2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733801 بازدید | 90148 پست
سلام به همه ی دوستان تاپیک. تبریک به مامانهایی که این چند وقت زایمان داشتند و به سلامتی این مرحله ر ...

سلام. ژیوار جان من در مورد یه بخش سوالت تجربه دارم فقط. بارداری قبل همزمان توی شوک حاملگی و ویار قرار گرفتم. قلب بچه تشکیل شده بود و میزد که فهمیدم. از نظر روحی یارای تحمل نداشتم. آمادگی نداشتم. خیلی گشنگی و تهوع بهم فشار می‌آورد. یکی از دوستام گفت شده شکلات بخور نذار شکمت خالی بمونه. بنده خدا فکر نمی‌کرد این حرف میتونه چقدر برای من کج فهمی ایجاد کنه. خلاصه بهت بگم حلال زاده به دایی میره. همونطور که داییم سه پیچ میشد یه غذارو توی یه فصل هر شب می‌خورد. هررررر شببببببب

منم تو ویار در هفته انواع شکلات رو میخوردم. کم کم به باقی شیرینی جات و... کشیده شد و این عادت عود پیدا کرد. غذاخور هم نبودم. تا دلم ضعف میرفت میرفتم سراغ این چیزا. 

اما واقعا پدرم در اومد. هم کم کم آلرژیم سر و کله ش پیدا شد و عود کرد (از اون موقع بدنم با چیزای شیرین مشکل داره. بخورم خارش و سرفه شروع میشه. حتی گاهی چای با چند تا قند میخورم شروع میشه)  هم پری دیابتیک شدم. 

این بارداری از اولم قیدش رو زدم. باور کن توی بارداری هم میشه مقابل نفس ایستاد. هرچی بیشتر هم می ایستی کمک میکنه به قوت بیشتر.

یه عارفی میگفتن برای قوت بخورید نه لذت. 

شمام هرچی قوتت میده بخور. (البته که لذت هم باهاش هست) 

چون بارداری فکر نکن هرچی هوس کنی میشه خورد. ذهنیتت رو ببر سمت اینکه اتفاقا توی بارداری آدم باید طیب و طاهر بخوره. 

درک میکنم چه حسیه. درک میکنم با همه وجود. تازه ضعف ها از نیمه دوم بارداری شدید تر میشه. منم گاهی دلم میخواد همه چیو ببلعم ولی رعایت میکنم.

راستی هر پرهیزی باید جایگزینی داشته باشه. حتما جایگزین طبیعی خوب رو اضافه کن. هرچی که میلت میکشه. از کانال های تغذیه اسلامی خیلی از محصولات خوب مقوی و خوشمزه رو میتونی تهیه کنی.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
مگه شما الان بارداری؟ اگه باردار نیستی بذار ۲۱_۲۰ ماهگی بچه ت اقدام کن که فاصله شون زیاد شه، از بابت ...

باردار نیستم اما قصد دارم یک سال و نیم دیگه بعدی رو بیارم

خیلی دوست داشتم طبیعی باشه و اینکه همه شرایطم خوب بود واسه طبیعی آوردن حس میکنم اگه دردام خود بخود شروع میشد بهتر بود اما با امپول فشار واقعا غیرقابل تحمل و وحشتناک بود

نمیدونم سری بعد میتونم طبیعی باشم یا نه🥲

نگفتی اپیدورال میکنن بعد ۵سانت رو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم،ممنون ازت،خوابم بهم ریخته تقریبا در شبانه روز بزور ۲-۳ساعت میتونم بخوابم مایعات هم زیاد میخ ...

سلام خواهرجان، به عنوان کسی که ۱۰,۱۲ ساله چالش یبوست داشته و دارم  و هموروئید دارم، و انواع و اقسام خوراکی های مسهل و ملین رو می‌دونم و استفاده کردم، بهت یه نکته بگم، هیچ وقت موقع یبوست زور نزن ، به هیچ عنوان، یعنی دقیقا زمانی که روده ها هیچ حرکتی برا دفع ندارن درحالیکه عذرمیخوام مدفوع داخل مجرای خروجی مقعد مونده و فرد تلاش می‌کنه با زور زدن اونو دفع کنه، درحالیکه اشتباه محضه، این زور زدن هر چند منتهی به خروج مدفوع بشه اما قطعا شقاق و همورویید رو به دنبال میاره، اون لحظه فقط باید مسهل خوراکی و شیاف مسهل استفاده کنی تا تخلیه با کمترین فشار صورت بگیره، بعد برای پیشگیری از یبوست مجدد تدبیرات غذایی و دارویی ( طب سنتی اینجا به خوبی حل می‌کنه) رو مرتب انجام بدی....

من خودم بشخصه توی یبوست های بعد زایمان فققققط با مصرف مسهل طبق دستور طبیب مشکلم کنترل میشه، و هیچ کدام از خوراکی های ملین تو اون مرحله برام کارساز نیستن،...

مثلا الان با مصرف گل قند یبوستم کنترل شده...اما همین گل قند بعد زایمان ذره ای تأثیر نداره برام

سلام به همه ی دوستان تاپیک. تبریک به مامانهایی که این چند وقت زایمان داشتند و به سلامتی این مرحله ر ...

خب راهی پیدا کردی به من بی نوا هم بگو، زیرا من نیز این چنین هستم....

اینسری دریغ نکردم از خوردن هر آنچه هوس کردم و مضر بود، امروز هم دو کپه ی سیر ترشی که خودم سه سال پیش انداخته بودم رو خوردم با یه بشقاب ماکارونی مضر کارخونه ای،🤦🤦 مدام هم سردردم فشارم افتاده....

وزن هم نگم برات اصلن، افتضاح، بارداری قبلی که توووووووپ ورزش و عرق ریزان و لب به کارخونه ای صنعتی نزدم ، لب به مضرات و غلیظیجات و سردیجات و نزدم و حسابی پرهیز بودم ، ۱۵ کیلو اضافه کردم، اینسری که خدا بهم رحم کنه....

باردار نیستم اما قصد دارم یک سال و نیم دیگه بعدی رو بیارم خیلی دوست داشتم طبیعی باشه و اینکه همه شر ...

الان بچه ت چن وقتشه؟

واسه ویبکی ها اپیدورال و روشای بیحسی استفاده نمیکنن

چون روند زایمان رو کند میکنه و ممکنه با کند شدن روند زایمان انقباضات به بخیه های رحم فشار وارد کنن

با روشای تسهیل زایمان میتونی زایمان کم دردی تجربه کنی

فقط باید اجازه دخالت ندی 

سلام عزیز

میل زیاد به شیرینی جات مخصوصا شیرینی جات مضر از غلبه ی سوداس

مواد دافع سودا استفاده کن رفته رفته بهتر میشی

ناشتا ۲۱ عدد مویز بخور

۷ عدد بادام

زیتون زیاد بخور

عطرای طبیعی زیاد بو بکش

روغن بنفشه داخل سوراخای بینی بریز و ملاجتو ماساژ بده

نوره طبیعی استفاده کن و کف پاهاتم بزن

الان بچه ت چن وقتشه؟ واسه ویبکی ها اپیدورال و روشای بیحسی استفاده نمیکنن چون روند زایمان رو کند می ...

سلام رستا جان پسر شما اسپیره کرده بود با ریفلاکس؟  شما الان چه شیر خشک مخصوص ریفلاکسی به کودکتون میدید؟  ما اتفاق عجیبی برامون افتاد که واقعا کم اوردم دخترم ریفلاکسی شدید شده و دارم میمیرم از بس یهو تو یک هفته اینقدر وزن کم کرده نوزاد سه ماهو نیمه.... نوزادی که الان باید هفت و دویست باشه الان شده پنج و نیم و ریفلاکس شدید دکتر دارو داده داره میخوره ولی هم خثدم شیر ندارم هم خودش هیچی نمیخوره 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
سلام. ژیوار جان من در مورد یه بخش سوالت تجربه دارم فقط. بارداری قبل همزمان توی شوک حاملگی و ویار قرا ...

منم از همین میترسم😖😫😫

آخه من واقعا تا الان به قول اطرافیان که میگن همیشه تو رژیمی اصلا دهنم به غذا خوردن به زور باز میشد ولی تبدیل شدم به یک هیولای غذا خور😭😭😭

خودم هم میدونم نباید بخورم، برای همسرم ممنوع کردم خریدن اینها رو بجاش خودم تو خونه درست کردم که خیر سرم سالم باشه ولی فکر کنم باید اون کار رو هم نکنم وگرنه  آدمی هستم که بدونم چیزی ضرر داره دیگه واقعا از چشمم میفته ونمیخورم🥺

منم اشتباه ام شاید این بود تو حال بدی که بچه رو مدرسه میبردم برای بهتر شدن حالم آبنبات تو دهنم میذاشتم، به قول شما کار خودشو کرد🤔

خب راهی پیدا کردی به من بی نوا هم بگو، زیرا من نیز این چنین هستم.... اینسری دریغ نکردم از خوردن هر ...

تا الان راه خودم خودسازی و مبارزه با نفسه و کمتر دیدن و دردسترس نبودن اون چیزایی که هوس میکنم.

ولی باید راه دیگه ای پیدا کنم، چون الان اراده ام هم مثل قدیم محکم نیست🤪

سلام عزیز میل زیاد به شیرینی جات مخصوصا شیرینی جات مضر از غلبه ی سوداس مواد دافع سودا استفاده کن ر ...

با این غلبه ی سودا که گفتی که صد در صد موافقم👌

خدا خیرت بده، چشم انشالله استفاده میکنم تا ببینم چی میشه.

@وذالنون       خواهر بدو بیا اینجا یه راهکار پیدا شد😁

سلام. ژیوار جان من در مورد یه بخش سوالت تجربه دارم فقط. بارداری قبل همزمان توی شوک حاملگی و ویار قرا ...

راستی برای جلوگیری از دیابت و ترشح بهتر انسولین سنگ پا کشیدن یا پای لخت روی سطوح ناهموار راه رفتن خیلی خوبه.

سلام خواهرجان، به عنوان کسی که ۱۰,۱۲ ساله چالش یبوست داشته و دارم  و هموروئید دارم، و انواع و ا ...

سلام عزیزم،ممنون از راهنمائیت.ناشتا آبگرم وخاکشیر که میخورم مشکلم حل میشه خداروشکر،بخاطر بیخوابی بدجور مزاجم ریخته بهم.

الهی وربی من لی غیرک
سلام رستا جان پسر شما اسپیره کرده بود با ریفلاکس؟  شما الان چه شیر خشک مخصوص ریفلاکسی به کودکتو ...

سلام عزیزم

بله. بذار کامل توضیح بدم

پسرم حدود ۲ ماهگی دفع رگه خون داشت، شیرخشک پپتی گرفتیم بهش نساخت. ال اف گرفتیم یه مدت خوب بود که ۳ ماهگی درگیر رفلاکس خیلی شدید شد

خیلی حالش بد میشد. نفس کم می آورد. مصرف شیرش به شدت پایین اومده بود

از دکتر مقدادی مشورت گرفتم علائمشو گفتم، نگفتن باید شیرخشکش عوض شه! گفتن همین ال اف خوبه!

گفتن علائم آلرژی و رفلاکس نوزاد با تشنج خیلی شبیه همن... اول ببر فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال اگه نوارش خوب بود اون وقت میگم چیکار کنی

خلاصه بردیم مطب دکتر اشرفی نوار مغز گرفتن خداروشکر مشکلی نداشت. دکتر اشرفی گفتن ببرید رفلاکسشو درمان کنید

که چون پسرم وضعیتش زیاد خوب نبود، همون لحظه ای که از مطب خارج شدیم به همسرم‌گفتم تا من فوق تخصص گوارش اطفال پیدا کنم طول میکشه. ببریم بیمارستان یه دارو بدن. تا ۳_۲ روز آینده که از دکتر خوب وقت بگیرم. 

بردیم بیمارستان بلافاصله بستری کردن. گفتن مجاری تنفسیش ملتهب شده، ببری خونه چن روز بعد ریه ش عفونت میکنه! ریه نوزاد ضعیفه. عفونت کنه ممکنه واسه همیشه درگیر آسم‌ و مشکلات تنفسی بشه

خلاصه بستری شد. دکتر فرداش ویزیت کرد گفت به سویای شیرخشک ال اف هم حساسیت نشون داده. آنتی بیوتیک و پنتوپرازول و بخور تجویز کرد

چن روزه م خوب شد. همونجا دکتر کاوه منش واسش شیرخشک نئوکیت تجویز کرد و بعد ثبت نام از داروخونه حدود ۲ روز بعد براش تهیه کردیم.

روز ترخیص داشتن کارای ترخیصشو انجام‌میدادن یهو تو خواب رفلاکس کرد . نمیدونی چقدر حالم بد شد. کل بخش ریختن تو اتاق پسرم. چن ثانیه ای سطح اکسیژنش پایین اومد‌ . بیحال شد. فورا انتقالش دادن بخش  picu یه مشاوره مغز و اعصاب براش گذاشتن . یه شب اونجا بود. خیلی هم حالش خوب بود. فقط همون چن دقیقه بیحال بود. اما دکتر احمقش گفت این تشنجه!!!!!! چن روز نگه داشتن دارو دادن تلاش میکردن نوار مغز بگیرن. که تکون‌میخورد نتونستن . نهایتا با رضایت خودمون‌مرخصش کردیم

بعد ترخیص بردیم مطب دکترش گفت اصلا نمیشه گفت تشنجه. بچه خواب بوده، رفلاکس کرده، سیانوز شده! شمام اکسیژن بهت نرسه اونطور بیحال میشی و حتی ممکنه تشنج کنیَ این واکنش طبیعی مغزه!

کلی تست متابولیک و سونو و... نوشته بودن که شکرخدا نرمال بود

دکتر گوارشش میگفت تستا رو انجام بده خیالت راحت شه ولی این بچه اگه مشکل متابولیک داشت خوب وزن نمیگرفت 

ولی داره خوب وزن میگیره و خوب شیر میخوره و تکامل بدنش خوبه

دکتر مغز و اعصابشم گفت اگه بعد رفلاکس مدت زمان طولانی اکسیژن بهش نمیرسید احتمال آسیب به مغز وجود داشت. که خداروشکر زمانش خیلی طولانی نبوده

و نامه داد که واکسن ۳ گانه شو تزریق نکنن! نمیدونست ما کلا مخالفیم و نمیبریم

عزیز... اگه دخترت خوب شیر نمیخوره و حین رفلاکس نفس کم میاره ، حتما ببر بیمارستان بستریش کن

اونجا هم دارو میگیره التهاب مجاری تنفسیش خوب میشه

هم رفلاکسش درمان میشه

هم شیرخشک مخصوص واسش نسخه میکنن

اگه اون شب خدا به دلم ننداخته بود و نمیبردیم بیمارستان، معلوم نبود تو خونه نفسش میگرفت چه بلایی سرش می اومد!

اصلا نگران نباش عزیز ... اما اینم مدنظرت قرار بده مغز و ریه نوزاد خیلی حساسه عزیز

بدون نگرانی جدی پیگیر وضعیتش باش