من تبریزیان# رو تا حد زیادی قبول ندارم راستش!
چون میدونم طرفدار زیاد داره توی تاپیک، صحبتی نمیکنم که خدایی نکرده (خصوصا با توجه به صحبت اخیرم) اینطور برداشت بشه، زاویه خاصی دارم.
ولی به صرف اسلامی بودن اسم چیزی نمیشه بهش اعتماد کرد. فقط به عنوان خواهرتون خواهش میکنم هرکسی برای رجوع به هر طبیبی برهان داشته باشه. شما برید نظرات افرادی که استخون ترکونده فقه و اصول و تفسیر قرآن و... هستن بخونید. علامه_جوادی# که شاگرد علامه طباطبایی هستن و صاحب تفسیر تسنیم با اشرافی که روی انواع علوم دارن حتی در مورد طب سنتی میگن شما به صرف آزمون و خطا جلو نرو. الان که وسایل تشخیصی وجود داره، دیگه مجاز نیستی رو حدس یا تجربه صرف، جلو بری.
میگن از اون ۶۰۰۰ حدیث# طبی، فقط ۵درصد سند داره.
اصلا شیخ_صدوق# میگه بعضی دستورات طبی اقلیمیه، یعنی اگر معصوم فرمودن فلان کار رو بکن، اقلیم اون منطقه رو در نظر گرفتن . جای دیگه جواب نمیده!
درمورد ارده، همونی که صلاح میدونی عمل کن گلی. اصلا شاید برای یکی بد باشه. من صرف تجربیاتم رو گفتم. نقل قولمم از حکیم خیراندیش بود. مسئولیتش پای خودش!
در مورد تیروئید تا جایی که یادمه همه ازمایشگاه ها رنجش رو میزنن۵. ولی توی بارداری باید زیر ۲ یا ۲.۵ باشه. اینجور که فهمیدم طبق رفرنس های دکتر زنان تا زیر ۵ الزامی نیست خوردن دارو. ولی دکتر غدد حتما دارو میده اگر از ۲.۵ اینطورا، تجاوز کنه