2777
2789

سلام خانوما من که هرچی سوال میپرسم هیچکدومتون جواب نمیدین بهم 🥺🥺🥺لااقل اینو جواب بدین 

خریدن طلا از طلاسی بهتره یا طلا فروشی 

7تومن دارم نمیدونم برم پارسیان بخرم از طلافروشی یا از طلاسی بخرم 

تورو خدا کمکم کنین خانوما🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
سلام عزیزم من اصلا نقد نگه نمیدارم حتی یه تومن درجا تبدیل به طلا میکنم میریزم طلاسی به مبلغ خوبی برس ...

عزیزم میشه بمن کمک کنی 🥺من 7تومن دارم بنظرت از طلاسی بخرم یا از طلافروشی پارسیان بخرم ؟نمیدونم چیکار کنم سردرگمم 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بمن کمک کنی 🥺من 7تومن دارم بنظرت از طلاسی بخرم یا از طلافروشی پارسیان بخرم ؟نمیدونم چیکا ...

از طلافروشی بگیر عزیزم

معصومه جون هم معتقد هستن طلاسی و میلی برای پولای خرده ریز خوبه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
سلام خانوما من که هرچی سوال میپرسم هیچکدومتون جواب نمیدین بهم 🥺🥺🥺لااقل اینو جواب بدین خریدن طلا ا ...

سلام عزیزم با پول های کم و خورد از طلاسی و میلی خرید کن اگه پولت به یک گرم یا بیشتر میرسه برو طلا فروشی. اگر هم پارسیان خواستی بخری از یه مغازه خاص بگیر که بعدا به خودش بفروشی

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام خانوما من که هرچی سوال میپرسم هیچکدومتون جواب نمیدین بهم 🥺🥺🥺لااقل اینو جواب بدین خریدن طلا ا ...

عزیزم طلاسی و اینا برای جمع کردن پول خوبه

نه برای سرمایه گذاری.

مثلا ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن پول دستت میاد که میدونی خرج الکی میشه از طلاسی بخر. تا ۵ ۶ تومن که جمع شد بعد برداشت بزن.

اما الان که میخوای ۷ تومن پول یهو بدی برو از طلافروشی یک طلای دست دوم تا ۷ درصد سود بخر

یک انگشتر مینیمال میشه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم میشه بمن کمک کنی 🥺من 7تومن دارم بنظرت از طلاسی بخرم یا از طلافروشی پارسیان بخرم ؟نمیدونم چیکا ...

سلام عزیزم ٧ تومن مبلغ خوبیه طلای دست دوم بخرین

من طلاسی پول‌های کم رو میریزم زیاد شد می‌برم تبدیل می‌کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام عزیزم من باشم میرم طلا میخرم. طلاسی و... 

واسه پس انداز کم خوبه. من هربار پولی دستم بیاد میره از میلی گلد میخرم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
خانمهایه کم توجه کنیدونظربدین لطفــــــــــــــــنمن در60تومن طلادارم امسال خریدم خردخرد ماشین نداری ...

سلام دوست من من تازه الان تایپیکت خوندم بعد چند ماه کرده ای؟؟

ما طلا رو توی صندوق امانات بانک نگه میداریوهزینه زیادی نداره و کاملا امنه

یکسال نشده که صندوق امانات بانکو دزد زد. 

پول نباید بانک بذارید چه برسه به طلا که همه پس انداز آدمه. 

البته هرکس به نظری داره. 

عزیزم پارسیان برای پولای کمه یه انگشتر سبک دست دوم یا گوشواره حلقه ای بگیر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

چقدر برنامه های خرید آنلاین خوبن ٫من خرجی خونه دستم نیست و همسرمم چند ماهیه بهم پول توجیبی نداده 

یکم خودم از قبل پسنداز داشتم گذاشتم تو میلی و با وام ویپاد کار میکردم ٫ سود طلا رو میگرفتم برای خودم با مابقی وام رو پرداخت میکردم 

دیروزم با وام هفت میلیونی و یمقدار پسنداز یه انگشتر سه گرمی خریدم 

ایشالا قراره شوهرم این ماه بهم ده تومن بده هم وام ویپاد رو میدم هم با مابقی میلی طلا می‌خرم 

امیدوارم تا عید بتونم برای خودم گوشواره بخرم ❤️

2810