درو می بسته زایمان میکرده. بند نافم میبریده. بچه رو تمیز میکرده لباس میپوشونده و می اومده بیرون

عاشق این مدل زایمانم😆🤣

نمیدونم تجربه ش رو داشتید یا نه، ولی هر مردی ظرفیت و تحمل بودن تو اتاق زایمان رو نداره . من از م ...

سلام عزیزم

صفحه 20 تایپیک خاطرات می تونید خاطره ام و بخونید، همسرم کنارم بود،تا زمانی که دکتر بیاد، موقع معاینه و نوار قلب هم بیرون میرفت، اما هم قدرت بدنیش به دادم رسید، مدام کیسه آب گرم و رو کمر و شکمم جابجا کردن و هم دلداریشون، من با عکس و فیلم اون لحظه اصلا موافق نیستم، فقط روی توپ نشستم و همسرم کمکم میکرد، حتی طوری لباسمو پوشوندم ک همسرم فضای زایمان و اون حالت من تو ذهنش نمونه، زن و شوهری جای خودش ، حرمت ها هم جای خودش

اما خییییییلی راضی بودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دیروز رفتم دکتر و معاینه کرد، گفت بچه ت خیلی بالاست و دهانه رحم سفته. گفت اصلا خبری از زایما ...

ان شاءالله خیر عزیزم

ویبک قبلی

به منم گفتن اصلا علائم زایمان نداری تا 15 -20روز دیگ، درد هم که هیچی

اما دو روز بعدش دردم گرفت که می گفتن صدات و دردت به زائو نمیخوره اما به لطف خدا چهار ساعته شیرین زایمان کردم

فقط توکل کن، ان شاءالله خیر پیش بره

سلام عزیز دقیقا چن هفته و روزی؟

۳۸هفته و دو روز، میدونم الان میگین زوده ولی استرس دارم که شاید دردنیادسراغم، بچه هامم وزنشون بالاست. ۴کیلو. ترس از وزنش دارم. ایقد تحرک دارم، پیاده روی هم دارم ولی دریغ از یه دردکاذب. کمرم و لگنم خیلی دردمیکنه ولی رحمم سفت نمیشه

سلام عزیزم صفحه 20 تایپیک خاطرات می تونید خاطره ام و بخونید، همسرم کنارم بود،تا زمانی که دکتر بیاد، ...

دقیقا

زایمان طبیعی و مادر مسلمون حرمت داره👌

عکس از بچه کفایت میکنه. لزومی نداره از حریم خصوصی مادر فیلم و عکس گرفته بشه

سزارین بودن

میدونم عزیز 

گفتم اسپاینال شدن؟ یعنی از کمر بیحس شدن؟

چون بعد بیحسی کمر ، پاها و بدن ورم میکنه

اگه فشارشون نرماله و قبلش تستای کبدی مشکلی نداشته، ورم بعد اسپاینال طبیعیه

۳۸هفته و دو روز، میدونم الان میگین زوده ولی استرس دارم که شاید دردنیادسراغم، بچه هامم وزنشون بالاست. ...

هنوز زوده😁

اصلا نگران نباش. منم سر ویبک اول واسه چک سایز لگنی معاینه شدم دکتر همینو بهم گفتن. ولی زایمانم خیلی هم عالی بود

شیاف رو پرتعداد و عمیق بذار . سجده های خیلی طولانی و حداقل ۱ ساعت پیاده روی پنگوئنی آروم و نرم

فیزیولوژی بچه ها به خودت رفته یا به همسرت؟

اگه به خودت رفتن ، نگران زایمان نباش

تونستی هفته ای یکی دو روز برو کوه. البته بدون جهش 

مقل ازرق و کندر رو هم تهیه کن

باید استراحت نسبی باشی کار سنگین ، پیاده روی، بالا پایین کردن پله، رابطه، حموم طولانی و داغ ممنوع ...

ممنون گلم جواب دادی، دوهفته استراحت کامل کردم امروز رفتم سونو واژینال گرفت ۳۴ شده بود ، ۱۱ هفته شکمی ۳۰ بودم ، خداروشکر الان بالا رفته