2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

حالا من تاپیکم خیلی رو مخمه!!!!

چند وقته با خودم میگم اصلا چرا درستش کردم

اطلاعات پراکنده و تجربی

الانم که این اتفاق افتاد

واقعا نمیشه چیزی رو برای همه یکسان تجویز کرد، مثلا در مورد ورزش هم خانم صابریان می گفتن مدت زمان ورزش ها به توان فرد بستگی داره، به محض خستگی باید ورزشو قطع کرد، یکی ممکنه بعد 5 دیقه خسته بشه یکی بعد 50 دیقه

میترسم بدتر مشغول الضمه شم

ای کاش فقط خاطرات رو ثبت می کردم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من تاپیکم خیلی رو مخمه!!!! چند وقته با خودم میگم اصلا چرا درستش کردم اطلاعات پراکنده و تجربی ...

بنظر منم راهکارا برا همه یکسان نیست. چون یه روشی معرفی میشه و هزار صفحه بعدش رد میشه. اما یکی که داره تاپیک میخونه شاید هزار صفحه بعدی رو نیاد بخونه دیگه

اگ @zi_1377 بگه چ کارای معنوی میکرده ممنونش میشم🙏

ماه آخری زیارت عاشورا می‌خوندم ولی بخاطر اینکه پسرم اذیتم میکرد نمیزاشت کتاب دست بگیرم فقط ذکر میگفتم...البته خودمم یکمی تنبلی کردم

سلام دوستان این پیامی که از خودم ریپلای کردم مال ۱۳روز پیشه... متاسفانه همون شبی که این پیام گذاشتم ...

سلام عزیزم ،خییییلی ناراحت شدم،خداروشکر که سلامتی با این وضعیتی که پیش اومد! برای از دست دادن فرشته کوچولو ت هم باهات همدردی می کنم خدا به دلت آرامش بده  خیییییلی سخته خیییلی!

ای وووووای .......     عزیزممممممممممم چقققدر ناراحت شدم     خدا بهتون صبر بد ...

ممنونم عزیزم...دلیلش مشخص نیست زیاد...تو اینترنت نوشته از ۱۰۰درصد خانومهای باردار فقط ۱درصد دچار دکولمان میشن...قسمت این بوده که من همون یه درصد باشم...رفتم بیمارستان بنت الهدی دکترمم خانوم گل محمدی بودن که فوق العاده مهربان و دلسووزن...البته اعتقادی به ویبک ندارن ولی اگه پافشاری کنید و شرایط بچه خوب باشه ویبک قبول میکنن...

عزیز دلم 😭 تسلیت بهت میگم ان شا الله خدا بهت آرامش بده و به موقعش یه نینی سالم و صالح بذاره تو بغلت ...

ممنونم...راستش جفتم نرمال بود حالا خلفی و قدامیش یادم نیست...ولی در کل دکولمان ربطی به طریقه قرار گیری جفت نداره

سلام عزیزم ،خییییلی ناراحت شدم،خداروشکر که سلامتی با این وضعیتی که پیش اومد! برای از دست دادن فرشته ...

ممنون عزیزم...خیلی تو شکمم جای خالیشو حس میکنم...امیدوارم همتون بچه هاتونو سالم تو بغل بگیرین

ممنون عزیزم...خیلی تو شکمم جای خالیشو حس میکنم...امیدوارم همتون بچه هاتونو سالم تو بغل بگیرین

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

عزیزم خدا صبرت بده خیلی ناراحت شدم برات😭😭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ماه آخری زیارت عاشورا می‌خوندم ولی بخاطر اینکه پسرم اذیتم میکرد نمیزاشت کتاب دست بگیرم فقط ذکر میگفت ...

عزیزم تسلیت میگم بهت و امیدوارم شفیعت باشه😔

فقط خودت رو سرزنش نکن. مطمینا میخواستی بهترین کار رو کنی . 

عزیزم 

غم به دلم نشست و گریه ام گرفت 

امیدوارم خدا به دلت صبر بده و این نوگل پرپر شده ذخیره آخرتت باشه 

خدا رو شکر که خودت سالمی 

ان شاءالله که خداوند فرزندان سالم و صالح به شما عنایت کنه

مامانا 

من توی هفته ۳۰ رفتم سونو 

همه چیز خوب بود فقط دکتر سونو بهم گفت جفتت گرید ۳ هست کاملا رسیده

گفت یه کم برای هفته ۳۰ زوده

یه چیزی تو مایه های پیری جفت خیلی کم ولی گفت چون وزن بچه خوب هست (1470گرم) جای نگرانی نیست 

به دوستم که ماماست نشون دادم گفت جای نگرانی نیست

میخواستم برم دکتر جواب ازمایشم چهارشنبه آماده میشه گفت صبر کنم یک بار برم 

میخواستم بدونم از دوستان تاپیک کسی اینجوری بوده؟