2777
2789

؟

کلی برام مالیات اومده پرونده مالیاتی تسکیل شده ،پنجاه تومن ازکجابیارم بدم اخه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

مودی گرامی به شماره/شناسه ملی/فراگیر06****

با سلام و احترام

برگ قطعی اظهار نامه مالیات بر درآمد مشاغل 2*******53 در تاریخ 1403/10&&&&1 ساعت**7 به صورت الکترونیکی به شما ابلاغ گردید.

سازمان امور مالیاتی کشور

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم این پیاما کلاه برداریه ها

ن سایت اداره مالیاتی بود درسته

پدرم که به هر شکلی فرار میکنه 

اما مادرم که برند چارقد خودش رو داره سالی کم گم ۳۰۰ ۲۰۰ میلیون از طریق کارتخوان میاد 

اونم یه خورده اش رو میده بعدش با پارتی بازی صفرش میکنه😂😂😂

برو اعتراض بزن مدارک ببر . شغلت چیه؟

خیاط

مودی گرامی با شماره/شناسه ملی: ++++++

برگه مالیاتی با عنوان برگ قطعی اظهار نامه مالیات بر درآمد مشاغل با شماره یکتای ******06 برای شما صادر گردید و در کارتابل ابلاغ الکترونیک شما قرار گرفت. جهت مشاهده جزییات برگه به آدرس my.tax.gov.ir با قید فوریت اقدام نمایید.

سازمان امور مالیاتی کشور

مالیات پرداخت نکنی ممنوع خروج میشی

من جای نمیرم😂

پدرم که به هر شکلی فرار میکنه اما مادرم که برند چارقد خودش رو داره سالی کم گم ۳۰۰ ۲۰۰ میلیون از طریق ...

منم امسال برام ۴۵۰ میلیون به ناحق بریدن . رفتم دوتا سکه دادم به ممیز مالیاتم شد ۱۰۰ تومن 

پدرم که به هر شکلی فرار میکنه اما مادرم که برند چارقد خودش رو داره سالی کم گم ۳۰۰ ۲۰۰ میلیون از طریق ...

چجوری صفرش کنم ، کجابرم پارتی بازی چحور

چجوری صفرش کنم ، کجابرم پارتی بازی چحور