2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733733 بازدید | 90148 پست
سلام عزیزم هپارین یا انوکسا تزریق میکنی؟ تست CBC  و آنزیمای کبدی رو تکرار کن ۱۴۱ لب مرزه. نم ...

بخاطر دندون دردم استامینوفن میخورم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

سلام دوستان عزیزم،ان شااالله که حالتون خوبه.ممنون میشم کمکم کنید،دوروز بود شکمم گلاب بروتون سفت و سخت کار میکرد امروز آبگرم و خاکشیر ناشتا خوردم کار کرد ولی با فشار مضاعف الان که ادرار میکنم مجاری ادرارم میسوزه ادرارم زیاد هست،بنظرتون چکار باید بکنم؟بخیه هامم گاهی اوقات میسوزه گاهی اوقات میخاره خیلی.ولی بیشتر مجرای مقعدم درد و سوزش بعداز هربار دفع دارم.

الهی وربی من لی غیرک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر دندون دردم استامینوفن میخورم

استامینوفن رو اصلا نباید مستمر استفاده کنی

مصرف طولانیش حین بارداری خیلی خطرناکه

واسه دندون درد برو دندونپزشکی. خدماتش هیچ‌مشکلی نداره

روپوش سربی میپوشی ضرری نمیرسونه

مصرف استامینوفن رو قطع کن

استامینوفن رو اصلا نباید مستمر استفاده کنی مصرف طولانیش حین بارداری خیلی خطرناکه واسه دندون درد بر ...

اخه میخام بکشمش خیلی درد میکنه امانم رو بریده .نرفتم دندونپزشکی .شنیدم سه ماهه سوم دست به دندون نمیزنن واسه بچه بده . ۷ماهمه.

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
سلام دوستان عزیزم،ان شااالله که حالتون خوبه.ممنون میشم کمکم کنید،دوروز بود شکمم گلاب بروتون سفت و سخ ...

سلام عزیز

بعد همه ی وعده های غذایی روغن زیتون بخور

چن وقت یبوست نداشته باشی خوب میشی

واسه سوزش ادرار یه تست U/A  U/C بده

واسه بخیه ها قرص سفالکسین خوردی؟

پماد تتراسایکلین۳٪ و آلفا رو مستمر بزن

اخه میخام بکشمش خیلی درد میکنه امانم رو بریده .نرفتم دندونپزشکی .شنیدم سه ماهه سوم دست به دندون نمیز ...

سه ماهه سوم چون مادر سختشه زیاد درازکش بمونه و نفس کم‌میاره میگن نه. که مادر اذیت نشه... وگرنه مشکلی نداره. تا سنگین‌ نشدی برو

وقتی بارداری مواد بیحسی خاص و کم میزنن

اون درد واسه سیستم عصبی بچه ت مثل سمه!! نذار درد بکشی

زودتر برو دندونپزشکی دندونتو بکش

من سر بارداری سوم، یه دندون جراحی کردم و ۲ تا عصب کشی

سر عصب کشی نزدیک ۱۰ بار عکس گرفتن

هر سری روپوش سربی میپوشیدم

باید بری جایی که به مادر باردار خدمات دندونپزشکی ارائه میدن

اگه تهرانی، یکی از بهترین مراکز کلینیک دندونپزشکی بیمارستان شهرامه

سه ماهه سوم چون مادر سختشه زیاد درازکش بمونه و نفس کم‌میاره میگن نه. که مادر اذیت نشه... وگرنه مشکلی ...

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی   

سلام عزیز بعد همه ی وعده های غذایی روغن زیتون بخور چن وقت یبوست نداشته باشی خوب میشی واسه سوزش اد ...

سلام گلم،ممنون ازت،خوابم بهم ریخته تقریبا در شبانه روز بزور ۲-۳ساعت میتونم بخوابم مایعات هم زیاد میخورم اما بخاطر بیخوابی بدجور مزاجم بهم ریخته،چرک خشک کن خوردم،فکر کنم بازم بخورم بدنباشه،بخیه هام بیشترش ریخته یه کمش مونده گفتم اونام بریزه بعد پمادهارو مصرف کنم.ان شاالله زودتر این بخیه هام خوب بشن.بخاطر فشاری که موقع دفع داشتم فکر کنم به مجرایِ ادراری فشار اومده چون علائم عفونت ادراری رو ندارم.

الهی وربی من لی غیرک
قدمش پر خیر و برکت باشه براتون    

عزیزم چه برکت تو برکتی شده ماشاالله😍😍

خونه همه پر از اینجور برکتا باشه الهی..

قدم نورسیده تون پر از خیر و نور‌ باشه عزیزم

@321   عزیزم الحمدالله..

من ازین همه خبر خوب چاق میشماااااا😁

الهی ک خداوند به هرکی میده، خیرش رو ببینه و در دنیا و آخرت چشمشو روشن کنه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام عزیزم قدم نورسیده تون مبارک❤ ان شاءالله فرزندتون چشم روشنی دنیا و آخرتتون باشه خداروشکر که م ...

رستا یه جوری ریزززززز ( ریز از اون جهت هااااا) به هرکی زایمان میکنه، میگی هر زمان برات مقدور بود بیا خاطره تو بگو که من هربار این جمله تو میبینم خنده م میگیره !😁😅

از دست جنابتان😬😬😬 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

سلام به همه ی دوستان تاپیک.

تبریک به مامانهایی که این چند وقت زایمان داشتند و به سلامتی این مرحله رو پشت سر گذاشتند و تبریک دو چندان به اونهایی که با تلاش موفق به ویبک شدن😍💐

راستش به همفکری تون شدیداً نیاز دارم.

من اوایل بارداری به شدت دچار بهم ریختگی گوارش میشم در حدی که گلاب به روتون ۲-۳تا دونه آلبالو رو هم نمیتونستم بخورم و با وجود میل شدید به ترشی ها فقط شوریجات میخوردم.

ولی الان چند روز هست که به شدت میل به شیرینی اون هم ازنوع مضر🤦(انواع آبمیوه ی بازاری، کمپوت و اینطور خوراکی ها دارم)  طوری که یک روز ۳ تا کمپوت خوردم بیشتر هم جلوم میذاشتن و خجالت نمی کشیدم هم میخوردم 🤦🤦🤦🤦

حالا منی که توی دو بارداری قبل با وجود خوراک یک دهم این، بالای ۲۰ کیلو اضافه کردم  و همین الان در این دو ماه نزدیک ۳_۴ کیلو به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

میترسم با این دست فرمون هم دیابت بگیرم هم اینبار رکورد ۵۰ کیلو رو هم جابه‌جا کنم😭😭😭

کسی راهکاری برای این بینوا داره؟؟؟؟؟؟؟؟🥺🥺