ببین من هرچی سنم بالاتر میره پژوهش محور تر میشم.
توی مورد شما واقعا نمیشه بدون تخصص نظری داد.
معلومم نیست دقیقا علتش چی بوده.
اما حالا که فتح بابی شده سه اشکالی که قبلا مطرح کرده بودم در مورد نحوه مصرف روغن_گل_مغربی# رو دوباره تایپ میکنم باز با دوستان هم فکری کنیم:
اول اینکه این گل بومی ایران نیست و توی کشور رویشی نداره. خودتون میدونید توی طب سنتی به تناسب هوا و خاک و گیاهان و محصولات یک منطقه با بدن فرد متولد شده توی اون ناحیه، معتقد هستن. حتی بعضا منع میکنن از میوه های غیربومی ایران استفاده بشه. من این استدلال رو متناسب با حکمت خداوندی میدونم.
(جالبه بدونید این گیاه بومی قاره آمریکاست.)
(جهت تفکر# و تحلیل# نه نتیجه_گیری# )
دوم اینکه بعد از گشت و گذار فراوااااان توی صفحات خارجی زبان، متوجه شدم مصرف شیافی و خوراکی این دارو عوارض جانبی ممکنه داشته باشه، از جمله پارگی زودرس کیسه آب، خونریزی های جنینی، رقیق شدن خون و...
اونقدر تاثیرش توی رقیق شدن خون زیاده که اگر شما جراحی داشته باشی ممنوعه قبلش این دارو رو بخوری
متوجه شدم پزشکان خارج از کشور به جهت عوارض جانبیش بعضا منع مصرف جدی میدن
مصرف خوراکی: فقط_۱۴_عدد# مجموعا مجازه. (طبق الگوی تجویز پزشکان خارجی که گفتم)
تاثیرش هم گفتم ۵۰-۵۰ئه. واقعا تعداد بالایی از خانم های امریکایی بودن که از هفته های پایین تر شیاف گذاشته بودن و لیبر طولانی و بعضا دیر شروع شونده ای داشتن!
سوم اینکه تا جایی که مطلعم پزشکان و ماماهای کشور خودمون هم معمولا با شروع دردهای زایمانی یا نهایتا روزهای آخر این دارو رو تجویز میکنن.
اونها تخصص این کار رو دارن. قطعا اگر چیزی اونقدر تاثیر داشت، توصیه میکردن.
در نهایت بگم هیچ کدوم از مزایا و معایبی که گفتم ثابت نشده. یعنی اصلا روی این گیاه پژوهش جامع و درستی صورت نگرفته!