2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمورد سرویس ها و خدمات مثل اداره پست و .... و یکی هم راجب مدیا هست و یکی هم راجع به سلامتی و توصیه ...

Hey there! Let's talk about health, it's super important to keep our bodies in tip-top shape. One of the best ways to do this is by eating a balanced diet with lots of fruits and veggies. And don't forget to drink plenty of water to stay hydrated.

Exercise is another key to good health. It doesn't have to be anything crazy, just some daily movement like walking or biking can make a big difference. And don't forget to get enough sleep, our bodies need time to rest and recharge.

It's also important to see a doctor regularly for check-ups and screenings. They can help catch any potential health issues early on.

So remember, eat well, move your body, get some rest, and see your doctor regularly. Your body will thank you for it!