2777
2789

ممنونم ازتون که راهنماییم کردین دم همتون گرم 🌹🌹🌹☺️☺️☺️☺️😘😘😘😘😘😘میرم طلافروشی امروز،طلای دست دوم میخرم 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.دوستان یسوال دارم،لطفا نظرتون رو بگید.مامانم حدود صدتومن پس اندازش هست و میخواد طلا بخره.اما شه ...

سلام وقت بخیر طلا فروشی زرناز شهر گرگان تنوع طلای دست دوم شون خیلی بالاست و گاهی طلای نو هم بااجرت خیلی پایین میدن.

من چون خودم حضوری خرید کردم و مطمئن هستم گفتم.

اینستاگرام با همین اسم پیج دارن

سلام خانوما من که هرچی سوال میپرسم هیچکدومتون جواب نمیدین بهم 🥺🥺🥺لااقل اینو جواب بدین خریدن طلا ا ...

سلام،من خودم باشم از طلافروشی میخرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام خانوما من پول زایمانمو گذاشتم ویپاد الان بهم ۳۳ وام میده. حالا آخر هفته زایمانمه، پولو برداشت کنم سکه هام میپرن؟؟

فعلا نمیتونم وام بگیرم انقد قسط داریم که چیزی از حقوق نمیمونه

سلام خانوما من پول زایمانمو گذاشتم ویپاد الان بهم ۳۳ وام میده. حالا آخر هفته زایمانمه، پولو برداشت ک ...

نه عزیزم نمیپره . صد تومن تهش بزار لااقل شبی یک سکه اضافه کنه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

دوستان بایک میلیاردنقدینگی طلامستعمل خریده بشه بهتره یا وام اوراق مسکن وخریدملک؟

بستگی داره اگ خونه داریو و فقط قصدتون سرمایه گذاریه و جای لمن دارید طلا

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یکسال نشده که صندوق امانات بانکو دزد زد. پول نباید بانک بذارید چه برسه به طلا که همه پس انداز آدمه. ...

ببینید ما برای هر کاری باید برآیند ریسک داشته باشیم

براساس امار درست

کلا شما هر نوع دارایی داشته باشید یه ریسکی هم همراهش هست 

حتی همون ملک

در مورد نگه داری طلا هم باید بدونید ریسک نگه داری طلا توی خونه یا روی دست و گردن، به مراااااااتب بیشتر از صندوق امانات بانک هست و این معنیش این نیست که قندوق بانک بدون ریسکه

بچها ۶۰۰تومن دارم نقد نگهدارم یا از طلاسی طلا بخرم؟چند روز دیگم ۳تومن پول دستم میاد

انشاالله ماه بعدم وام ۱۵تومنی ویپاد رو میگیرم و رونه طلافروشی میشم...

چند وقت پیش گفتم ظروف مسی دارم میخوام بفروشم قیمت کردم ۳تیکه ۴تومن میشه پولش اما پشیمون شدم اینا ظرفای قدیمی هستن بعدا دکور میزنم میچینم 

بچها ۶۰۰تومن دارم نقد نگهدارم یا از طلاسی طلا بخرم؟چند روز دیگم ۳تومن پول دستم میادانشاالله ماه بعدم ...

حالا یه سوال شما بودین میفروختین ظرف مسی قدیمی و بی رنگ و رو  هستن؟لگن و‌پارچ هست و‌دیگ قدیمی

سلام همگی خوبین امیدوارم همیشه ایام بکامتون باشه ☘️🌿کن از صفحه ۲۲۰۰ و خورده ای ببعد نبودم متاسفانه ...

وقتی قسط به موقع پرداخت نشه متاسفانه گزینه پرداخت اقساطی دیگه شامل حالتون نمیشه باید یکجا پرداخت کنید و به پله قبلی برمیگردین یعنی ۱۵تومن

2810