2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
ممنون از همه دوستان  ان شاء الله خیر برا همه شما دوستان عزیز رقم بخوره

درصد موفقیت وی‌بک ۱: ۷۶.۵

درصد موفقیت وی‌بک ۲ : ۷۱.۱

درصد موفقیت وی‌بک ۳: بیش از ۷۰

درصد موفقیت وی‌بک ۱ با سابقه زایمان طبیعی قبلی: بیش از ۹۰

اینجور که من فهمیدم با اینکه ریسک ها کاملا فرق میکنه ولی درصد موفقیت ها بالای ۷۰ئه.

منبع: 

NCBI

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از همه دوستان  ان شاء الله خیر برا همه شما دوستان عزیز رقم بخوره

از بین ۵۶۶۶ نفر که برای وی‌بک۲ تلاش کردن، ۴۰۶۴ نفر موفق شدن.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام . دوستان لطفاً هرکسی پیامم رو میبینه واسم دعا کنه. امشب رفتم دکتر تشخیص iugr داده البته چیزی نگ ...

خبری بده از حالت.

دوستان کسی دکتر امیرآبادی رو میشناسه  به نظرتون چه طوریه؟ برم پیشش؟

من چند صفحه پیش نظرمو گفتم مبسوط. پیشش ویزیت نشدم ولی تو گروهش بودم. نظراتش رو درباره وی‌بک زیاد خوندم

مومن، متعهد (شدیدا مذهبی) ، طرفدار طبیعی و وی‌بک

کم تجربه تر از سایر دکترها، محتاط

ممکنه از حرفاش درباره وی‌بک وحشت کنی

ولی یه دور باید حتما پیشش ویزیت شی ببینی به دلت میشینه یا نه

سلام ان شاء الله که حال همه دوستان عزیز خوب باشه .  عزیزان این روزا بد جور دلم گرفته همش احساس ...

فک میکردم فقط خودمم که حال روحیم ریخته بهم ولی میبینم تنها نیستم

پس طبیعی شاید بخاطر بارداری و هم بخاطر اینکه ما ویبک۲ ها رو کسی قبول نمیکنه

منکه چند وقته معده درد دارم از بس فکر میکنم

خدا به همه امون کمک کنه واقعا

راستی کسی بوده تو بارداری تیروئیدش بالا باشه خطرناک هست یانه؟؟

من از ۴بالاتر و از ۵کمتر بود

دکتر غدد که خیلی حساسه

قرص لووتیروکسین دادن به من

اگر قرص رو بخوری بعید میدونم خطری باشه

سعی کن تا میتونی غصه نخوری

برا تیروئید خیلی بده

بین موارد طب سنتیش نمیدونم کدومو میشه توی بارداری انجام داد. بادکشش که ممنوعه

ولی حکیم خیراندیش میگن درمان اصلیش بادکشه. ولی از بین خوراکی ها روزی یک پیاله ارده شیره و ترک سردی ها به خصوص شبانگاه، توصیه ایشونه.

من از ۴بالاتر و از ۵کمتر بود دکتر غدد که خیلی حساسه قرص لووتیروکسین دادن به من اگر قرص رو بخوری ب ...

سلام

عدد تیروئید همه آزمایشگاهها ثابته؟

من عددم 3.6 حدودا، ولی رنج آزمایشگاه زده 5.. خوبه؟

راستی برای اطمینان از شاگرد حاج آقا تبریزیان هم پرسیدم برای خوردن ارده، گفتن نخوری بهتره، برای حافظه خوب نیست!! 

شما نی نی أت همیشه تکون میخوره؟ منظورم اینه که در حالت سرپا و نشسته و… متوجه اش میشی؟! برای من تکوناش قویتر شده ولی وقتی دراز میکشم متوجه میشم، اونم همیشه نه! گاهی… نگران نباشم؟

من از ۴بالاتر و از ۵کمتر بود دکتر غدد که خیلی حساسه قرص لووتیروکسین دادن به من اگر قرص رو بخوری ب ...

از من ۷ بود

امروز میرم دکتر حتما

غصه که نمی خوام ولی تازگی ها احساس میکنم توانم کم شده و خیلی ناراحتم که شاید از پیش بر نیام

سلام عدد تیروئید همه آزمایشگاهها ثابته؟ من عددم 3.6 حدودا، ولی رنج آزمایشگاه زده 5.. خوبه؟ راس ...

من تبریزیان# رو تا حد زیادی قبول ندارم راستش!

چون میدونم طرفدار زیاد داره توی تاپیک، صحبتی نمیکنم که خدایی نکرده (خصوصا با توجه به صحبت اخیرم) اینطور برداشت بشه، زاویه خاصی دارم.

ولی به صرف اسلامی بودن اسم چیزی نمیشه بهش اعتماد کرد. فقط به عنوان خواهرتون خواهش میکنم هرکسی برای رجوع به هر طبیبی برهان داشته باشه. شما برید نظرات افرادی که استخون ترکونده فقه و اصول و تفسیر قرآن و... هستن بخونید. علامه_جوادی#   که شاگرد علامه طباطبایی هستن و صاحب تفسیر تسنیم با اشرافی که روی انواع علوم دارن حتی در مورد طب سنتی میگن شما به صرف آزمون و خطا جلو نرو. الان که وسایل تشخیصی وجود داره، دیگه مجاز نیستی رو حدس یا تجربه صرف، جلو بری.

میگن از اون ۶۰۰۰ حدیث# طبی، فقط ۵درصد سند داره.

اصلا شیخ_صدوق# میگه بعضی دستورات طبی اقلیمیه، یعنی اگر معصوم فرمودن فلان کار رو بکن، اقلیم اون منطقه رو در نظر گرفتن . جای دیگه جواب نمیده!

در‌مورد ارده، همونی که صلاح میدونی عمل کن گلی. اصلا شاید برای یکی بد باشه. من صرف تجربیاتم رو گفتم. نقل قولمم از حکیم خیراندیش بود. مسئولیتش پای خودش!

در مورد تیروئید تا جایی که یادمه همه ازمایشگاه ها رنجش رو میزنن۵. ولی توی بارداری باید زیر ۲ یا ۲.۵ باشه. اینجور که فهمیدم طبق رفرنس های دکتر زنان تا زیر ۵ الزامی نیست خوردن دارو. ولی دکتر غدد حتما دارو میده اگر از ۲.۵ اینطورا، تجاوز کنه

سلام عدد تیروئید همه آزمایشگاهها ثابته؟ من عددم 3.6 حدودا، ولی رنج آزمایشگاه زده 5.. خوبه؟ راس ...

نی نی هم تکون هاش رو خیلی کم حس میکنم

شاید چون جفتم قدامیه. بعضی روزهام که اینقدر مشغول کارم و فکرم درگیره حتی یک بارم حس نمیکنم

از من ۷ بود امروز میرم دکتر حتما غصه که نمی خوام ولی تازگی ها احساس میکنم توانم کم شده و خیلی نارا ...

برو‌ دکتر غدد

یه تحقیق مبسوطم درباره درمان های طبیعی بکن

بگرد نظرات همه رو بخون، ضیایی، کرد افشاری، یارقلی زاده، خیراندیش، علیان نژادی و...

ترجیحا پیش یه پزشک طب سنتی ویزیت حضوری هم بشو

راستی قرص تیروئید رو اگر خوردی شل کن سفت کن نباشه. از یکی شنیدم پزشکش بهش گفته بود این کار به غده تیروئید شوک وارد میکنه. من یکی از دوستام هم مشکل خاص تیروئیدی داشت، جز با دستور پزشک مجاز نبود حتی ذره ای دوز دارو هاش رو تغییر بده وگرنه کاملا عوارضش رو حس میکرد.

راستی اگر به ازمایشگاهت شک داری جای دیگه تکرار کن

۷حالا چیزی نیست. خیلی پیازداغشو زیاد کردم.

کلیات نظرمو گفتم.