2777
2789
عنوان

پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما گفته چون شما دیدی که استوریشو دیده فکر نکنی دنبالشع

یه سوال 

پسرا از چه رفتاری بدشون میاد؟

یا دلتنگت میشن 

وقتی مثلا توی چت نمیمونه و دیر جواب میده من هعی پشت سر هم پیام میدم و بهم گفت کفریم کردی و… روزی هم که خوبم خودت نمیزاری باهات خوب باشم

اها اخلاق کلی بله از چی میخواید بدونید

اینکه چیکار کنی دلشون برات تنگ میشه 

یا از چه رفتارایی بدشون میاد و باعث میشه ازت فاصله بگیرن

فقط عذرمیخام سنتون چند ساله🥲 برای یه ۲۵ساله میپرسم

اینکه چیکار کنی دلشون برات تنگ میشه یا از چه رفتارایی بدشون میاد و باعث میشه ازت فاصله بگیرنفقط عذرم ...

بله من خودم 17 سالمه ولی برادرام 24 و 28 سالشونه و افرادی با این حدود سن زیاد میشناسم
یه کارایی بکنید که بعضی مواقع انجام دادید و اون ذوق کرده بعد کم کم یه حالت سلطه طلبانه روش بگیرید که وقتی اون کارارو انجام نمیدید تشنه اون باشه 
هر چیزی که باعث عصبانیت بشه من از شرایط بین شما خبر ندارم ببینید از چی بدش میاد حالا هرچیزی که به اون نزدیکه و میتونه بهش اشاره کنه
شوخی های مسخره امتحان کردن های بیجا بد اخلاق بودن شب بخیر تو ساعت 4 عصر دیر جواب دادن